Makijavelli
Iskusan
- Poruka
- 6.788
to nije daleko od istine......cesh da se zagrlimo u znak pomirenja........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.......Sa kog si sajta skinuo? Hocu i ja da ih vidim i da se smejem!!! E, obozavam ih!Makijavelli:ma da bre,e a skinuo sam kad izvode ``suite pee``i``toxicity``sa dzoijem iz slipknota,a dolmayan stoji sa strane.....i pre kraja pesme,dolmayan se zaleti iz bekstejdza,i skochi na odadjiana i to dok je ovaj svirao
.i pochnu da se obaraju,a zezaju se,i video to malakian,i on se zaleti i skochi na obojicu dok su bili na zemlji....ja sam se cepao kolko sam se smejao
![]()

BYOB- Bring Your Own Bombs. Odlicna pesma!KROSTIC:STA IM ZNACI BYOB.INACE STRAVA GRUPA.
http://www.systemofadown.fr/forum/viewtopic.php?t=440Sutherland:Sa kog si sajta skinuo? Hocu i ja da ih vidim i da se smejem!!! E, obozavam ih!
pihhhh....nabavi josh neshto.....sve pesme su im dobre,mozhda je to pristrasno s`moje strane al ja ih stvarno obozhavam i smatram da su svi albumi koje su snimili u samom vrhu u muzichke industrije......SYSTEMNirvanaCreep:ja znam samo Chop Suey!![]()

....i kakvo ti pr. spominjesh...ah? shta je sa tobom choveche...da nisi pijan