System of a Down

kosta_1:
ajde ljudi pa ova tema stalno zamire . jednog dana sve super, drugog je nadjem na sedmoj stranici sa sve nekim glupostima . o cemu vi pricate leba vam ? ? Makijaveli, nemoj da lazes za ono skakanje jednog po drugome, to je iz spota Slipknot Wait And Bleed ! ti slusas 2pac i ti si druga klasa fanova grupe SYSTEMOFADOWN ! hehe salim se, slusajte vi sta hocete, ali bih vas molio ko Boga da mi posaljete pouzecem neki njihov koncert . BILO KOJI ! Placam kolko trazite . ajde sutherland, tankiane, ekipo, ajde molim vas, sta mi znaci da po ceo dan slusam samo muziku a da ne gledam nista . evo, sad sam se popalio na suite-pee i na spiderse, ali i na sve ostalo, naravno, ne moze covek 7 godina da slusa neprestano jednu te istu pesmu .BEFOOOREE YOU KNOOOW .....
ja nisam lud,znam shta sam skinuo.....i bash je onako kako sam rekao....

VisionOfDisorder:
Koliko puta treba da kazem da je mesmerize/hypnotize najvece razocharenje za mene josh od albuma digimortal od fear factory.

Ma ja samo onako..kad je tema vec tu..
ma shta ti znash....ko zna shta si ochekivao pa si se razocharao.....ne ide to tako...a i malakian je zasluzhio da peva,mnogo je doprineo grupi....

Makijavelli:
ma shta ti znash....

Vishe od tebe, sigurno, uostalom, ionako ih slushash od juche... Shta ti znash?
Hehe, ponovo se raspravljam sa decom...
Nego, ne teraj me da prospem lavinu na ovu novotvorenu sramotu od benda... stvarno.

Mada chekaj.. Jer vec pocinjem da se zivciram.

Makijavelli:
ma shta ti znash...

Slusham ih od 98me. Ti od juche. Umukni ako nemash argumente.
Ako ih naprotiv, imash.. rado cu ih saslushati i razumno odgovoriti... Nerviram se
kada mi balavci nabacuju "shta ti znash" akcije. Alo bre.

Makijavelli:
.ko zna shta si ochekivao pa si se razocharao.....

Dobar album?

Makijavelli:
ne ide to tako...a i malakian je zasluzhio da peva,mnogo je doprineo grupi....

Znachi ovako, po tvojoj logici zato shto je neko doprinuo bendu u kome zamisli, ******, svira, on ima prava i da ga usere? Zdravo razmishljash.

e.....bre.....ne slusham ih ja od juche,kako ti to...jel si vidovit,nisi naravno....tako da ti taj argument otpada iako nema veze s`bendom al ajd`bilo je lichno....onda,kolko ja znam oni su zvanichno izbacili 2 albuma mesmerize i hypnotyze u roku od nekih 5 meseci i oba su stigla do prvog mesta bilboard liste,to je chak samo njima poshlo za rukom(da napomenem josh jednom,chisto da te podsetim-prichamo o albumima hypnotize/mesmerize),koje olajavash vec duzhe vreme....a po meni malakian je zasluzhio da peva,njegov i Serj-ov glasu u duetu zvuche prelepo-al to je moje mishljenje,kao shto i ti imash mishljenje da je nov album losh,al to su mishljenja jel`i zashto se mi uopshte raspravljamo......

a i neznam kolko si obratio pazhnju,al albumi hypnotize/mesmerize nikako nisu bili po zvuku nepredvidivi...ako lepo uzmesh i pochnesh da preslushavash albume videcesh da je svaki vodio ka tom rezultatu....pochelo je sa albumom ``System Of A Down``onda``Toxicity``dolazi,i donosi potpuno nov zvuk,ajd vidi,pesme kao shto su chop suey,atwa,forest,psycho su neshto potpuno drugachije od hardcore zvuka koje su nosili: suite pee,know,peephole,sugar itd.....a onda dolazi na red``steal this album``e.....roulette,ieaiaio,mr.jack,ego brain,highway song koje su samo josh jedan korak dalje od prva dva albuma,ali korak ka boljem i novijem.....a onda na kraju-rezultat svega toga hypnotize/mesmerize koji je zbir svega,i o5 sa nechim novim i originalnim.....

Jedino oko chega cu se sloziti je da je bezveze raspravljati se oko ukusa. Medjutim, zbog toga smo i tu... To shto su bilbord chartovi ili shtagod skochili bi znachilo da i Britney Spears (ili da ne gledam sad ko je prvi) poseduje nesumljiv kvalitet.

I da.. zvuk im se menjao.. nagore. Od konceptualnih albuma do dreke.

Nego... koliko da zakljuchim svoju pljuvazu.

http://www.somethingawful.com/d/your-band-*****/system-down.php

Odnosi se na to duplo chudo od albuma. Ostale nije kritikovao. Hvala Bogu, mislio sam da sam u ovome.

ajd iskreno,jel si ti prochitao ovaj tekst koji si ostavio......link tachnije.....neznam koji je izdrkani jadnik napisao ovo ali znam sa sigurnoshcu da zna malo o muzici a i o lirikama shto sam zakljuchio o nachinu na koji pokushava da ospori muziku systema,zhalosno stvarno.....al nema veze,vidi da ti kazhem.....Serj Tankian ima odlichan glas,ja idem 12 godina u muzichku shkolu i nisam u zhivotu video mushkarca koji mozhe da pogodi glasom gornje F,shto tankian ladno otkida recimo u pesmi Spiders......isto tako i Malakian,pre svega ima specifichan glas,i veoma dobar raspon.....a muzika koju je komponovao je odlichna,skinuo sam tablature za sve pesme....odlichne stvari.....al ajde.....vracamo se na ona mishljenja,tako da potpuno poshtujem tvoje,iako se sa njim ne slazhem uopshte....

