Tabloid Novosti: blokaderi pokusali da spale zive ljude

Nikola

14.08.2025 • 22:51
Losi ste glumci

Jako naivno, kako bas nije bilo nikoga veceras od sns simpatizera ćacija, policije i žandarmerije da čuvaju njihove sns prostorije, sve na izvolte namesteno.Pa oni su to sve lepo smislili da posalju svoje huligane da lome,pale, i pljackaju njihove same prostorije, a da za to optuze ljude koji su u blokadi i studente , da se bore protiv ovog zla zvanog sns

Pa neka optuze, koga briga vise za sta ce da optuze oni koji mlate narod na najkvarniji nacin, da li je nekog zaista briga? Mene nije.

Sutra ce javiti svetske novinske kuce sta je Vuciceva policija radila.
Okrenuce se svet, ostace sam...sa svojim kriminalcima.

Panduri ce se postepeno izvlaciti, ko na bolovanje, ko na odmor...sudija je svirao kraj.
Tacno me bole usi za sta ce da optuzi.
On vise snagu nema, ostala mu je gola sila...

@Strigoi evo ga plan za veceras "Ispred prostorija SNS, Bogatić - pozivamo vas na druženje. Po poslednjoj modi u Srbiji - kao modni detalj moneti fantomku", navodi se u pozivu blokadera fašista.
Sve rade da izazovu građanski rat u Srbiji.
Šta kažu antiblokaderi fašisti?
A šta SNS Ustaše?
A šta Vučićevi teroristi?
A šta kaže normalan čovek kada preserete sve granice ovakvim nedotupavnim izrazima?

vidis li znacke dole ?

Napad na sluzbeno lice u vrsenju duznosti je tesko krivicno delo za koje sleduje od 1 do 10 godina robije

Ti to podrzavas jeli kolega?

Pa dal znas da je to rat gradjanski , anarhija, rasulo totalno ako do toga dodje?

Gazili bi po srpskim lesevima samo da sednete u fotelje i postanete novi Vucic?

Ja na slici vidim ljude ugrozene koji se plase za svoj zivot pri tom trenirane za rat sukobe pucanje terorizam.

Pokusaj ubistva
I napad na narod koji protestuje je teško krivično delo.
A policija koja štiti napadače na narod, a rasteruje narod - krši i zakone i Ustav.

Na sledecim protestima narod ce da bije sve one koji budu krenuli da nesto lome po gradu, makar i prostorije od sns

@Тихи prenesi gazdi da od sutra gradjani uz studente ce da hvataju i biju svakog kapuljasa koji sa palicom bude lomio i divljao po gradu

Vise podmecati necete

Od sutra cim vidis narode da neki huligani bilo sta lome po gradu ili kao napadaju policiju odmah te divljake malo prkupitaj za zdravlje i gradjanski pohapsi pa predaj policiji

Back