Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.236
Mnogi vole po ledjima a ne po faci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sinnke institucija.Mislim da tebi bas fali sex i da ga dugo nisi imala. Po tvom avataru mi izgleda da sve sto imas od seksa je peglanje i kuvanje zato i nemas nikad pravi odgovor nego pametovanje od kojeg muskarcima pada kita.![]()
Ti zatvori oči
Ti zatvori očiako ti se ne sviđa tema

Od filozofa ,nema jebacha.Onu koju sam volio nisam tucao, kasnije sam zbog toga postao emocionalni bogalj tako da poslije toga i ono malo sto sam tucao nisam volio...
To je proslost sad nista bez gutanja
Mislim da si donekle u pravu. Moja drugarica je imala tipa koji je prvo insistirao da joj khm po faci, jedva je prihvatila (napominjem da je očekivao ful šminku) onda je prešao na gutanje i to je bilo jedino što ga pali. Posle ga je šutnula jer ga je zanimala samo njena glava, a telo ništa.
Možda je taj lik bio poremećen, a možda samo moderan… ko zna…

Ovo bas i nisam morala da procitam.Јаој, гледала сам можда најбизарнију емисију икада. Жена ставља маске на лице од сперме да би кожа била лепа што и не би било језиво да јој синови свако јутро не остављају чашицу испред врата своје собе.
Значи, згрозила сам се! А они као да је то најнормалнија ствар на свету. Још се сви снимају.
Hej, zamisli svaki put... Ne. Imala sam sex sa jednim, 2 put uzastopno hoće samo oralno da svrši, u usta, po faci, treći put me nije video. Big no.Mislim da si donekle u pravu. Moja drugarica je imala tipa koji je prvo insistirao da joj khm po faci, jedva je prihvatila (napominjem da je očekivao ful šminku) onda je prešao na gutanje i to je bilo jedino što ga pali. Posle ga je šutnula jer ga je zanimala samo njena glava, a telo ništa.
Možda je taj lik bio poremećen, a možda samo moderan… ko zna…
Mnogo jadno i smesno ispadne kad se riba gadi, kao pusi i kad strcne prvi mlaz kao da se davi,izvadi ga i u cudu gledam kako se pogubi dok joj ne iscuri iz usta,posto se to nama svidja i mi pruzamo oral ,ne mislimo da je to zenama posebno,nama je posebno jer su neke druge uzivale u tome i sto je nama vrhunac uzitka da nas zadovolje 100% pa ja bez toga 50%