System of a Down

a vidi ovog sh je pametan ... :shock:
pa ajde josh dva tri puta, da ponovimo gde ima da se skidaju koncerti ( video i audio zapis ) grupe systemofadown ....pa lepo onda, ja vam predlozhim ...
da poslushate ( prethodno skinete ) grupu Failed to Midjiland, pa cemo polako da chekamo i slushamo - chekamo Serjov album, pa cemo se okupiti jednom ....

pa cemo ........ :shock:

:lol: :lol:
i tako ....
bolje preko pwt-a .....

konachno ! ....imam novi album Serj Tankiana, a ujedno sam ovih dana skinuo neshto mnogo perverzno, ne znam da li ste ....chuli za sistemov DVD film o tome kako su ......WTF, film se zove Psycho Mesiahs i toliko je mocan da ne poverujete ! elem, ako nekom treba, pa ce se trampimo, mi meni nesh, ja vama Serja i Mesije ....

necemo mi nikada zaboraviti system, a nece ni oni nas! .....sada, ako je gospodin Serj Tankian napravio jedan solo album, kojeg ce njegovi fanovi [ fanovi soad-a ] slushati josh dosta vremena, pa videcete ....nisu se oni rastavili, samo mora da se radi ...kako ce ne daj bozhe da uzgajaju decu i slichno ......Dolmayan je kockar u krvi, jadni njegovi ....

:shock::shock::shock:

sh kazhete na post, a ?

necemo mi nikada zaboraviti system, a nece ni oni nas! .....sada, ako je gospodin Serj Tankian napravio jedan solo album, kojeg ce njegovi fanovi [ fanovi soad-a ] slushati josh dosta vremena, pa videcete ....nisu se oni rastavili, samo mora da se radi ...kako ce ne daj bozhe da uzgajaju decu i slichno ......Dolmayan je kockar u krvi, jadni njegovi ....

:shock::shock::shock:

sh kazhete na post, a ?

dolmayan kockar,daron dzanki,shavo ko zna na chemu je,serj verovatno finansira neku teroritichku grupu:lol:....skupe su to zanimacije....

:lol::lol::lol:

;D evo, da uzhivate ......
serjtankiancharadesliveyd0.th.jpg

http://www.megaupload.com/?d=0DTSA09F

Back