Tabloidiotluci

02757021e5df43ade2aab66212e24b3a659b3241.webp

...

Kaze Informer - Marinika kupila "skoro novu Ford Fiestu..."

Pa Ford fiesta ne valja ni kad je iz fabrike ispod cekica...a kamoli "skoro nova" 🤣

informer-460x0.jpg

...

Ali skoro novu Ford Fiestu a ima i Škodu Fabiju (a ono oba zajedno ne vrede 5 soma), nego šta je sa onim Porše Kajenom, to biće da joj je gazda Djilas zato što je bio raspoložen taj dan dozvolio da se slika pored njega (al da se ne naslanja na stakla) pa posle ga otero nazad u svoj vozni park. :d

Ono kad se Djilas pojavio u novom Porše Kajenu Marinika je verovatno bila u fazonu, oooo šefe nova mašina, mogu li samo da ga vidim, a on, e ajde videla si ga i skloni te masne ruke od bureka, očima se gleda. :d

Marinika meni deluje kao jedni od onih što je kao u fazonu, jaoo ja sam skromna, ja sam obična žena, žena iz naroda, a u sebi misli kao ne da nisam obična i da sam posebna nego ono yebaću vam mater svima bagro seljačka.

Meni ona deluje kao jedna od onih žena što bi te tužila sad za ono tzv. imaginarno i apstraktno seksualno uznemiravanje iliti imaginarno-apstraktni peting, ono misli da ima pravo da te tuži ako si ga drkao na nju bez njenog odobrenja i pristanka i ako si je zamišljao u nekim malo njoj ne baš ugodnim pozama i da ja sad ako ću da tripujem u svojoj glavi da mi ona sedi na faci, da joj ližem stopala sa sve hulahopkama ili da ulazim u nju na zadnja vrata da bi morali da odemo kod notara ili nekog advokata i da overimo ugovor sa sve njenim pismenim odobenjem i pečatom i da bi u suprotnom to bilo kao neki vid kršenja autorskih prava da ne kažem neka vrste imaginarno-apstraktne piraterije. 🤣

E tako nekim stavom mi odiše na ovoj slici i sa ovim izrazom lica. :d

Уставокршитељ и издајник Косова и Метохије је буквално изјавио да Србија неће преживети без нуклеарних модуларних реактора (које протежира Бил Гејтс).

– Нећемо имати довољно струје ако не набавимо нуклеарне моделарне реакторе, а имамо све мање нуклеарни физичара и инжињера. Преклињем Урсулу фон дер Лајенв да видите шта можемо да урадимо да бисмо могли да преживимо – рекао је сулуди Вучић.

Каже да ћемо удвостручити новац који издвајамо за ЦЕРН. Дакле новац грађана Србије.

– Мораћемо да имамо више нуклеарних физичара и инжењера јер нећемо да имамо струју. Имамо много будала које нам уништавају Рударско-геоолошки институт – рекао је без блама Вучић.
https://srbin.info/politika/vucic-n...ez-nuklearnih-reaktora-srbija-nece-preziveti/

Marinika meni deluje kao jedni od onih što je kao u fazonu, jaoo ja sam skromna, ja sam obična žena, žena iz naroda, a u sebi misli kao ne da nisam obična i da sam posebna nego ono yebaću vam mater svima bagro seljačka.

Meni ona deluje kao jedna od onih žena što bi te tužila sad za ono tzv. imaginarno i apstraktno seksualno uznemiravanje iliti imaginarno-apstraktni peting, ono misli da ima pravo da te tuži ako si ga drkao na nju bez njenog odobrenja i pristanka i ako si je zamišljao u nekim malo njoj ne baš ugodnim pozama i da ja sad ako ću da tripujem u svojoj glavi da mi ona sedi na faci, da joj ližem stopala sa sve hulahopkama ili da ulazim u nju na zadnja vrata da bi morali da odemo kod notara ili nekog advokata i da overimo ugovor sa sve njenim pismenim odobenjem i pečatom i da bi u suprotnom to bilo kao neki vid kršenja autorskih prava da ne kažem neka vrste imaginarno-apstraktne piraterije. 🤣

E tako nekim stavom mi odiše na ovoj slici i sa ovim izrazom lica. :d
Znao sam da nisi normalan, ali da si baš toliko bolestan, to nisam mogao da pretpostavim.

Brateeee koja ekipa, ode nam Diksi u folkerke 🤣 , znači najjače je zezanje na tv informer (+ ima i meze kao kod Lee Kiš), znači ekipa ludja nego nekad pre 20-ak godina na radiju SKC nedeljom uveče kada su dolazili Škabo iz Beogradskog Sindikata, Bad Copy, pokojni Moskri i Prti BG i Kale Gospodar Vremena. ;)

Inače ovako kad pogledaš ekipu, ambijent, muziku, studio , ono prava ona naprednjačko-estradna estetika. :d

Back