svi moji blamovi :)

Ovo me podsjeti na jednu situaciju... Tipicne predrasude za ucitelje/nastavnike/profesore je da su rasijani i zaboravni...
I prica nama to jedan prof.
Kad...isao on u Trzni centar po namirnice, i ima u sklopu centra djecija igraonica. Ostavi on svoje klice tu i ode u nabavku. Vrati se kuci, tek u neka doba, dolazi kuci i zena, pita ga, a gdje su djeca? :lol:
A inace redovno dodje svojim autom, vrati se pjeske kuci, jednom je i prijavio kradju kad je parkirao na drugom mjestu... :mrgreen:
A super lik nasmijan, duhovit, mlad 30 i kusur...ali radi po 5 poslova-funkcija simultano, pa zato rasijan...ili po prirodi, ne znam...

...bar su se deca lepo izigrala...:rotf:

Мислим да сам ово писала већ на некој другој теми, али ајд...

Дођем у понедељак у школу....а већ на ходнику ме сачекују неки ђаци:''Наставнице, наставнице, шта сам добио на писменом???''... Какав писмени :eek:, шта причају ова деца...па нисмо имали никакав писмени....:roll: Стигне пети час, код тог одељења, сви скачу по мени:''Јесте ли прегледали писмене??'' Ја појма немам ни о каквом писменом....:sad2: Питам какав их писмени спопао, шта причају, а они ми кажу:''Па писали смо писмени још у четвртак!''
:eek:
Смунтам их како ћу донети сутра....али појма немам како сам могла да заборавим да су уопште писали и где су ми вежбанке....:sad2: Претражим свој орман у школи - нема их! Стигнем кући, претурим целу кућу на главу - нема их!:dash:
Почнем да реконструишем своје кретање у четвртак, и сконтам да сам право из школе отишла у локални супермаркет и да сам можда тамо на улазу оставила кесу с вежбанкама. :confused: Дођем ја у супермаркет (дакле, после укупно 4 дана:confused:) и тражим на оном пулту - али, наравно, нема кесе с мојим вежбанкама...
Већ замишљам фрку и бламажу у школи, и компликације које могу да ме задесе јер сам изгубила школску евиднецију.....:sad2:...а онда скупим храброст и обратим се трговцу.
''Извините, да нисте овде затекли неку кесу са свескама, пре једно 4 дана?'':rumenko:
А трговац ће гласно, пред десетак окупљених муштерија:''АААА, а ми се баш питали како нико не долази по њих већ данима! Не брините, ту су Вам писмени задаци. И ДА ЗНАТЕ, СВЕ СМО ИХ ПРОЧИТАЛИ - ЈАКО СТРОГО ОЦЕЊУЈЕТЕ!'' :rumenko::dash::cool:

Ahahahha, ja sam tako u rodi ostavila operativne i pripreme, a inspekcija trebala da dodje, cimala sam se ispred rode od 6 do 8 dok se nisu smilovali da mi daju stvari

Имала сам ја, још пре петнаестак година и бољи бисер:
Кренем ја из куће....замислим се нешто...стижем у ту исту продавницу (која је преко улице, 5 минута удаљена, али се пролази кроз пијацу и тржни центар)....кренем да узимам корпу..............и тек онда видим да у другој руци држим канту за ђубре!!!!! :eek::dash: Да уопште нисам кренула у продавницу него да бацим ђубре (а, бајдвеј, контејнери се налазе на сасвим другој страни зграде :sad2:)....и да сам ладно прошетала кроз цео тржни центар тако са пуном кантом кантом за ђубре у рукама....:sad2: и да сам је унела у продавницу.....:sad2: Срећом, мислим да нико није обратио пажњу....:neutral:

