DJ 5ak
Ističe se
- Poruka
- 2.853
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
...
Odličan povod za najnoviju Tihijevu temu o propasti Amerike. Ovog puta sa realnim osnovama da se to i ostvari.Izgleda da je ipak drmaju hormoni...
Prvo hoce u vojsku, a sad bi da dezertira u Ameriku:
Al Krlo bi vec mogao biti pozvan u rezervu...
...
Što kaže Miki Manojlović u Ranama, ishrana oskudna ali zdrava.
...
Kaze Informer - Marinika kupila "skoro novu Ford Fiestu..."
Pa Ford fiesta ne valja ni kad je iz fabrike ispod cekica...a kamoli "skoro nova"
...
A ona probala pa zna kakav je njegov penis?
Znao sam da nisi normalan, ali da si baš toliko bolestan, to nisam mogao da pretpostavim.Marinika meni deluje kao jedni od onih što je kao u fazonu, jaoo ja sam skromna, ja sam obična žena, žena iz naroda, a u sebi misli kao ne da nisam obična i da sam posebna nego ono yebaću vam mater svima bagro seljačka.
Meni ona deluje kao jedna od onih žena što bi te tužila sad za ono tzv. imaginarno i apstraktno seksualno uznemiravanje iliti imaginarno-apstraktni peting, ono misli da ima pravo da te tuži ako si ga drkao na nju bez njenog odobrenja i pristanka i ako si je zamišljao u nekim malo njoj ne baš ugodnim pozama i da ja sad ako ću da tripujem u svojoj glavi da mi ona sedi na faci, da joj ližem stopala sa sve hulahopkama ili da ulazim u nju na zadnja vrata da bi morali da odemo kod notara ili nekog advokata i da overimo ugovor sa sve njenim pismenim odobenjem i pečatom i da bi u suprotnom to bilo kao neki vid kršenja autorskih prava da ne kažem neka vrste imaginarno-apstraktne piraterije.
E tako nekim stavom mi odiše na ovoj slici i sa ovim izrazom lica. :d
Blago nama kad Mica ministarka zna ukus penisa raznih kolega sa političke scene