Svileni negliže

ZASTo sve prebacujes odmah na licno?
PRicam uopsteno

ok, evo:

znaci, ako se ne nosi neglize nakon xy godina braka, nema izrazene potrebe za sekom?

Nema potrebe za ugadjanjem partneru, da.
A kad nemas potrebu da mu ugodis i da ga vidis zadovoljnog i nema neke cari?

Rekla si da žena koja ne nosi negliže nakon xy godina braka nema potrebu da ugodi partneru i da ga vidi zadovoljnog, i da je to bez čari. Znači, negliže mora da se nosi inače će partner ostati nezadovoljan i razočaran, bez čari.:mrgreen:

Ne mogu sve da citam mrzi me
Ne znam ja ne moram da izlazim sa peskirom i glumim dvorsku ludu da ga privucem
Ni on mene
Samo se zavucemo kad dodje momenat i ocu da ga osetim da je tu jako jako sve ostalo ide samo
Ljubav se vezuje za licnost ja mislim
Oboje smo imali i faze kad smo bili debeli a seks je bio dobar i ne secam se da mi je sta falilo
Moze samo da me zeza stipa itd
Kad nekog volis volis ga i slinavog i bolesnog
Tako ja to vidim

Kako se glumi dvorska luda sa peškirom?

?

giphy.gif

- - - - - - - - - -

:lol:

mislim da ovde ima prozivanja na pretek

На форуму је посебно изражено... Нису увек прозивке. Коментарише се. Пише из свог угла и искуства. Невезано за тему. И ако су мишљења већине другачија, неки имају потребу да се правдају, бране... А нико их не напада.

- - - - - - - - - -

shvatam a tema je bila zamišljena kao lagano štivo za pre podne :lol:

А да пребацимо за вече? Када се раскомотимо и сипамо две чаше вина, или једну делимо? :)

Evo i ja ću da pohvalim Borisa. Autentičan je na svoj način i lepo je objasnio šta je afrodizijak za muškarca delotvorniji i od tartufa ili meda pomešanog sa orasima recimo a to je hrana za dušu u vidu seksualno poželjne partnerke

Oko ovoga još nismo postigli konsenzus, kako je obučena ta seksualno poželjna partnerka.:rtfm:

Imamo primer suprotan od Borisovog, lepo objašnjeno da negliže nije neophodan, od još dva cenjena forumaša na ovoj temi,
njih si zaboravila, ne dopada ti se njihovo mišljenje?

Interesuje me šta žene misle o odeći koju bi trebalo nositi po kući
Da li je važno da ta garderoba bude komotna i udobna za razne kućne poslove ili odmaranje u fotelji
ili bi ta garderoba trebalo da bude skockana i seksi jer i muz voli da gleda u nesto privlačno
a ponekad i neko pozvoni na vrata recimo poštar :lol:

Kako se vi krećete po kući? Da li se presvlačite posle posla ili pržite pomfrit u haljini koju ste nosile na posao?
Dugi niz godina nosila sam po kući trenerke i dukseve te široke i nepregledne stvari a onda mi je iznenada seksualni život Zamro u potpunosti - kaže jedna supruga
Pitam se koliko energije za pokretanje seksualnog nagona kod muškarca je potrebno dok gleda u trenerku svoje žene čiji se pamuk rastego na duupetu do neprepoznatljivosti?

Da li je seksualni život u braku u direktnoj vezi sa šljampavom kućnom odećom?
Šta vi mislite?

- - - - - - - - - -

7ce8406d-0d1a-4b7b-9005-f341b74eddc3

Volim udobnu odeću za po kući, i obavezno se presvučim u kućnu varjantu kad dođem s posla. Što se tiče negližea i seksualnog nagona, nisam primetila da je ružnijoj polovini potreban neki poseban podsticaj u vidu negližea, svilu nešto ne begenišem, uglavnom su mi takve stvari od čipke, i imam par kostima kad hoću da se igram. Neko iznenađenje u vidu seksi outfita je naravno poželjno, mada nisam u fazonu da to baš redovno radim, mišljenja sam da sve dosadi kad preteraš. Poštari, majstori i ostali me ne zanimaju uopšte da ih animiram na bilo koji način. Osim ako...haha, nije loša ideja, predložiću, majstora smo već imali :mrgreen:

Bice da se muskarcima vise dopada tema umocicu...:lol:

100%

Ja ne vezujem predigru sa igrarijama u nekim seksi stvarima. Predigra i potreba za njom je čisto individualna stvar. Neko voli da se ljubi i mazi satima, što je skroz ok, neko voli da joj ga, d'izvine, uvali odmah. Lično mi predigra uopšte ne treba, i volim grub seks. Partneri treba da se nađu po tom pitanju i svima lepo.

Nisam te ja pohvalila, ne očekuj od mene autentičnost.:p

Već sam pohvaljen tvojom pažnjom.

Ali svileni negliže nije samo prizor, on je tako taktilan...

- - - - - - - - - -

Evo i ja ću da pohvalim Borisa. Autentičan je na svoj način i lepo je objasnio šta je afrodizijak za muškarca delotvorniji i od tartufa ili meda pomešanog sa orasima recimo a to je hrana za dušu u vidu seksualno poželjne partnerke

I hrana za dodir.

Back