- Poruka
- 71.505
Jel ti lepo u seksu sa zenom?da da .. da se razvodim od žene posle 10 god braka![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti lepo u seksu sa zenom?da da .. da se razvodim od žene posle 10 god braka![]()
pa svršimo uvekJel ti lepo u seksu sa zenom?
glupo mi da o tome pričamoPricas s njom i ona uvazi sta imas da kazes?

Drugarice su posebna priča, naravno.Da da, na bilten pravo.
E a kad smo kod toga. Mozda ja imam fensi ortake, ali ako bih kojim slucajem, poceo da pricam dogodovstine, popio bih odmah, bilo ko od nas, hladno: koji si ti dziber.
A ne mogu da kazem da nisam dolazio u situacije kad se njene drugarice opuste pa krene indirektno,, a bogme i direktno kikotanje sa sve masnim opaskama.
ma nije.. sve okSamo me je zanimalo sta muskarac misli dok radi tako neke stvari...dok joj po faci, dok je udara po dupetu,
dok je ujeda, cupa, zahteva da je brije (dakle, fuj), gura tura neke plastikanere po rupicama tu i tamo...
Ako je greh sto me to zanima...ebiga, gresna sam...![]()

Pa brate, o seksu se u braku razgovara, sta da ti kazem. Ispascu neki cudak sad...glupo mi da o tome pričamo
ma nisi nego je ona patrijahlno vaspitana žena i nije u tom fazonuPa brate, o seksu se u braku razgovara, sta da ti kazem. Ispascu neki cudak sad...
Zahteva da je brije axaxa idi bre,a ubacuje vaginaleteSamo me je zanimalo sta muskarac misli dok radi tako neke stvari...dok joj po faci, dok je udara po dupetu,
dok je ujeda, cupa, zahteva da je brije (dakle, fuj), gura tura neke plastikanere po rupicama tu i tamo...
Ako je greh sto me to zanima...ebiga, gresna sam...![]()
veruj bolje pali s ove teme samo ces dobiti komplexe da nikad nisi imala sex
Jbgma nisi nego je ona patrijahlno vaspitana žena i nije u tom fazonu
Ona sama sebi moze da radi sta hoce pa i da ubacuje vaginalete...ti sa tom vrstom njene intimeZahteva da je brije axaxa idi bre,a ubacuje vaginaleteveruj bolje pali s ove teme samo ces dobiti komplexe da nikad nisi imala sex
![]()

Ova iskrenost mi je veoma simpaticna.glupo mi da o tome pričamo

nije sve u seksu
dobio bi odgovor: zašto nisi na poslu? zašto si u kafani ? moja žena je od onih žena od pre 200 godina..recimo imamo problem kad treba da ga stavim i nešto najgluplje mi je kad ja treba da joj kažem aj malo ga ppop.. da lakše uđe.. nikada ona nije krenula prva itd... jedino šgto je dobro je orgazam kod nje..svaki put.. naravno i kod meneOva iskrenost mi je veoma simpaticna.
Mislis da je bas nikako ne bi mogao malo opustiti i otvoriti za nesto novo?
Ako vam je oboma neugodno da se gledate dok o tome pricate, stidite se, pokusaj porukom dok ste na poslu. Iznenadi je.
Recimo, posalji joj pitanje da li bi volela da u seksu proba nesto novo, a stidi se da ti kaze.![]()
Sto,pa nisam se ja nudio ,nego veruj da sam neznijiOna sama sebi moze da radi sta hoce pa i da ubacuje vaginalete...ti sa tom vrstom njene intime
ne bi trebalo da imas nista...![]()

Ne znam sta da napisem…dobio bi odgovor: zašto nisi na poslu? zašto si u kafani ? moja žena je od onih žena od pre 200 godina..recimo imamo problem kad treba da ga stavim i nešto najgluplje mi je kad ja treba da joj kažem aj malo ga ppop.. da lakše uđe.. nikada ona nije krenula prva itd... jedino šgto je dobro je orgazam kod nje..svaki put.. naravno i kod mene

Meni igra ulogu. Nije mi najbitniji u zivotu ali mi bude porazavajuce da pomislim da sam sa osobom koja to otaljava. Nekako i ostale komponente odnosa se raspadaju. Nije mi iskreno.nije sve u seksu