Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.476
Vučić BRUTALNO DOMINIRAja njih uopste ne vidim, znaci ne postoje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vučić BRUTALNO DOMINIRAja njih uopste ne vidim, znaci ne postoje
Hvala dušo što brinešMene brine zavedeni gradjani Srbije koji su sebe stavili u opasnost da ih narod cereci po ulici. Zasto narod mrzi blokadere u tolikom broju, blokaderi su sami krivi.
da lupu šerpeko i uwek
žuti dušmani možu samoda mu pljunu pot prozor
Kod vas se na Tompsonovom koncertu okupi 10 puta vise omladine nego sto su blokaderi ikad bili u stanju, da slusaju ratne pesme i poklice.
šiptarske foreMene brine zavedeni gradjani Srbije koji su sebe stavili u opasnost da ih narod cereci po ulici. Zasto narod mrzi blokadere u tolikom broju, blokaderi su sami krivi.
A laksativ za koliko?Ja kupujem 800 grama tost za 70 centi pred istek
Pogledajte prilog 1765692
I pršutu za 150 din 100 grama
Pogledajte prilog 1765693
A sir tvrdi 9 evra kilo
Pogledajte prilog 1765695
Na ličnom iskustvu ovo je BS. Komšije iz suterena, nema pas za šta da ih ujede. Sirotinja teska. I sretnem komšinicu i kad je krenula "Ruše drzavu! Boljeg nemamo!...".Netacno, siromasni glasaju za one od kojih zavisi kakvo je stanje u drzavi, nije im svejedno. Bogatima jeste, pa se za politiku zanimaju iz dosade i zabave.
joj ja znam jednog neradnika, dana staža nema kaže - pokr'o ga VučićNa ličnom iskustvu ovo je BS. Komšije iz suterena, nema pas za šta da ih ujede. Sirotinja teska. I sretnem komšinicu i kad je krenula "Ruše drzavu! Boljeg nemamo!...".
Lebe mekani![]()
Vučića?joj ja znam jednog neradnika, dana staža nema kaže - pokr'o ga Vučić![]()
Blokaderi misle da ima besplatan doručak u panduraciji kad ih privedu pa da im ostane za kladžuVučića?![]()
Meeeh...privedu pa puste. Ovi tvoji idu na duži odmor u bajbok. I da budu srećni.Blokaderi misle da ima besplatan doručak u panduraciji kad ih privedu pa da im ostane za kladžu![]()
Batice, da li bi uzeo LSD s ovakvog blottera?
Pogledajte prilog 1765719
Što misliš kakav bi to trip bio?
![]()
"Nisam za Vučića, ali..."Нисам за Вучића, не волим драмосерање и лагање, још мање сам за људе са жутим гаћама, срећом у Србији постоји и трећа опција!
Koja treca opcija? DSS ne moze ni cenzus da predje, bacen glas. A i nije treca opcija nego druga.Нисам за Вучића, не волим драмосерање и лагање, још мање сам за људе са жутим гаћама, срећом у Србији постоји и трећа опција!
Eto vidis... a gilipter iz mercedesa dobacuje "caci, caci..."Na ličnom iskustvu ovo je BS. Komšije iz suterena, nema pas za šta da ih ujede. Sirotinja teska. I sretnem komšinicu i kad je krenula "Ruše drzavu! Boljeg nemamo!...".
Lebe mekani![]()
Тако је друга опција хавала на исправци...људи у жутим гаћама који преврћу канте нису опција!Koja treca opcija? DSS ne moze ni cenzus da predje, bacen glas. A i nije treca opcija nego druga.
Не он је граничњак и неко му је рекао да је довољно да скаче када му кажу и тада постаје све другачије...као када Ерик поједе банану и постане јак, тако и он(и већина њих) када почну да скачу мисле да су постали паметнији, али живот није форум или цртани филм!Eto vidis... a gilipter iz mercedesa dobacuje "caci, caci..."
Da nisi i ti neki tajkun?
Imas ozbiljne psiholoske probleme3 snimka sam odgledao od 1 minuta i zgadio mi se toliko da sam dobio migrenu.
No koment
Meni se jednom na tripu dogodilo da sam na WC kotliću halucinirao neko plavo i crveno lice.
Jbg, za tvoje ne znam, ali ti si dokazan retard.Ретарди су ти ћале кева и цела фамилија![]()
Нисам за Вучића, не волим драмосерање и лагање, још мање сам за људе са жутим гаћама, срећом у Србији постоји и трећа опција!
Зато што не скачем, вероватно... благо теби дебилко ај сад ко не скаче тај је ћаци...брзо пуштај тастатуру и на скакање ајдеJbg, za tvoje ne znam, ali ti si dokazan retard.
Где си бре Марио? Јел си скакао данас? Немој да си ћаци, мада за тебе иде трострука доза скакања...специјалан случај буздована...ко не скаче тај је ћаци ајде дебилко и ти на скакање...брзо!