System of a Down

system.of.a.down.jpg
ova slika je mnogo zestoka!!!!

........
Such a lonely day
And its mine
The most loneliest day in my life

Such a lonely day
Should be banned
It's a day that I can't stand

Such a lonely day
Shouldn't exist
It's a day that i'll never miss

Such a lonely day
And its mine

And if you go, i wanna go with you
And if you die, i wanna die with you
Take your hand and walk away

Such a lonely day
And its mine
It's a day that i'm glad i survived

morala sam da stavim text zato sto me je ova pesma navela da ih slusam...i zato sto je besma the best!!!

oke ako nisu slojeviti ali ajde ti meni onda nadji neshto bar maalo slojevitije ...u stvari, what the **** znachi slojevito .....jel to ima veze sa chwarcima i ostalim holesterolima ? ?
lol, album je extra, ne znam jeste da se vetj tri god lechim od droge ali ovaj elect the dead album tera mozak da se drogira .....;D shawim se ..... :lol: nemojte molim vas stalno jedno isto, ne kontam poentu ove teme, ajde oke ima ovih novih a i starih fanova, nisam najstariji ali ono kao ajde neshto konkretno da prichamo ,.,,,il ne ?

:shock::shock::p;);););)

oke ako nisu slojeviti ali ajde ti meni onda nadji neshto bar maalo slojevitije ...u stvari, what the **** znachi slojevito .....jel to ima veze sa chwarcima i ostalim holesterolima ? ?
lol, album je extra, ne znam jeste da se vetj tri god lechim od droge ali ovaj elect the dead album tera mozak da se drogira .....;D shawim se ..... :lol: nemojte molim vas stalno jedno isto, ne kontam poentu ove teme, ajde oke ima ovih novih a i starih fanova, nisam najstariji ali ono kao ajde neshto konkretno da prichamo ,.,,,il ne ?

:shock::shock::p;);););)

kada sam rekla slojevito mislila sam na to da kada posle duzeg vremena slushanja neke grupe tek pochinjesh da "otkrivaš" neke pesme koje ranije nisi, tako da i posle mnogo godina ipak otkrivash neshto od neke grupe shto ranije nisi...ako me razumesh....ja to nisam osetila za SOAD...mada to ne znachi da ti necesh, ima nas raznih....
Nemoj da me shvatish pogreshno, i dalje za njih mislim da su dobri, shta vishe odlichni, ali meni nije to to...
Lele, al sam se raskenjala:-):-)

Back