Svrsavanje po faci- da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Evgenija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ako ne?
Prskanje? :D
To je i zaslužila?
Ne nego ono sto te uzbudjuje i radi bez da ti se naklati i sudi tome kao nekakav moralni Hag. Razumes?
Poatoje dva tipa zene sa kojima ces lexi u krevet.
Prvi je koji te na startu ogranicava i trazice razlog, i sta, da ti ogranicava samo da bi te ogranicila. Jer te i ne gleda seksualno preterano ali opet spava sa tobom. To je bljak seks. Necu da zalazim u motive. Dosadno.
Drugi tip je onaj sa kojom se istinski poklapas. I tu je samo pitanje kolilo uzbudljivo moze da bude.

Sve te umišljena cice
Koje traju face i oblizuju se na društvenim mrežama: sise, dupeta.
One I traže takvog.
Mene uzbuđuje prisnost.
To što neko zna moje slabosti, jer ih i ja imam.
Što ih prihvata, a grli me i povrh toga.
Eish brate. Pa naravno da je poenta da zna tvoju slabost. Ne sve naravno za pocetak. Nije Mirko budala. Ali cilj je to. I ti njene i ona tvoje.
Poverenje. Takav uzbudljiv seks ne moze bez poverenja. Ali ako krene sa osudama a nisi ni otvorio usta, kakav to prostor za poverenje ostavlja? Pa znas koji? Ima ovih likova koji su ok da to iskoriste za prc. Ja ni njih ne osudjujem. Samo kazem da je meni, a vidim i tebi, bitan dobar seks. Ispunjujuc.

Ne odgovori na pitanje. Bog posmatra. Sad upravo sudis.
Sta imas da izjavis na to vernice?
Tako sam pročitao, a čemu ima ko da sudi osim zdrave logike da to nije normalno da 300 miliona nerodjene dece das nekoj ženi ili još gore istopolcu da ih pojede.
........................................................................
Ali neću ti reći kakve su kazne za to , jer ti zagade ceo narod.

Tako sam pročitao, a čemu ima ko da sudi osim zdrave logike da to nije normalno da 300 miliona nerodjene dece das nekoj ženi ili još gore istopolcu da ih pojede.
........................................................................
Ali neću ti reći kakve su kazne za to , jer ti zagade ceo narod.
Opet osudjujes i pretis kaznama. Pobogu covece vernice? Pa gde ti je vera. Izgresi ti u koracima na startu.
Ostav ajmo, nazad na spisanije i izucavanka.
I plus gordost. Takodje greh. "Ja sam ispravan a dosao sam da pokazem kako si ti neispravan pa cu Ja u raj a ti u pakaooo"

Back