gost 439443
Ističe se
- Poruka
- 2.504
Vidovit?Onda penetriraj mlitavim.
Ili osuđuješ suprotno mišljenje?
Jer - polaziš od tih kinkarija.
Bez njih labavi ne može da ti se digne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidovit?Onda penetriraj mlitavim.
Kazem, onaj koji voli da dominira i ona koja voli da bude dominirana. A moraju da se drze pravila.Vidovit?
Ili osuđuješ suprotno mišljenje?
Jer - polaziš od tih kinkarija.
Bez njih labavi ne može da ti se digne?
Goureces u paklu. Accept cheezesssssBilo kakvo svrshavanje van vagine je greh .
A najveći greh je kada se to radi u usta . To je greh na celom narodu .
Piše to tamo već gde piše .
..............................................
I ''rukorad'' je greh , a činimo ga.
A ako ne?Da treba da ispunis nekakvu laznu moralnu formu. Zar ne Korvuse?

Ne razumem. Pojasni konkretno na sta mislis. Ako je meni upuceno.Nagledao si se cica koje se nameštaju.
Ovde, na I sata, na Fb.
Pa si pomislio:
Kad se već namešta te 'da vam prsnem u facu?
To je, nekako, logično?
Ali:
Pljuješ to nameštanje za svrš po faci, a prskaš po njima?
Malo se edukuj , za ''rukorad'' je druga kazna.Goureces u paklu. Accept cheezesssss
Nemam pojma.Ne razumem. Pojasni konkretno na sta mislis. Ako je meni upuceno.

Ne nego ono sto te uzbudjuje i radi bez da ti se naklati i sudi tome kao nekakav moralni Hag. Razumes?A ako ne?
Prskanje?
To je i zaslužila?
Zar se ne zove rukoblud? Rukorad je nešto drugo, između ostalog ime jedne zadruge u Srbiji.Malo se edukuj , za ''rukorad'' je druga kazna.
Ti si od onih sto ne osudjuju da im ne bi bilo sudjeno?Malo se edukuj , za ''rukorad'' je druga kazna.
Samo se ti smej, jer ako se niko ne smeje neće biti ni upamćeno.Ti si od onih sto ne osudjuju da im ne bi bilo sudjeno?
Eish brate. Pa naravno da je poenta da zna tvoju slabost. Ne sve naravno za pocetak. Nije Mirko budala. Ali cilj je to. I ti njene i ona tvoje.Sve te umišljena cice
Koje traju face i oblizuju se na društvenim mrežama: sise, dupeta.
One I traže takvog.
Mene uzbuđuje prisnost.
To što neko zna moje slabosti, jer ih i ja imam.
Što ih prihvata, a grli me i povrh toga.
Ne odgovori na pitanje. Bog posmatra. Sad upravo sudis.Samo se ti smej, jer ako se niko ne smeje neće biti ni upamćeno.
Ozbiljni će se po prirodi ustručavati , ne kažem da neće .
Tako sam pročitao, a čemu ima ko da sudi osim zdrave logike da to nije normalno da 300 miliona nerodjene dece das nekoj ženi ili još gore istopolcu da ih pojede.Ne odgovori na pitanje. Bog posmatra. Sad upravo sudis.
Sta imas da izjavis na to vernice?
Opet osudjujes i pretis kaznama. Pobogu covece vernice? Pa gde ti je vera. Izgresi ti u koracima na startu.Tako sam pročitao, a čemu ima ko da sudi osim zdrave logike da to nije normalno da 300 miliona nerodjene dece das nekoj ženi ili još gore istopolcu da ih pojede.
........................................................................
Ali neću ti reći kakve su kazne za to , jer ti zagade ceo narod.