Svrsavanje po faci- da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Evgenija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta? Sad ispade da sam samo ja probao sopstvenu spermu?
Ili u mom slucaju, relativno redovno je i "konzumiram"?
Hm...

Ne znam za druge ja sam naleteo na najmanje 5 koje su obozavale,pokupe sa tela ili iz ruke polizu kad ne moze unutra,ma prave gurmanke
Boze...
Brate...
Vidi, ne volis ti mene, ne volim ja tebe...
Ali...
Daj mi pola sata, samo pola sata Georgejunovog zivota i posle mozes i da me spucas gromom, dok sam natopljen benzinom...
Eto!

Sta? Sad ispade da sam samo ja probao sopstvenu spermu?
Ili u mom slucaju, relativno redovno je i "konzumiram"?
Hm...

Boze...
Brate...
Vidi, ne volis ti mene, ne volim ja tebe...
Ali...
Daj mi pola sata, samo pola sata Georgejunovog zivota i posle mozes i da me spucas gromom, dok sam natopljen benzinom...
Eto!
Главу своју дам да је пробао свако. Ако ништа друго онда кроз пољубац после. Мислим, ако се он гади сам себе како очекује да га жена прихвати. И обрнуто.

Као и млеко док дојимо децу. Верујем да нема мушкарца, а ни жене да га нису пробали.

Главу своју дам да је пробао свако. Ако ништа друго онда кроз пољубац после.
Ma, uopste ne zelim da teoretisen o nacinima na koje je, verovatno, svako "probao".

Nego mi je neverovatno takvo misljenje, razmisljanje i gledanje na tu stvar od strane muskaraca... Da sam ja, ovako jadan i bedan i unesrecen, manje ustogljen u pogledu na to, nego veliki je8aci ovde, iskusni i preiskusni, prekaljeni i ostvareni u tom aspektu zivota.

Мислим, ако се он гади сам себе како очекује да га жена прихвати.
Naravno, to sam i ja rekao i tako sam i "dosao na tu ideju".

Ja sam se, nekada davno, zanosio, ne samo da cu imati sex, nego da cu i svrsiti nekoj u usta. Pa rekoh, red je da probam da vidim sta je ceka, pa mozda i odustanem od te zamisli, ukoliko je gadno.

Back