SVI SU SRBI RATKOVI VOJNICI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Keeper:
nisam srbin al planiram da zhivim ovde, ako budem mogao, a ne moram. nisam morao ni sada biti ovde.
ne znam odakle si zakljuchio da prizheljkujem 'srbe na vrbe', ako sam ovde i kritikujem ovo ovde to znachi da zhelim da bude drugachije. da sedim negde, recimo u BiH, i kritikujem, imao bi pravo da mislish to shto si rekao.
ratko mladicj nije briga samo srba, vecj i nas koji zhivimo u srbiji jer ono shto se mozhe desiti zbog njega desicje se i meni a ne samo srbima ;-)

ПА ШТА СЕ ПЕТЉАШ У СРБСКА ПОСЛА

Keeper:
ja biram normalan zhivot ovde jer sam ovde rodjen i ovde pripadam i mnoge stvari volim ovde. ako ne mogu, a necju mocji jer je previshe VAS, potrazhicju drugde, bez sumnje. yebesh slobu ratka radovana i ostale, nisu oni problem vecj oni koji ih podrzhavaju. od njih nam se neshto ne da.
a jesu li ljudi koji su postradali na bilo koji nachin pod Junakovoj odgovornosti imali neshto da biraju?... i Legija je bio neki kurton u vojsci kao i Mladicj pa mu se sudi.

Опа, па ово је новост :lol: , сада Ти више не
смета Слоба, Ратко, Радован и остали... сада Ти
сметају ОНИ КОЈИ ИХ ПОДРЖАВАЈУ. А њих је једно
пар милиончића
... па да их најуримо из Србије,
да би Теби било боље ???

ako si mogao primetiti ja sam bio oduvek ovde fokusiran vishe na ljude no politichare. kad si mene chuo da kritikujem politichare osim letimichno? ;-)

najuriti? zashto najuriti?... pa to je problem kod tebe i tebi slichnih kojih kako kazhesh ima "par milionchicja". zar je jedino shto se medju ljudima koji razlichito misle mozhe desiti "najurivanje"? jok. samo se treba uzeti u pamet. jedino ne znam kako cjete to uspeti odraditi, al kad-tad cjete morati. ako ne vi, a ono vasha deca. jbg. zemlja se vrti oko sunca, mora i ovde jednom svanuti.

Keeper:
ako si mogao primetiti ja sam bio oduvek ovde fokusiran vishe na ljude no politichare. kad si mene chuo da kritikujem politichare osim letimichno? ;-)

najuriti? zashto najuriti?... pa to je problem kod tebe i tebi slichnih kojih kako kazhesh ima "par milionchicja". zar je jedino shto se medju ljudima koji razlichito misle mozhe desiti "najurivanje"? jok. samo se treba uzeti u pamet. jedino ne znam kako cjete to uspeti odraditi, al kad-tad cjete morati. ako ne vi, a ono vasha deca. jbg. zemlja se vrti oko sunca, mora i ovde jednom svanuti.

Кепере, сада без зезања, мени
уопште не смета што Ти другачије мислиш и
покушаваш да објасниш да је Твоје виђење стварности
јединоспасавајуће за државу. То је сасвим у реду. И у принципу уопште ми не смета ни једна друга нација или вера или политичко опредељење - МЕНИ ЈЕДИНО
У ПОСЛЕДЊЕ ВРЕМЕ СМЕТА КАДА МАЊИНА ПОЧИЊЕ ДА
МАЛТРЕТИРА ВЕЋИНУ,
ТО ЗАИСТА ТЕШКО ПОДНОСИМ, А
ВЕРУЈЕМ ДА И ТИ МИСЛИШ ДА ЈЕ ТО НЕПРАВЕДНО.
Дођу људи у Србију.. и онда почну "ви Срби овакви,
ви Срби онакви, мени смета ово, мени смета оно."..
еј, бре... где то има?

Оно што не могу никако да прихватим ТО ЈЕ ТВОЈА
ОЧИГЛЕДНА И НЕДВОСМИСЛЕНА НЕТРПЕЉИВОСТ ДО МРЖЊЕ
ПРЕМА ВЕЋИНСКОМ НАРОДУ ДРЖАВЕ У КОЈОЈ ЖИВИШ.