tyra:
drugari , tj . vi koji slushate SOAD , ' ajde neka mi neko od vas napishe listu naj pesama . da mi se poznavanje muzike SOAD - a ne zasniva na samo 3 - 4 pesme .
hvala unapred , pozz . :D
Pa, evo neke: Spiders, Toxicity, Aerials, Chop suey, A.D.D., Sugar, Deer dance, Science, B.Y.O.B., Radio/video, Revenga, Question, Dreaming, Metro, Marmalade, Snowblind im je bolja od originala, Hypnotize, Kill R 'n' R, Tentative...

kosta_1:
ajde ljudi pa ova tema stalno zamire . jednog dana sve super, drugog je nadjem na sedmoj stranici sa sve nekim glupostima . o cemu vi pricate leba vam ? ? Makijaveli, nemoj da lazes za ono skakanje jednog po drugome, to je iz spota Slipknot Wait And Bleed ! ti slusas 2pac i ti si druga klasa fanova grupe SYSTEMOFADOWN ! hehe salim se, slusajte vi sta hocete, ali bih vas molio ko Boga da mi posaljete pouzecem neki njihov koncert . BILO KOJI ! Placam kolko trazite . ajde sutherland, tankiane, ekipo, ajde molim vas, sta mi znaci da po ceo dan slusam samo muziku a da ne gledam nista . evo, sad sam se popalio na suite-pee i na spiderse, ali i na sve ostalo, naravno, ne moze covek 7 godina da slusa neprestano jednu te istu pesmu .BEFOOOREE YOU KNOOOW .....
Imam sve spotove, osim Hypnotize, koncerte u Australiji 2002, u Holandiji 2001, u Denveru 2002 (tu su extra odsvirali Spiders), a ima i intervju, i to je valjda to. Aj' stvarno ako neko ima neki koncert, a hoce da posalje pouzecem, neka javi. Hvala!!!

Makijavelli, imam identicno misljenje o Serjovom i Daronovom glasu i njihovom savrsenom uklapanju kao i ti. Vision Of Disorder, nisi ti jedini koji slusa System od kada postoji i nemoj da smaras. Ne mozes da nas ubedjujes da su postali ocajni, ako nama nisu. Ovo je stranica za one koji ih vole i koji jedva cekaju da dodju. PoZz svima!

tyra:
drugari , tj . vi koji slushate SOAD , ' ajde neka mi neko od vas napishe listu naj pesama . da mi se poznavanje muzike SOAD - a ne zasniva na samo 3 - 4 pesme .
hvala unapred , pozz . :D
po meni sve su pesme genijalne,al neznam......evo mog doprinosa tvom pitanju,ovo nije top lista,ne volim da dajem prednost nekim pesmama jer ih sve smatram odlichnim....

1.Spiders
2.A.T.W.A.
3.Chop Suey
4.Roulette
5.Suggestions
6.Sugar
7.Peephole
8.Snowblind
9.Marmelade
10.Psyho
11.BYOB
12.Question
13.Kill Rock And Roll
14.Tentative
15.Lonely Day
16.Revenge
17.Radio Video
18.Forest
19.Toxicity(je 13 metal pesma svih vremena)
20.Ego Brain

Sutherland:
Imam sve spotove, osim Hypnotize, koncerte u Australiji 2002, u Holandiji 2001, u Denveru 2002 (tu su extra odsvirali Spiders), a ima i intervju, i to je valjda to. Aj' stvarno ako neko ima neki koncert, a hoce da posalje pouzecem, neka javi. Hvala!!!
pa jel mash brz net,bolje skini....ja sam vec napunio jedan dvd koncertima......

Makijavelli:
po meni sve su pesme genijalne,al neznam......evo mog doprinosa tvom pitanju,ovo nije top lista,ne volim da dajem prednost nekim pesmama jer ih sve smatram odlichnim....

1.Spiders
2.A.T.W.A.
3.Chop Suey
4.Roulette
5.Suggestions
6.Sugar
7.Peephole
8.Snowblind
9.Marmelade
10.Psyho
11.BYOB
12.Question
13.Kill Rock And Roll
14.Tentative
15.Lonely Day
16.Revenge
17.Radio Video
18.Forest
19.Toxicity(je 13 metal pesma svih vremena)
20.Ego Brain
@tyra
da prebacim post na ovu stranu.....

Sutherland:
Pa, u tome je problem, nemam. E, nisam znala ovo za Toxicity, mada je pesma zasluzila i vise.
vidi......ja bih mogao da ti kazhem da cu ti poslati,recimo snimke i koncerte koje imam....al kao shto eminem kazhe u jednoj pesmi``I`m good at keeping the promise like nostradamus``:lol:.....nisam pouzdana osoba,volim mnogo da obecavam zato shto sam dobar kao chovek,al sam mrcina-lenj....tako da eto,mogu da ti obecam da cu ti poslati,a ostalo zavisi od okolnosti....al mozhda i ispunim obecanje:|,poshto sam vec mnogima obecavao,pa lepo da vam uchinim svima u paketu jednog dana....

We must call upon our bright darkness,
Beliefs, they're the bullets of the wicked,
One was written on the sword,
For you must enter a room to destroy it,
International security,
Call of the righteous man,
Needs a reason to kill man,
History teaches us so,
The reason he must attain,
Must be approved by his God,
His child, partisan brother of war

Norm life baby,