System of a Down

Sutherland:
Makijavelli, imam identicno misljenje o Serjovom i Daronovom glasu i njihovom savrsenom uklapanju kao i ti. Vision Of Disorder, nisi ti jedini koji slusa System od kada postoji i nemoj da smaras. Ne mozes da nas ubedjujes da su postali ocajni, ako nama nisu. !

Da ali mogu poprilichno da vam unakazim temu ako zelim.

Twisted Transistor:
Volim forumske svadje. Ljudi su uvek face na internetu.

Da, i uvek neko mudar da ukaze kako je svojim neutralnim (iako je sve samo ne neutralno) zalaganjem iznad cele situacije.
Go you.

Makijavelli:
kakvo je to zapazhanje,pa ovo su chiste diplomatske svadje.....nema ovde pretvaranja ako si na to mislio....

Agree.

kosta_1:
ko zna o cemu oni pevaju . to se moze najbolje videti u spotu sugar, ako je iko gledo . inace, ja sam u 7. osnovne taj spot prvi put video na vh1 (ili 2) programu, i od tada sam ja i poceo da slusam sistem . spot je perverzija bre, nesto najmocnije !

@sutherland

sestro moja, kakva ti je to logika ? pa zivot je jedno veliko sranje, kako god da ga okrenes, on ne moze da bude predivan . ljudi koje ja nazivam kukavice se u stvari boje smrti, a ja se veruj mi, ne bojim zivota . svako, gde god se okrenes, svako kuka i place i cmekece za necim, ovo ovako, ovo onako, muka mi je bre od toga . Hoces lepse ? probaj da nestanes (ubijes se) . jel neko od vas siguran i ubedjen da je zivot sve sto postoji i sto ce ikada postojati ? i da je to jedino najlepse i tako dalje ? ljudi umiru za svoja uverenja, za svoje bogove, za svoje tajne . naravno, nisu svi isti, i ne veruju svi u boga, ili alaha, ili neku desetu sektu koja hoce da zavlada svetom na neki svoj nacin . evo ja, recimo priznajem, da slusam systemofadown, i imam velika shvatanja i pojasnjenja oko mnogo cega, zvali vi to trip ili crna misao ili kako hocete . svako nesto voli . ja volim system . i dalje ne mogu nista da objasnjavam, jer ne znam kako bi . ne mozete tek tako odvuci coveka od necega sto on voli, od njegovih potreba . Razumete ?
.
i can see your point my friend........probaj samo malo da uprostish pogled na zhivot,nije ni sve tako komplikovano i sjebano kao shto izgleda.....ti shto kukaju i plachu,samo ih stavi na ``ignore``oni ce nastaviti da kukaju,a ti uzhivaj u zhivotu......

pa nemojte onda da izbacujete nekakve cudne reci i misli o samom zivotu . ako je prost i jednostavan, zasto se i vi uopste imalo cimate ? i nemojte da pametujete puno, prema makijavelovom misljenju, zivot nije vredan toga !

VISIONofDISORDER, smatras da si iznad nas? Ha... E, ne zelim da se svadjam i raspravljam sa vama. Volim sve vas na ovom forumu iz poznatog razloga, a ova tema o zivotu je, kako da kazem, komplikovana i nije joj ovde mesto. IVAM91, svaka ti cast, ti si najpametniji/a.

bezte ljudi, sad ce da nam zakljucaju temu . salim se, bravo sutherland, carica si !

ps. samo jos jednu stvar da kazem makijaveliju, a i tebi sutherland, vi ste samo dve osobe, mozda vas ima dvesta dvaes dve, ali na svetu ih je 6 000 000 000 + stanovnika, tako da necu vas jedine da slusam . inace, ja nikog ne slusam . ....whatever, ajmo mir-mir-mir, niko-nije-kriv ! evo slusam soil, pozdrav svima . tanananaralalalananana tralala ..lives in the mother-******* ! ..ili kako ja kazem, listen motherfuckin' skin .

8-)

:lol: :lol:

61-system-of-a-down-painted-faces-4004289.jpg

Back