System of a Down

Makijavelli:
ma da bre,e a skinuo sam kad izvode ``suite pee``i``toxicity``sa dzoijem iz slipknota,a dolmayan stoji sa strane:lol:.....i pre kraja pesme,dolmayan se zaleti iz bekstejdza,i skochi na odadjiana i to dok je ovaj svirao:lol:.i pochnu da se obaraju,a zezaju se,i video to malakian,i on se zaleti i skochi na obojicu dok su bili na zemlji....ja sam se cepao kolko sam se smejao:lol:
Sa kog si sajta skinuo? Hocu i ja da ih vidim i da se smejem!!! E, obozavam ih!

E, ako je neko za razmenu, ja imam:
- Live Lowlands, u Holandiji 2001.
- Live in Australia, Gold Coast 2002.
- Live in Denver, at Fillmore Auditorium 2002. (i intervjui)
- spotove, sve osim Hypnotize,
i jos neke pesme uzivo.

KROSTIC:
STA IM ZNACI BYOB.INACE STRAVA GRUPA.
BYOB- Bring Your Own Bombs. Odlicna pesma!
PozZ svima
a010.gif

Sutherland:
Sa kog si sajta skinuo? Hocu i ja da ih vidim i da se smejem!!! E, obozavam ih!
http://www.systemofadown.fr/forum/viewtopic.php?t=440

odavde mozh da skinesh sve,od njihovih amaterskih koncerata,pa do izvodjenja na najvecim metal/rock deshavanjima na svetu.....90% stvari mozh da se skine,neshto mozhda nece moci,al vredi sve pokushati,system je to....ja sam za sad naskidao oko 5-6 gigabajta koncerta,i planiram da skinem sve....

nece doci,mozhda na zalasku karijere.....ovako...ne verujem....:|....a mozhda i dodju,jedino iz sazhaljenja,poshto je tankian pominjao chesto srbiju kao primer loshe americhke demokratije(misli se na bombardovanje)a oni su inache iz jermenije....pa eto,ja se nadam.....

ajde ljudi pa ova tema stalno zamire . jednog dana sve super, drugog je nadjem na sedmoj stranici sa sve nekim glupostima . o cemu vi pricate leba vam ? ? Makijaveli, nemoj da lazes za ono skakanje jednog po drugome, to je iz spota Slipknot Wait And Bleed ! ti slusas 2pac i ti si druga klasa fanova grupe SYSTEMOFADOWN ! hehe salim se, slusajte vi sta hocete, ali bih vas molio ko Boga da mi posaljete pouzecem neki njihov koncert . BILO KOJI ! Placam kolko trazite . ajde sutherland, tankiane, ekipo, ajde molim vas, sta mi znaci da po ceo dan slusam samo muziku a da ne gledam nista . evo, sad sam se popalio na suite-pee i na spiderse, ali i na sve ostalo, naravno, ne moze covek 7 godina da slusa neprestano jednu te istu pesmu .BEFOOOREE YOU KNOOOW .....

vi ste bre svi u adolescenciji i upravo izlazite iz nje . cak ste i mladji od mene, sta ja znam, ali eto, izgleda da vam se vise ne svidja grupa systemofadown . vi bi sada da se prcate right ? e pa ja ne bi i nikada necu, to mi je jos od prvih dana od kada slusam system . ali dobro, evo ja obecavam da nikada vise necu napisati nista u ovoj temi, jer ne vredi . move down the sexy people ! ! **** you all !

..untill my life would become wonderfall ! ! [ would it ever ? ]

Back