Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Takodje...capablanca:ma ne bih pristao na grupni sex... ne znam ... ja jesam za perverzije ali u dvoje...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje...capablanca:ma ne bih pristao na grupni sex... ne znam ... ja jesam za perverzije ali u dvoje...![]()
Kako kazu one sa izbora za miss:hanibaI77:aj pero ne se ri![]()
temi u tvojoj glavici?Sonja Wins:Ja o temi...
ma znala sam jaPetar_Pan:Kako kazu one sa izbora za miss:
Ja se zalazem za mir u svetu, za ljubav i da niko na svetu ne bude gladan.![]()
E to je ispravno razmisljanje...Sonja Wins:Jao bas super! Znaci mi koje uzivamo u sexu (a cilj samog cina nije pravljenje dece) smo nemoralneI naravno da sex u braku nikada nije bio okarakterisan kao greh. A sto se tice literature iskreno svima preporucujem "Neuropsihijatriju" za cetvrti razred medicinske skole. Sve je fantasticno objasnjeno - da su sex i masturbacija normalne i prirodne (i pozeljne) pojave, a te grupne varijante, egzibicionizam, i jos dosta toga (ljudi koji vode ljubav sa ljudskim ili zivotinjskim izmetom, sa rukavicama, sesirima, decom, lesevima...) su psihicki poremecaji.
Opet svoja razmisljanja i svoje reci hoces drugima da poturis... :razz: Ja ne razmisljam tako "samo ja" ... kao neke sebicne osobe... koje sve same pojedu...hanibaI77:ma znala sam ja
al najvise se zalazes da sam ne ostanes gladan?mislim ako sami ne pazimo na sebe ko ce drugi?![]()
jao pero ti si oduvek bio moj idol ali sada sam sigurna da zelim i autogramPetar_Pan:Opet svoja razmisljanja i svoje reci hoces drugima da poturis... :razz: Ja ne razmisljam tako "samo ja" ... kao neke sebicne osobe... koje sve same pojedu...Ja lepo umem i da dam drugima...
![]()
Hanibalko citaj i uci...SumiTara:Eh, religija, prve civilizacije...a zaboravljate da je ljudski mozak najludja tvorevina.
Tesko da ce "usavrsavanje civilizacije" ukloniti bolesti mozga. Rogobatan stav, ali sta mogu!
Ljudska potreba za hedonizmom, lenjost i nekreativnost u partnerskim odnosima
dovode do nezadovoljstva i potrebe za stalnim traganjem za necim novim.
Po meni, ovde se iskljucuju duhovne i moralne vrednosti.
Filozofiram, ali skroz mi je bljutava i pomisao.
Imala sam ponude, ali sam ih "blanko" odbijala. Cak i prekidala druzenje sa osobama koje su tako nesto zelele od mene.
Dok ne dodjes iz Francije... potrosice se naliv pero...hanibaI77:jao pero ti si oduvek bio moj idol ali sada sam sigurna da zelim i autogram
ja sve sama,bole me za druge,zato ti se i divim![]()
Opet neske gluposti uvaljujes u tudja usta... El sam ti ja kriv sto si lose informisana?hanibaI77:e pero kad budemo gore na nebu doci ces da mi se zalis sto si imao samo 4 yebacice![]()
pa nije ti valjda neprijatno?a sto?pa 4 za 30 godina nije strasno,kad malo porastes smanjice ti se prosek po godini pa neces morati da se stidis svog promiskuiteta :-PPetar_Pan:Opet neske gluposti uvaljujes u tudja usta... El sam ti ja kriv sto si lose informisana?![]()
A mozda mi se cifra i smanji sa godinama?hanibaI77:pa nije ti valjda neprijatno?a sto?pa 4 za 30 godina nije strasno,kad malo porastes smanjice ti se prosek po godini pa neces morati da se stidis svog promiskuiteta :-P
mene moja cifra ne brine,jer ne razmisljam o ciframaPetar_Pan:A mozda mi se cifra i smanji sa godinama?Pa onda budes imala cast da mi budes prva...
Inace sebe ne smatram promiskUItetnim jer sam uvek isao jednu po jednu... a nikad na gomili... ko neki... da ih ne imenujemo...![]()
Hehe... a ja bas mislio da se udas za mene...hanibaI77:mene moja cifra ne brine,jer ne razmisljam o ciframa
a da ti budem prva?sori al vec imam kome sam prva![]()
Kazu nam da smo lepi... u mraku...latica:hahhahahhahahahhaa joj padoh sa stolice hahahahha mora da je to jako simpaticno drustvance
Kakav moze da bude?To se ne moze opisati recima8-)NatasaNatasa:I ... da čujemo .... kakav je osećaj .....
Da te grize savest posle sexa sa dve ribe, da li si ti prijatelju normalansavic dr:i kako se posle toga osecas (ne grize te savest tipa jao sramota ili tome slicno)ma ajde molim te svi se tipa stide a vecina bi da proba samo napred jos hocu
savic dr:dali ste ucestvovali i ???ako niste dali bi i kako se odnosite ?ja jesam i bilo je
![]()
8-) :grin: :-D :grin: :-D
?:e daj preciznije mi religiozni ocemo da znamo
mislim koliko chega, shta grupni sex...to mu dodje sve shto je vishe od 2
Petar_Pan:Ni ja vec godinama ne razmisljam o ciframa... imam ih vise nego bilo koji moj (blizi) drug tako da mi neko besmisleno reckanje sa nekim losima ne treba uopste... :wink:
Podjimo polako od pocetnog pitanja, sta je za tebe promiskUItet. Daklem da li je promiskUI(malo lomim jezik jos uvekCupavka:Ej, Pero, ti si meni toliiiko sladak na ovoj temi, i uporan u misiji da sve sa kontra misljenjem od tvog "prosvetlis", da prosto ne mogu a da ti to ne kazem :grin: , al, nesto si, u ovom postu, ipak resio da osvetlis i svoju tamnu stranu, je l da? Mislim, ovo sto si napisao iznad, ne lici bas na nekog ko nije promiskuitetan, kao sto si tvrdio za sebe,a ?
Promiskuitet se, kolko ja znam, odnosi na one sto menjaju veci broj partnera, sad, nebitno da l u isto vreme ili jednog po jednog :grin: . Ako gresim, ti me ispravi ;-)