System of a Down

Tamplja_90:
ja njih bash volim...super su im pesme....mislim one baladice...ja jedino volim metal balade...:cool:
ma daj bre taki....morash malo dublje da zaplivash u te vode....system ima necerovatno i chak ekstremno jake tekstove....a i muziku......tankian pishe stvarno neverovatne stvari....a oni su by the way neki trash metal i vishe vuku ka rocku

Tamplja_90:
ma shta ja znam...nisam ja bash mnogo ni chula od njih(ali ono shto sam chula mi se svidelo)...verovatno da sam chula josh neshto od njih,svidelo bi mi se:)))
taki....ti slushash p.c.d.,lagani pop i te stvarchice.....ovo je previshe jako za tebe....za tebe okolni svet ruzhichast i tako je verovatno dobro,bar je tebi lepo...moja realnost je potpuno siva....zato mi nije problem da razumem tekstove sistema i da slusham hardcore muziku.....jebbiga i ukusi zavise dosta od karaktera i lichnosti.....dosta mozesh da znash o choveku samo na osnovu muzike koju slusha.... :-D :-D nemoj molim te da ovo shvatish pogreshno....ja tebe volim bash takvu kakva si :grin: :grin: ``happy all the time``.....

Tamplja_90:
e sad sam svashta nalupala......ma ne obracjaj pazhnju...:lol: ali kako preterane glasove imaju.....eh...shta bih dala da znam da pevam....:lol:
ej nije to nishta....moj najbolji ortak je tenor....kao pavaroti...i ima sigurno najachi glas u celoj srbiji....kad dodje lik kod mene,a ja zhivim u malom stanu,on pochne da me zajebava pa na sav glas peva neke italijanske kancone....a ja da poludim :-D :-D

Tankian:
pa brate veruj mi......ja sam mislio da posle toxycitija i steal this album-a...je nemoguce izbaciti neshto bolje,ali jeeeebote oni su neverovatni....i hypnotize i mesmerize su chiste 10-tke.....
To i ja mislim, meni je B.Y.O.B. toliko jaka! Kad sam prvi put odgedao spot za nju nisam disao. Nenormalno su dobri! Dosta moje raje ih sluša, bez obzira koju muziku inače slušaju, nametnuli su se kvalitetom i živošću.

DeteSunca:
To i ja mislim, meni je B.Y.O.B. toliko jaka! Kad sam prvi put odgedao spot za nju nisam disao. Nenormalno su dobri! Dosta moje raje ih sluša, bez obzira koju muziku inače slušaju, nametnuli su se kvalitetom i živošću.
ma praktichno svaka pesma nosi neku svoju tezhinu,ali su sve fantastichne...ja sam chak i uspeo da dodjem do spota za ``question``....ma ne znam...shto se mene tiche system mi je obelezio jedan deo zivota,mnooooogo su uticali na moju svest i na moj karakter....svaka im chast....

Tankian:
ma praktichno svaka pesma nosi neku svoju tezhinu,ali su sve fantastichne...ja sam chak i uspeo da dodjem do spota za ``question``....ma ne znam...shto se mene tiche system mi je obelezio jedan deo zivota,mnooooogo su uticali na moju svest i na moj karakter....svaka im chast....
Pa vidim ja da ti več okrećeš ljude u njihovom pravcu. Video sam da si našoj Templjici poslao Hipnotize, neka, neka, neće zažaliti sigurno. Meni je životna želja da odem na njihov koncert.

Usput, je li ti poznat njihov politički angažman? To daje sasvim novu dimenziju njihovoj muzici.

DeteSunca:
Pa vidim ja da ti več okrećeš ljude u njihovom pravcu. Video sam da si našoj Templjici poslao Hipnotize, neka, neka, neće zažaliti sigurno. Meni je životna želja da odem na njihov koncert.

Usput, je li ti poznat njihov politički angažman? To daje sasvim novu dimenziju njihovoj muzici.
ma kako ne....skidao sam intervjue na kojima je tankian razlagao neke njegove politichke teze,chovek je extremno pametan....a i manje vishe dosta se oseca u pesmama,ali to je po meni opravdano oni su nashli pravi nachin da se suprostave nekim politichkim uverenjima....e a ne secam se ali mislim da je neko na ovom forumu bio neshto komentarisao o njihovom dolasku ovde...ali chisto sumnjam....

Tankian:
ma kako ne....skidao sam intervjue na kojima je tankian razlagao neke njegove politichke teze,chovek je extremno pametan....a i manje vishe dosta se oseca u pesmama,ali to je po meni opravdano oni su nashli pravi nachin da se suprostave nekim politichkim uverenjima....e a ne secam se ali mislim da je neko na ovom forumu bio neshto komentarisao o njihovom dolasku ovde...ali chisto sumnjam....
Muzika je savršena, evo baš ih sad slušam :D , ali onaj ludi gitarista je konstantno pod drogama, jesi li ga čuo kako priča?

Tankian mi se čini drugačiji, ja mislim da se SOAD ne sluša samo u Turskoj :D .

DeteSunca:
Muzika je savršena, evo baš ih sad slušam :D , ali onaj ludi gitarista je konstantno pod drogama, jesi li ga čuo kako priča?

Tankian mi se čini drugačiji, ja mislim da se SOAD ne sluša samo u Turskoj :D .
koji bre....malakian ili odadjian....onaj sa kosom ili onaj celavi....ali inache oni su metal bend,a zna se da metalci imaju malo drugachija shvatanja i nachin ponashanja od mnogih obichnih smrtnika....

Back