Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.106
Pa tugica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dalje gluposti,najvise ti o tome imas da kazes koja imas 0 iskustva s tim,bravoPostoji sigurno mali procenat zena koje bi to rekle kao sto postoji mali procenat muskaraca koji
ne bi pristali da joj takvu zelju ispune...prosto smo razliciti...
Razlozi zasto neke zene to "zele", iz MOJE perspektive (a perspektiva je pa kakva god da je) su recimo:
ljuta je na sebe, izivljava se nad sobon iz nekog licnog besa, tuge, frustracije...pa sad, ukoliko se to trenutnom
partneru svidja, ok je, moze da racuna da je to njegov srecan dan...
Ja zaista mislim da to nju ne uzbudjuje kao sto vecina muskaraca misli a misli -jao vidi zeli me celog...
Zene koje to rade, sam si to zakljucio, to rade samo zbog sebe, ti si u toj prici igracka...
Isto tako, muskarci koji vole da zenama to rade, rade to zbog sebe, zena je tu samo igracka..
To su plasticni, prazni, neproduktivni odnosi koji ostavljaju gorak ukus u ustima...
Muskarci koji zenu ne dozivljavaju kao objekat vec je osecaju i dok cuti su retka vrsta ali ima ih...njih zovem prirodna domina
na sta se nas @MrNapokon sablaznjava...![]()
Ma ok, misli kako hoces bre Barbara, fri kauntri.Postoji sigurno mali procenat zena koje bi to rekle kao sto postoji mali procenat muskaraca koji
ne bi pristali da joj takvu zelju ispune...prosto smo razliciti...
Razlozi zasto neke zene to "zele", iz MOJE perspektive (a perspektiva je pa kakva god da je) su recimo:
ljuta je na sebe, izivljava se nad sobon iz nekog licnog besa, tuge, frustracije...pa sad, ukoliko se to trenutnom
partneru svidja, ok je, moze da racuna da je to njegov srecan dan...
Ja zaista mislim da to nju ne uzbudjuje kao sto vecina muskaraca misli a misli -jao vidi zeli me celog...
Zene koje to rade, sam si to zakljucio, to rade samo zbog sebe, ti si u toj prici igracka...
Isto tako, muskarci koji vole da zenama to rade, rade to zbog sebe, zena je tu samo igracka..
To su plasticni, prazni, neproduktivni odnosi koji ostavljaju gorak ukus u ustima...
Muskarci koji zenu ne dozivljavaju kao objekat vec je osecaju i dok cuti su retka vrsta ali ima ih...njih zovem prirodna domina
na sta se nas @MrNapokon sablaznjava...![]()
Ma boli me koorac otero sam takvu u pm,kao ne ljubi se ni jezikom,10 kita primila do 20e meni ce servira neka pravila i kriterijumeBrate, ima zena koje ne puse. A ima i muskaraca koji su "ou kej" sa time.
Ma boli me koorac otero sam takvu u pm,kao ne ljubi se ni jezikom,10 kita primila do 20e meni ce servira neka pravila i kriterijume
Sto samo zbog sebe?Zene koje to rade, sam si to zakljucio, to rade samo zbog sebe, ti si u toj prici igracka...
Pa, verovatno, zato sto je to, vise, za neke veze, duza i dublja poznanstva, a ne nesto sto bi radio prvi put sa nekim novim ili u drustvu i pred drugima.Samo da kazem prisustvovao sam i grupnjacima i nikad nikom nije palo na pamet
da nekoj svrsi na facu.
Izgleda da muskarci nisu tolike svinje kao sto zene misle.Nit se iko od drugara sa time hvalio...
Opusteno ljudi,sve je to perverzija nema tu ni ponizenja ni izivljavanja.To je jednostavno perverzija jedna od mnogih i samo je pitanje da li to zelite ili ne.Jednostavno je ako zelite priustite to sebi ako ne onda zaboravite na to.

Nego barbi sta da zakljucimo ovde,sta zene zele da ih posmatramo kao dobrice za voljenje ili da ih zelimo stalno za gutanje?kad smo vec ustanovili da ne ide 2 u 1ma da..izgleda da vecina ovde ima stav tipa -imam kuci dobru zenu, devojku koju volim, decu koja me slusaju.
mamu i tatu koji mi placaju kiriju i jedino sto mi treba je da ubedim u svoje dobre namere tj. nadjem neku
glupacu (mozda bas zivi na krstarici) koja ce u slast da posrce moj nektar (da vidim kako to izgleda) pa cu posle lako
da je se otarasim recenicom -ko zna koliko si ccc posrkala..a onda cu da legnem pored svoje fine i postene zenice, miran...
..mislim, ja da sam musko tako bi razmisljao...![]()

...svako od nas dakle nadje tj. uzme bas