Tabloidiotluci

1725572687821.png

100 hiljada račun za struju, ma kakav bitkoin, ja mislim da su tamo eksperimentisali sa otvaranjem portala ka drugim paralelnim dimenzijama ili udaljenim delovima svemira pa im trebalo puno energije, verovatno Djilas planira kroz portal da dovede demone iz neke paralelne dimenzije i da uz pomoć njih skine Vučića sa vlasti i zavlada Srbijom. 🤣 🤣

Inače meni je interesantnije što Rada Manajlović tvrdi kako Bil Gejts zamračuje Sunce uz pomoć neke krede i da se zato ovih dana svi osećamo kao prebiveni.:)

Rada kolginica sa Teorija zavere 💪
Iza koje forumašice li se krije...:think::think::think:

...
ti si najsumnjiviji - ajde odakle ti ideja da je forumasica, mozda je uzela muski nik?
100 hiljada račun za struju, ma kakav bitkoin,
sumnja se na bitkoin, ali rudarilo se sve i svasta, samo nema dokazza, kao i za ovu napadnutu u spaniji od strane nekog albanca

znaci prvo ide marinkovicka kao fol nema brus, trazis sise, one se ne vide, pa onda sljas - napadnuta silikonusa ambasadorka u spaniji - to je specijalna psiho operacija "sad ih vidis sad ih ne vidis", tj,. obrnuto, ne zezam se, ozibiljan sam, vecina psiho-operacija su prolongirano ispiranje pameti, samo ljudi ne povezuju pravilno, a ovo vam je odlican primer

zasto je to bitno? obuhvata period koji i nije kratak, a za vreme kog ste oprane pameti, od monenta marinkovicke do momenta pojavljivanja sisa ove iz spanije ambasadorke - znaci trazili ste tih nekoliko dana nesto, i dobijate trazeno - tako se programiraju mase

Poslednja izmena:
zasto je to bitno? obuhvata period koji i nije kratak, a za vreme kog ste oprane pameti, od monenta marinkovicke do momenta pojavljivanja sisa ove iz spanije ambasadorke - znaci trazili ste tih nekoliko dana nesto, i dobijate trazeno - tako se programiraju mase
evo, bas sam odgovorio na tvoje pitanje iznad

Grom_sa_neba!

radi se o kolektivnom programiranju, sanja je bila udica koja je zagrizena tek u spaniji sa ambasadorkom, sa sanjom ste pecani, a sa onom u spaniji upecani sa programom: 'de su sise, evo ih, BRAVO [I TEBI @Black_star ], prosli ste programiranje trazenja sa postignutim uspehom, dakle, afirmacija, buduci da se radi na lobiranju za, a ne protiv litijuma, potrebno je sto vise - cega? AFIRMACIJA, vi se programirate narednih, cenim, vise meseci, a za ovo se pohadjaju specijlne skole, nije za svakoga, trebalo bi da im prodje, ja vam samo kazem da kazete - znam za jadac, NE'S KOPATI
...
Inace...iz nekog nama nepoznatog razloga mediji reklamiraju Sanju sMorinkovic bez brusa...
U 20 dana dva tri naslova u istom KurViru:

Screenshot-20240829-041636-Chrome.jpg

Screenshot-20240829-042003-Chrome.jpg

Ali...to nije sve ...
Reklama ide dalje, kao za Lidl...
Sem sto redovno zaboravlja brus...:brus:
Sanja i PUCA :mafijas:
'Ocete li je vise prodati braćo ?! :zzzz:

Screenshot-20240829-042132-Chrome.jpg

...

Poslednja izmena:

@Grom_sa_neba!​

radi se o kolektivnom programiranju, sanja je bila udica koja je zagrizena tek u spaniji sa ambasadorkom, sa sanjom ste pecani, a sa onom u spaniji upecani sa programom: 'de su sise, evo ih, BRAVO
znaci, specijalna operacija od sanje do ambasodorke u madridu, je zavrsena ovde, ne moz' da promasis sise, a sanja marinkovic ih i nema, badava smo blenuli grome na tvoj nagovor, no to je sve bilo programiranje afirmacije https://forum.krstarica.com/threads...zio-punu-istragu.1010051/page-2#post-49680076
a?
Inace...iz nekog nama nepoznatog razloga mediji reklamiraju Sanju sMorinkovic bez brusa...
reklamiraju sanju, da ti blenes gde su sise, i onda sljas, evo ih, ti si sretan sto si blenuo, trud nagradjen, znaci litijum moze da prodje, afirmacija
MV5BOTVhYjk5ODEtNDkxZC00YjFmLWFiNjUtZWQ0MjQ2NzAxYTU0XkEyXkFqcGdeQXVyOTc1MDIwMDQ@._V1_.jpg

Poslednja izmena:

Grom_sa_neba!

radi se o kolektivnom programiranju, sanja je bila udica koja je zagrizena tek u spaniji sa ambasadorkom, sa sanjom ste pecani, a sa onom u spaniji upecani sa programom: 'de su sise, evo ih, BRAVO [I TEBI @Black_star ], prosli ste programiranje trazenja sa postignutim uspehom, dakle, afirmacija, buduci da se radi na lobiranju za, a ne protiv litijuma, potrebno je sto vise - cega? AFIRMACIJA, vi se programirate narednih, cenim, vise meseci, a za ovo se pohadjaju specijlne skole, nije za svakoga, trebalo bi da im prodje, ja vam samo kazem da kazete - znam za jadac, NE'S KOPATI
...

Sanju su poslednjih meseci afirmisali i preko nepostojecih sisa...jer je upravo posle te afirmacije Pink satanista Žeks postavio za Visoku sveštenicu (tj PR-a), njegovog novog satanistickog hrama = "teatra" Odeon...u kojem je upravo premijerno izvedena satanisticka predstava "lucifer"...

Inace taj "tetatar" Odeon tj najnoviji Pink satanisticki hram se nalazi u istoj zgradi u kojoj je ziveo i odakle je u krvavi pohod krenuo decak-ubica iz slucaja Ribnikar...
Dakle pripremom te "predstave" tj okultnim ritualisanjem su prizvali lucifera koji se otelotvorio u telu decaka ubice...

...

Back