teletabis56
Poznat
- Poruka
- 9.165
Ono - zaletiš se da biješ narod motkom, a u zanosu ne ispratiš da si se odvojio od glavnine svojih kolega batinaša, pa malo dobiješ natrag ono što si delio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono - zaletiš se da biješ narod motkom, a u zanosu ne ispratiš da si se odvojio od glavnine svojih kolega batinaša, pa malo dobiješ natrag ono što si delio?
Vidi, Tihoglu, ovo smo juče skinuli sa radnje onog što je hteo da pobije decu gliseromVrelo i u pancevu
Policija radi posao
Malo.malo će biti 100 evra ćacidnevnica
Vidi, Tihoglu, ovo smo juče skinuli sa radnje onog što je hteo da pobije decu gliserom
Nije mu ćale bio u radnji, jbg.
Koga je do sada uspešno kopirao - ne biH se začudio.ne znam kako glava srbije sada razmislja, ali ako ova propagandna metodologija krene u istom pravcu kao sto rade, parlament i plamen nisu nimalo van neke šeme koja im je u ludim glavama za koju ce optuziti ko zna vec koga.
Zato ste juče došli u onolikom broju da podržite svog Vrhovnika?izbori se raspisuju kad im je vreme po kalendaru a ne kad se koje kakvom nasilniku navije ona stvar
Samo vi radite to sto radite, to vam se sve obija o glavu narod Srbije prezire nasilnike.
Pa šta mi pokazuješ, ja bio tamo lol