Веруј да није МАЛИ БРОЈ људи који мисле сасвим
супротно од Тебе. А у том Твом замишљеном глобалном
селу МОРАШ ПОШТОВАТИ ВОЉУ ВЕЋИНЕ.

shta bre manjina maltretira vecjinu?
ti mene posmatrash kao nacionalnu manjinu?
pazi 'vamo, obojica smo se rodili ovde i u istom smo sosu, a jedina razlika medju nama je u prezimenu i chinjenici da se moji pra-roditelji nisu ovde rodili. kakve sad to gluposti sipash?

osim toga, ako sam pak manjina u smislu stava, onda mene maltretira vecjina jer zbog stavova vecjine u proteklih ko zna koliko godina ja zhivim kako zhivim, dobro, zhivim relativno u redu, kad pogledam malo oko sebe zaista mi se ne kuka, ali ne zhivim gde je u redu.

i za kraj, stav vecjine u vezi nechega retko kad je dobar, chak obratno.

eremita:
...ТВОЈА ОЧИГЛЕДНА И НЕДВОСМИСЛЕНА НЕТРПЕЉИВОСТ ДО МРЖЊЕ
ПРЕМА ВЕЋИНСКОМ НАРОДУ ДРЖАВЕ У КОЈОЈ ЖИВИШ

... e sad ga bash ono ...... pretera? :roll:
preslaba rech.

Keeper:
shta bre manjina maltretira vecjinu?
ti mene posmatrash kao nacionalnu manjinu?
pazi 'vamo, obojica smo se rodili ovde i u istom smo sosu, a jedina razlika medju nama je u prezimenu i chinjenici da se moji pra-roditelji nisu ovde rodili. kakve sad to gluposti sipash?

osim toga, ako sam pak manjina u smislu stava, onda mene maltretira vecjina jer zbog stavova vecjine u proteklih ko zna koliko godina ja zhivim kako zhivim, dobro, zhivim relativno u redu, kad pogledam malo oko sebe zaista mi se ne kuka, ali ne zhivim gde je u redu.

i za kraj, stav vecjine u vezi nechega retko kad je dobar, chak obratno.

eremita:
...ТВОЈА ОЧИГЛЕДНА И НЕДВОСМИСЛЕНА НЕТРПЕЉИВОСТ ДО МРЖЊЕ
ПРЕМА ВЕЋИНСКОМ НАРОДУ ДРЖАВЕ У КОЈОЈ ЖИВИШ

... e sad ga bash ono ...... pretera? :roll:
preslaba rech.

У мом посту пише "мањина" а не "национална мањина".
Данима овде расправљамо О ДЕМОКРАТИЈИ, ЉУДСКИМ
ПРАВИМА и сл. а Ти сада одједном мислиш да "СТАВ
ВЕЋИНЕ НИЈЕ ДОБАР, ЧАК ОБРАТНО"... па како, онда
да укинемо Парламент, изборе, гласање...
рефередуме... све.. и шта ћемо онда...о *ебо те...

Уопште не претерујем... 'ајде за промену напиши две
лепе реченице у корист Срба, али да буду искрене...
хм... верујем да их не можеш смислити 8)

eremita:
Дођу људи у Србију.. и онда почну "ви Срби овакви,
ви Срби онакви, мени смета ово, мени смета оно."..
еј, бре... где то има?

zbog ovoga sam mislio da mi se obracjash kao nacionalnoj manjini, i to opravdano samo mislio.

dve lepe u korist srba? a shta cje ti kad ih i sam znash? nemam nameru da shuketam neshto da bih ti dokazao neshto shto vecj znash.

a shto se demokratije tiche..... josh ste vi zeleni za demokratiju, bar vi "vecjina".

Vi sto kazete da muslimane treba tolerisati gresite!Ja bih ih sigurno tolerisao da normalno ispovedaju svoju religiju bez teznji ka ubijanju svega nemuslimanskog oko sebe ali to za njih nije slucaj i to nije vezano samo za nas region vec za ceo svet, ukratko:ILI CES BITI MUSLIMAN ILI TE NECE BITI!!!!! To sto je mladic pobio koliko muslimana u Srebrenici je beznacajno mozemo da ih koljemo do sutra nikad ih necemo sve pobiti.Najbolje bi bilo,po meni(e sad da li sam ja upravu ili nisam nebitno je jer se ne pitam)da posto siptari traze kosovo mi da trazimo otvoreno RS.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back