Tabloidiotluci

...

Telegraf...
Vidoviti Aleksandar i Jevanđelje po Vucicu...

A hvali i vidovitim ga proglsava ko?
Ne @Jugoslav Čvarak ...on ga kuje u svece (zato sam i ostavio u isecku ovog sveca gore ...)

Hvali ga...lik...kojeg su SNS-oci prozvali Sale Prangija...
Ne nisu neke ped.erSNSke (mada ko zna...) doskocice...vec je lik moguce upucao neku osobu greskom ili kako vec...uglavnom pod nerazjasnjenim okolnostima...osoba je... umrla od smrta...

20231011-091911.jpg

...
Onaj Kirijak gore nije ni upola svetac kao Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић.

😄

Mada eto i dokaz koliko nemaju pojma, mislim Asvel ekipa za koju igraci kao sto su Nando De Kolo, Zofri Lovrenj, Timoti-Luvavu, Carls Kaudi, Edvin Dzekson, Majk Skot, Dejvid Lajti, Paris Li, itd i ekipa za koju igra 5,6 reprezentativaca Francuske sto aktuelnih sto bivsih ili povremenih , ekipa koja ima sve skupa 8,9 igraca sa NBA iskustvom u svom rosteru, koja je preko 20 puta bila prvak Francuske i kojoj je vlasnik jedna takva kosarkaska legenda kao sto je Toni Parker je zaista onako pravi reprezent francuske kosarke i ne moze nikako biti neatraktivna.
Sad mozda jesu jos malo neuigrani ili im fali malo kompaktnosti i cvrstine ali definitivno nikako nisu niti mogu biti neatraktivna ekipa

Hehe ovaj flajer (barem tekst) kao da je osmislila Nena ili Diksi :d, samo je jos zaboravila da ubaci i Kurtijeva devojka za sve i pljeskavicarka.😄

F8f1nAHXYAAt12R.jpeg

https://x.com/DijanaHrkalovic/status/1709852864036610299?s=20

E ljudi ako je Marinika Kurtijeva devojka za sve onda sam ja Dijanicina devojka za sve 😚☺️ (a sad sta je to "sve" malo upotrebite i mastu.......ma salim se ja malo, ja nisam "devojka za sve" zna i Diksi da sam wife material ☺️) :d

Ovu vidim na nekoj buducoj izbornoj listi SNS-a (i u skupstini rame uz rame sa Nenom, Stasom, Draginjom i ekipom) , ono prosto zraci tom energijom. 😄
Eto ko zna mozda upravo gledamo novu zvezdu naprednjaka a da toga nismo ni svesni. :d

...

Ovo je vec Ivica Pačić vrbovao u SPS garant...

SPS kupi ove malo bolje ribe sa nekih studentskih zurki i sl..., a SNS iz rijalitija i sa splavova i plaža... (pricao mi @Jugoslav Čvarak kako vrbuje po plažama Makarske...uglavnom iz dijaspore...mahom iz Nemacke...ove nase sto mesaju nemacki i naski..."Spritz mih, spritz mih...A jebate...ne u kosu...")

...

...

Ovo je vec Ivica Pačić vrbovao u SPS garant...

SPS kupi ove malo bolje ribe sa nekih studentskih zurki i sl..., a SNS iz rijalitija i sa splavova i plaža... (pricao mi @Jugoslav Čvarak kako vrbuje po plažama Makarske...uglavnom iz dijaspore...mahom iz Nemacke...ove nase sto mesaju nemacki i naski..."Spritz mih, spritz mih...A jebate...ne u kosu...")

...
IMG_20231017_094215.jpg

Back