System of a Down

Pa ne smeta mi kad na nekoj zurci puste Aerials ili Toxisity, ali ih ne slusam nesto posebno. KoRn takodje..... i SlipKnot isto.......

Sve u svemu ok su, nista posebno i gotivim onog glavnog lika (pevaca, je li) jer se cima za mir u svetu i gladnu decu u Africi, a mozda jeste malo uzaludan posao ,ali svaka mu cast, to stvarno cenim...

Preslusao sam bukvalno sve pesme SOAD sa zvaničnih albuma uključujući i Mezmerize album i imam samo reči hvale za njih!!!!!! Jako su dobri i originalni.
Ali ono sto je sada najvažnije je koncert KoRn-a u Budimpesti. IDE LI NEKO?

UreMakingMeSick:
LPcrazy_girl:
Super su.Meni omiljene pesme su Toxicity,Aerials,When angels deserve to die.... 8)
when angels deserve to die??? hahahahha :roll: da to nije mozda Chop suey?!
Ljudi sta ste se uhvatili za samo 3 pesme?! sta je sa Spiders, Sugar, Mind, Prison song, Mr Jack, F*ck the system, Roulette...? :evil:
Mnogo zavisite od MTV-a

Pogresilo dete :lol:

/me slusa Darts trenutno

KoRn je VEOMA originalan pa zato ga i slusam!!!!!...I cekam Souvenir of Sadness...bice odlican. Zna li neko da li ce Korn svirati bez Head-a ili ce biti neka zamena kao onda na onom koncertu kad David nije mogao da udara bubnjeve pa ga zamenio onaj lik sa dugackim dredovima..

UreMakingMeSick:
Ljudi sta ste se uhvatili za samo 3 pesme?! sta je sa Spiders, Sugar, Mind, Prison song, Mr Jack, F*ck the system, Roulette...? :evil:
Mnogo zavisite od MTV-a
Nemam MTV tako da ne znam sta se vrti,a i slabo gledam i domace tv programe.Ja sam samo izrazila svoje mislenje :!: Rekla sam da su mi to omiljene pesme,a ne da samo to slusam. :roll: Imaju oni jos mnogo dobrih pesama pogotovo sa prvog albuma! 8)

UreMakingMeSick:
LPcrazy_girl:
Super su.Meni omiljene pesme su Toxicity,Aerials,When angels deserve to die.... 8)
when angels deserve to die??? hahahahha :roll: da to nije mozda Chop suey?!
Mnogo zavisite od MTV-a

Prison song je ok pesma mada mi i nije neka, kao ni Mr Jack...sa steal this album su mi najbolje A.D.D, onda highway song i ego brain...roulette je isto dobra...
system of a down sam najmanje slusala, al hmm...svidjaju mi se darts, soil i jos neke...
al toxicity im je so far najbolji album po meni... i ovaj novi nacuh nesto nije nesto mnogo lose, ne znam u cemu je problem.
pa verovatno je mislila na chop suey!, kakve veze ima sto nam je stavila refren...mozda je to neki kao hmm..."fazon"? :)

Da ne bih mnogo filozofirala i ulazila dublje u temu, recicu ovako: Poenta je bila da skrenem paznju na to da doticna ne zna ni koje pesme slusa, tj. izvinjavam se, koje su joj omiljene pesme... Da je kako kazete, htela da napravi "foru" od toga, malo bi se vise potrudila i napisala i za ostale pesme, jelte to su joj omiljene i valjda zna bar refren od svih njih... i gotovo!
P.s. jeste da sam izlupetala sad al' sta cu, dosadno mi... POZ :P

novak85:
KoRn je VEOMA originalan pa zato ga i slusam!!!!!...I cekam Souvenir of Sadness...bice odlican. Zna li neko da li ce Korn svirati bez Head-a ili ce biti neka zamena kao onda na onom koncertu kad David nije mogao da udara bubnjeve pa ga zamenio onaj lik sa dugackim dredovima..

A kakve veze sad ima Korn?
Nisam pratila radnju....

Back