System of a Down

Tamplja_90:
meni je sipatichan onaj cjelavi kad pravi one face dok peva....:lol::mrgreen: a ima dobar glas...jaaakooo....i on i Tankian...:D
taki :-D :-D ...tankian peva u 80% sluchajeva,malakian ga prati ali ne tako mnogo,ali ima i on svojih pesama,ali opet ne tako mnogo...dok celavi samo s`vremena na vreme urla :-D :-D ali nikad ne peva....

DeteSunca:
Poslušaj malo bolje i shvatićeš da je Malakianov udeo u pevanju puno veći od 20% što mu ti daješ. Praktično peva pola-pola sa Tankianom.
pa dobro jeste...i ja sam se malo zaneo sa procentima....ali tankian i malakian pevaju u razlichitom registru,zato vecinu pesama odradjuje tankian zato shto bash ima taj glas koji stvara potrebnu atmosferu pesmi.....

Tankian:
ko?????malakian.....bash je lik...nije drekavac....ima lep glas chovek....

Eh ne. Zashto bi iko, pri zdravom umu, pored onako dobrog pevacha kao shto je Serj sebe nabacivao. Sve je pochelo kao zajebancija, tu i tamo je skvichao na toxicity, da bi ga bilo mnogo na steal this album... gde sam osetio da je vrag odneo shalu. I na novim albumima, dobije svoje pesme a Serj je ustvari back up vokal. Unishtio mi je bend, mrzim ga.

Slazem se, dobro svira. Slazem, ume da peva, mada mu glas blago iritantan. Uostalom, preko nepotreban.

good game soad, you're done for.

VisionOfDisorder:
Eh ne. Zashto bi iko, pri zdravom umu, pored onako dobrog pevacha kao shto je Serj sebe nabacivao. Sve je pochelo kao zajebancija, tu i tamo je skvichao na toxicity, da bi ga bilo mnogo na steal this album... gde sam osetio da je vrag odneo shalu. I na novim albumima, dobije svoje pesme a Serj je ustvari back up vokal. Unishtio mi je bend, mrzim ga.

Slazem se, dobro svira. Slazem, ume da peva, mada mu glas blago iritantan. Uostalom, preko nepotreban.

good game soad, you're done for.
ej serj izbacuje solo album.....video sam na systemovom sajtu koji su stvorili fanovi.....a da i ja sam bash o slichnoj stvari raspravljao na proshloj strani....ovaj mislim shto se tiche malakiana....ne znam,serj stvarno ima neverovatno karakteristichan glas...i nekako kao shto sam vec rekao njegov glas,i njegov lik generalno su na toxicitiju predstavljali i samu sliku systema.....on je skroz mistichan,smiren,inteligentan,chudan....a onda se ubaci malakian koji malo kvari tu sliku....ali system je i dalje system

Back