Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.679
Hvala Ljubanu na provaljenom planu. Jača služba od Mosada.
Ljubananamen institucija i tihi heroj danasnjice...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Ljubanu na provaljenom planu. Jača služba od Mosada.
Ovo je gospodin koji razotkiva zavjere i urote, @Grom_sa_neba! bi štošta mogao od njega naučiti.
Жути су сињи и прежалосни кукавци а некад су много силни били.Žuti u Srbiji poput Jajduka, dobiju utakmicu jedino ako sudac ukrade u njihovu korist, odnosno u ovom slučaju brojač glasova.
Maloprije sam zaprosio Stašicu.Slucaj za Laze...
Ovako i tamo garant šaraju po tabli...kao neki vid terapije...
Zna to i @Jugoslav Čvarak samo nece da prizna...kao majka za ludu kcer...
...
Videla je da isto pišeš za Sandru, ne da se prevariti.
Hvala ti kao bratu rođenom, što me na ovo podsjeti.Videla je da isto pišeš za Sandru, ne da se prevariti.
Hvala ti kao bratu rođenom, što me na ovo podsjeti.
Trčim obrisati!
Mislim da ću ovaj Sandrin upis proslijediti centrali, pa da Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, s njom malo popriča i priupita je smatra li i njega slabim muškarcem.
To je nakon onog snimka iz lifta i zbog glasina vezanih za Sandru dok je bila konobarica valjda. Piše Staša.Mislim da ću ovaj Sandrin upis proslijediti centrali, pa da Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, s njom malo popriča i priupita je smatra li i njega slabim muškarcem.
Tople usne na stranu, ali ovim upisom uvrijedila je predsjednika države.

Takvi komentari su deplasirani i moraju biti preispitani.To je nakon onog snimka iz lifta i zbog glasina vezanih za Sandru dok je bila konobarica valjda. Piše Staša.![]()

Umocices i ti jednom