Tabloidiotluci

Screenshot_20231102_220652_Pure Browser.jpg

...

E sad...Gocina filozofija...animalni su muskarci koji vole guzu i sise...a nisu oni koji vole stopala :think:

20231103-030907.jpg

@Jugoslav Čvarak jesi ti animalan?

A da... ti si macka...

...
Volio bi da imam fetiš na stopala, nekako mi je bezazleno perverzan :rotf: , ali nažalost nemam.
Onako da dođem gol pred ženu i kažem: "Kopita, kopita mi daj!"

3275314154_87a3c7b258.jpg

Nena u akciji :d

E a jel mi se to cini ili Nena kao da je naglo ostarila (ili je mozda zbog sminke), mislim ona je bese 93-ce godiste, ono klinka a ovde mi deluje starije od Sandre Bozic, mada sve u svemu ono simpa je ovako na neki nacin, ima tu neku energiju, ono kao sto sam rekao do te mere je slihtara, bahata i iritantna da ti vec postaje slatka i simpaticna na neki nacin, kao ono kad cujes neki vic koji je toliko glup i besmislen da ti je smesan i "genijalan". :d

E a ovaj Orlic je tako iritantan i bas retko antipatican lik, bas jedna maksimalno iritantna i skroz antipaticna njuska. 🤮

E pa pazi brate sve je to gluma i neki show za raju i cesto oni koji su politicki skroz na suprotnom stranama i kao na prvu ne mogu da se smisle su privatno ovako dobri i zajedno ljude vuku za nos, kao satro prepucavaju se javno, prozivaju pa se onda zajedno smeju reakcijama na to i komentarima ili ono kao pred kamerama se prozivaju i mazu govnima a kad se ugase kamere ili bude pauza za reklame smeju se i sprdaju, kaoo jaooo brate de se seti toga, jao jebacu ti sad mamu u nastavku, ima sad da ti kazem ovo il ono ili pre nego sto pocne tv duel zajedno tamo u bifeu piju kafu i najopustenije caskaju ali kad se upale kamere krece show i prozivke, ono cista gluma i zajebancija (kao sto na pauzama snimanja Betmena "Betmen" i "Dzoker" zajedno klopaju, cirkaju, druze se i zajedno ubijaju vreme) , kao recimo sto su Vucic i Djilas ovako dobri privatno ili barem bili do nekog momenta.

Isto tako i sa druge strane, verujem da oni koji se najvise slihtaju preCedniku da privatno verovatno ne mogu da ga smisle i to bas mislim na te tipa Diksi, Nena, verovatno i Stasa i ekipa, jer covek je ocigledno teski kompleksas i ocigledno pati od teskog narcisoidnog poremecaja (a to verujem da niko ne gotivi kod nekog nit mu je simpaticno) sto verujem da i one isto primecuju i vrlo dobro znaju ali eto jasno im je da njihova pozicija i sudbina zavise od njega, da stvari tako funkcionisu i prihvatile su pravila te igre i ono znaju sta im je ciniti a sad sta je u njihovoj glavi i sta zaista misle o njemu je neka skroz druga prica (mislim to je politika i tu nema bas ni emocija ni iskrenosti) ali stvari uglavnom skoro nikad nisu onako kako izgledaju.

Back