Tabloidiotluci

159E302C-79E9-494D-9941-00A5D565BF7E.jpeg
Ovo je sad slika od milion dolara, brate kakav nadrealan prizor. 😂

E ljudi rece ovde jedan komsija iz zgrade koji cirka pivo na klupici (inace penzionisani pripadnik mup-a) da je preko nekih svojih drugara iz bia-e dosao do poverljive informacije da Brnaba trpa svoju zenu onim straponom, da nakaci dildo na onaj pojas oko pasa i tako je cepa, inace to je kako tvrdi proverena informacija iz bia-e. 😄

Inace ovo smo ja i komsija koji je to pricao, odprilike ovako je to izgledalo. 😄

A96AF32B-E76C-42F2-8C4A-878A1CFE8499.jpeg

Mislim sta reci sem pozeljno je znati nekog ko ima tako poverljive informacije. :d

Poslednja izmena:
E ljudi rece ovde jedan komsija iz zgrade koji cirka pivo na klupici (inace penzionisani pripadnik mup-a) da je preko nekih svojih drugara iz bia-e dosao do poverljive informacije da Brnaba trpa svoju zenu onim straponom, da nakaci dildo na onaj pojas oko pasa i tako je cepa, inace to je kako tvrdi proverena informacija iz bia-e. 😄

Inace ovo smo ja i komsija koji je to pricao, odprilike ovako je to izgledalo. 😄

Pogledajte prilog 1374082

Mislim sta reci sem pozeljno je znati nekog ko ima tako poverljive informacije. :d
Јел овај први на слици јели то зоран цвијановић?

Јел овај први на слици јели то зоран цвијановић?

Jeste, inace to je ona scena iz filma "1 na 1" kada pričaju Cvija i Mačak. ;)
Inače taj film je sniman baš ispred moje zgrade. ;)
Mačka inače i znam (ali nisam ga video jedno 10 godina sigurno,odavno više ne živi u blokovima, sad je negde gore mislim na Zvezdari, Vračaru ili gde već), inače ja u glavi imam scenario za nastavak tog filma koji ne bi bio tako mračan i koji bi bio više komedija. ;)

Poslednja izmena:

Pa ja to odavno govorim, da je ćale Brnaba onaj koji u vezi nosi hlače i prangiju.

Velika, velika sramota za inače tako uzoriti SNS.

Pa ja to odavno govorim, da je ćale Brnaba onaj koji u vezi nosi hlače i prangiju.

Velika, velika sramota za inače tako uzoriti SNS.

Al sad vi zamislite nekog pripadnika BIA-e...kojem je duznost da nagleda/prisluskuje/snima...najvise drzave sluzbenike...

I koji ono slusa, a moguce i gleda...(jer se sve odvija u drzavnom objektu tj ex kuci od Jovanke Broz...), kako se ove dve cepaju, stenju, lizu, pljeskaju po guzovima...

Naravno...fokusiran vise na doktoricu, a Brnaba mu kvari radni dan...

Kako ostati normalan i profesionalan...:hahaha:
...

Sta ce ova u emisiji?

Pa to je ona emisija od prosle godine kada je gostovala, kada je imala onu malu turneju gostovanja po medjuma.
A i na kraju krajeva zasto ne bi dosla u emisiju, ima i ona dusu, taj glasic je uvek lepo cuti 🥰, mislim ja da imam televiziju ili svoju emisiju zvao bi je non-stop, imala bi tamo zasebno svoje kupatilo, svoju personalizovanu casu i solju, spavacicu i peskir sa svojim inicijalima (i krunom)i svoj kutak za odmor. 😊

Evo ima zena za primer, evo Katodna dvo(cevka) otvara sugurnu kucu za muskarce gde muskarcima zlostavljanim od strane zena pruza zastitu i utociste , lepo i plemenito od nje nema sta. ;)

Znaci ako Diksi pretera ili postane previse agresivna znacu kome treba da se obratim za pomoc i zastitu. 😉

E65B5C1B-C194-4C3F-A12F-E845008E528B.jpeg
713CE6F3-3F00-49A1-842D-B572F79909CB.jpeg

Ali si gledao reprizu. :lol: ;)

Hehe veruj mi da nisam gledao emisiju ni premijerno sem onako na preskokce nesto a kamoli reprizu, jer dugo traje a ja kad vidim taj njen opaki pogled, gestikulacije i cujem taj njen seksi glasic nekako sav se odma uskopistim ko neka tinejdzerka, zarumenim se u licu, puls mi se ubrza, krenem da cupkam nogama i odma krece da me drma to devojacko ludilo (ko cunami) 🤭 a 2, 2 ipo sata tako (jos na ovoj vrucini) bi bilo bas iscrpljujuce i posle ne bi bio nizasta. :d

To kao ono polarna zima napolju, kijamet, minus 20 i jedna gospodja stoji na stanici na onom kijametu i ledu, ceka prevoz i onako cupka od hladnoce i nailazi jedan komsija i pita je kao, opaaa komsinice jel hladno a ona ce, ma jok komsija tresem se od uzbudjenja sto vas vidim. 😄
Tako i ja ono ne znam dal mi je to od vrucine, dal mi mozda malo pao secer ili mi je to samo od uzbudjenja kad nju vidim i cujem taj glasic. 😊🤭

Back