Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 84.596
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače meni je interesantnije što Rada Manajlović tvrdi kako Bil Gejts zamračuje Sunce uz pomoć neke krede i da se zato ovih dana svi osećamo kao prebiveni.
ti si najsumnjiviji - ajde odakle ti ideja da je forumasica, mozda je uzela muski nik?Rada kolginica sa Teorija zavere
Iza koje forumašice li se krije...
...
sumnja se na bitkoin, ali rudarilo se sve i svasta, samo nema dokazza, kao i za ovu napadnutu u spaniji od strane nekog albanca100 hiljada račun za struju, ma kakav bitkoin,
evo, bas sam odgovorio na tvoje pitanje iznadzasto je to bitno? obuhvata period koji i nije kratak, a za vreme kog ste oprane pameti, od monenta marinkovicke do momenta pojavljivanja sisa ove iz spanije ambasadorke - znaci trazili ste tih nekoliko dana nesto, i dobijate trazeno - tako se programiraju mase
Inace...iz nekog nama nepoznatog razloga mediji reklamiraju Sanju sMorinkovic bez brusa...
U 20 dana dva tri naslova u istom KurViru:
Ali...to nije sve ...
Reklama ide dalje, kao za Lidl...
Sem sto redovno zaboravlja brus...
Sanja i PUCA
'Ocete li je vise prodati braćo ?!
...
znaci, specijalna operacija od sanje do ambasodorke u madridu, je zavrsena ovde, ne moz' da promasis sise, a sanja marinkovic ih i nema, badava smo blenuli grome na tvoj nagovor, no to je sve bilo programiranje afirmacije https://forum.krstarica.com/threads...zio-punu-istragu.1010051/page-2#post-49680076evo, bas sam odgovorio na tvoje pitanje iznad
@Grom_sa_neba!
radi se o kolektivnom programiranju, sanja je bila udica koja je zagrizena tek u spaniji sa ambasadorkom, sa sanjom ste pecani, a sa onom u spaniji upecani sa programom: 'de su sise, evo ih, BRAVO
reklamiraju sanju, da ti blenes gde su sise, i onda sljas, evo ih, ti si sretan sto si blenuo, trud nagradjen, znaci litijum moze da prodje, afirmacijaInace...iz nekog nama nepoznatog razloga mediji reklamiraju Sanju sMorinkovic bez brusa...
evo, bas sam odgovorio na tvoje pitanje iznad
Grom_sa_neba!
radi se o kolektivnom programiranju, sanja je bila udica koja je zagrizena tek u spaniji sa ambasadorkom, sa sanjom ste pecani, a sa onom u spaniji upecani sa programom: 'de su sise, evo ih, BRAVO [I TEBI @Black_star ], prosli ste programiranje trazenja sa postignutim uspehom, dakle, afirmacija, buduci da se radi na lobiranju za, a ne protiv litijuma, potrebno je sto vise - cega? AFIRMACIJA, vi se programirate narednih, cenim, vise meseci, a za ovo se pohadjaju specijlne skole, nije za svakoga, trebalo bi da im prodje, ja vam samo kazem da kazete - znam za jadac, NE'S KOPATI
...
to je ruski harp 3x jaci od americkog razvaljuje nafo u blato, ali i u sneg, 3 zermlje koje se ne granice su zavili u ...belo, i sad ako bi ih izrokali, ne bi imalo svrhe ni da se otkopavaju, BORIS ruski kaVa nafovceApokalipsa u vestima...
Duško joj oprostio kolegu fudbalera ali kad je zatekao košarkaša kod nje to je definitivno bio kraj.To se trazi...
Apokalipsa u vestima...
Naravno...posle Karleusinog potpisa razvoda... posle kog vise nista nece biti isto u Srbiji...
...
Duško joj oprostio kolegu fudbalera ali kad je zatekao košarkaša kod nje to je definitivno bio kraj.