Svileni negliže

Kak' sam staromodan , idem na google slike da vidim pojam neglize .

Pojam je nastao prvi put kad se jedan forumas zaljubio u jednu forumasicu pa je blenuo po ceo dan u komp... dok jednog trenutka mu nije otac pitao majku koja je spijunirala kroz kljucaonicu sta ovaj radi...

Jel sta opet radi onaj mamlaz jer onanise na njene slike u gacama na monitoru il place..?

Ma ne onanise neg liže..

Neka mi Perfi oprosti ovu kratku digresiju, ali bitno je, radi se o svinjama. :mrgreen:

Isli smo u vikendicu na Savi i prvi put sam vodila muza. I kazem mu da na maloj adi preko puta zive svinje na slobodi. Ne pripadaju nikome, hrani ih ko stigne i veoma su umiljate. I odemo camcem da ih vidimo. Cim su nas cule, a nismo bili ni stigli do obale, vec su poskakale u vodu. A i moj muz sa njima. :D
Pliva on, svinje plivaju za njim, scena kao iz nekog filma. :lol:

:heart: tebi je na blanko sve oprošteno

već sam ti napisala u repki. zašto traumiraš civilizovanog čoveka?
ako te posle tih svinja nije ostavio, nikad neće :rotf:

Ako bi ga prvo lobotomizirali, klistiranje i ispiranje želuca bi izgubili svaku draž.
Daklem, tako treba :cool:

- - - - - - - - - -

Ako hoćeš nekog da mučiš sigurno se ne trudiš da mu bude manje bolno i prijatnije zar ne? :lol:
Jer gde je tu satisfakcija koju donosi mučenje?

- - - - - - - - - -

Ko je rekao prasetina :jede:

- - - - - - - - - -

Jesmo opet zaključili kako nam deca unistise brak jer nemamo vremena za muza zenu
Da spojite dve teme pa da se razidjemo mi kojima deca nisu prepreka

- - - - - - - - - -

Ili nedostatak neglizea
Ili wtf svih stvari koje mogu a def ne moraju da uticu

Jesmo ali tebe nismo računali. Znamo da ti sve stižeš da hendluješ levom rukom :ok:

Da se zahvalim Konju za pesmicu o Perfidi
i ostalim drugarima sa kojima sam provela burne trenutke na temi
i ovim drugarima od noćas koji su me slatko nasmejali dok još ni oči nisam otvorila.
:bye: :ljub: svima redom

Nista tu prirodno nema :(

Ako do nekog perioda ne razmrsiš te početne peripetije sa zaljubljivanjima i prvim ljubavnim i seksualnim iskustvima, ti postaješ i nepoželjan i obezvređen jer si očito na tržištu slabo kotirana roba, i postiđen što ne umeš drugačije i tek onda imaš jako male šanse da se izvučeš iz tog vrzinog kola. Osim što moraš da se nosiš sa sobom, jer su takve osobe obično previše samokritične i zahtevne prema sebi, moraš da se nosiš i sa tuđim predrasudama.

A šta je prirodno, šta nije... Svako teoriju postavlja spram sebe, tako da je sve prirodno. :)

Ako do nekog perioda ne razmrsiš te početne peripetije sa zaljubljivanjima i prvim ljubavnim i seksualnim iskustvima, ti postaješ i nepoželjan i obezvređen jer si očito na tržištu slabo kotirana roba, i postiđen što ne umeš drugačije i tek onda imaš jako male šanse da se izvučeš iz tog vrzinog kola. Osim što moraš da se nosiš sa sobom, jer su takve osobe obično previše samokritične i zahtevne prema sebi, moraš da se nosiš i sa tuđim predrasudama.

A šta je prirodno, šta nije... Svako teoriju postavlja spram sebe, tako da je sve prirodno. :)
Da
Tu dodje do neke blokade i postanu nezainteresovani
Znam neke ljude, bas ih volim i zelela bih da ne budu sami ali kod njih ne vidim ni trunku akcije povodom toga
Sve nekako mislim da bih ja bez zagrljaja uvenula... pa se pitam kako oni mogu bez...
Ocito se ziv covek na sve navikne

Na poslu nosim uniformu.Presvlačim se svakako.Haljine nosim samo na svadbama i proslavama.Suknje takođe nosim retko, jednom u sto godina.Kod kuće mogu da nosim šta god,osim kecelje.Kecelja je moj najomraženiji komad odeće,jer kuhinju mrzim iz dna duše.Retko ja tamo zalazim.Sad, šta kome raspiruje maštu u 4 zida,mislim da je individualno Sve može da bude sexy, osim kecelje.

Back