Da ti meni nisi sestra? Ja sam 1 prilikom iz Milosa Pocerca do Filoloskog otisla s kesom djubreta u rukama. Ja sam, u stvari krenula da bacim djubre, a sto sam otiisla na fax pojma nemam. Najjace u celoj situaciji je sto sam do faxa otisla sa svojim tadasnjim cimerom, koji je takodje nosio kesu, i to smo sve skontali na platou. Nisi jedina, opusti se :)

jedan relativno svez i meni izuzetno neprijatan:

na svadbi drugarici obucem lagano haljince, i sve je fantasticno dok mi fotografi nisu doneli slike:... haljina blic-propusna :mrgreen:

jos se oporavljam- zar tako nesto da mi se prvi put desi ovako matoroj :malav:

....ja nisam imala takvih blamova, ali moja majka jeste, jednom je u kućnim
papučama otišla sve do Trga Nikole Pašića...kako nije mogla da se vrati
kući, morala je da uđe u prvu prodavnicu i kupi cipele...:lol:

Da ti meni nisi sestra? Ja sam 1 prilikom iz Milosa Pocerca do Filoloskog otisla s kesom djubreta u rukama. Ja sam, u stvari krenula da bacim djubre, a sto sam otiisla na fax pojma nemam. Najjace u celoj situaciji je sto sam do faxa otisla sa svojim tadasnjim cimerom, koji je takodje nosio kesu, i to smo sve skontali na platou. Nisi jedina, opusti se :)

opa komsinica :)

....ja nisam imala takvih blamova, ali moja majka jeste, jednom je u kućnim
papučama otišla sve do Trga Nikole Pašića...kako nije mogla da se vrati
kući, morala je da uđe u prvu prodavnicu i kupi cipele...:lol:

a ako se takve stvari racunaju u blamove imam ih koliko hoces
jednom prilikom celi dan provela u majci obucenoj naopacke
vidim ja da me svi cudno gledaju al ne kapiram zasto
pitam druga
"jel si primetio da me ljudi danas bas cudno gledaju,ne znam sta im je"
na sta se on zagledao u mene i kroz smeh objasnio u cemu je stvar
a ja utrcala u prvi ulaz da okrenem majcu

drugom prilikom,sedela sa drugaricama u jednom kafeu
bila zima,obukle se da krenemo,deo ekipe za sankom pocne da umire od smeha
nista ja ne kontam,al kad smo izasle prokomentarisem kako mi jakna nesto cudno stoji
a ja obukla naopako
al u smislu da mi kragna dole
nemam pojma kako sam to uspela da izvedem

...bar su se deca lepo izigrala...:rotf:

Jesu, bar nesto :lol:
Ali je bas bilo kao iz price ono kad se kaze- Ma taj bi i spostvenu glavu zaboravio...a djeca mu dodju na isto... :mrgreen:

Kad smo kod zaborava...
Moji su redovno kad smo isli na more znali da zaborave slaufe i ostalu pratecu opremu...Kupe nove, neraspakovane i ostanu...onda brat i ja kao klinci, u po januara u duhu novogodisnjih paketica, sjetimo se toga, nadjemo i obucemo kupace, u camac na naduvavanje i veslamo po stanu :lol:

Мој данашњи блам с једне славе...

Сео ја лепо, опустио се, пребацио ногу преко ноге јер су ме сместили у неку фотељу...
Видим, удата госпођа и девојка преко пута мене ме загледају али некако у пределу стомака.
У једном тренутку спустим поглед и схватим да ми је шлиц раскопчан и да ми се виде боксерице... :)

bila prosle nedelje na slavi kod zeta popa,a bilo jos 6 popova(ja njih bas i ne mirisem nesto,osim ovog naseg forumskog)i krenem da se ljubim i pozdravljam sa svima.i kad sam se pozdravljala sa jednim svestenikom,on meni, pa malo pre smo se rukovali,stajao sam kod vrata.a ja ladno,pa sta se setate dok se nisam sa svima pozdravila:evil:

a inace na toj slavi me tetka preko stola pita sta mi radi muz,ja kazem bio je u gipsu,iscasio koleno,a tetka,lepo,lepo...
:roll:site se ispricasmo...

a ja se odmah setila onog vica kako je na slavama uvek bucno,svi se pitaju za zdravlje,a niko nikog ne slusa,pa tako jedna pita,a kako je uja?kazu joj,pa uja je umro,a ona ,vid,vid naseg uje...:zcepanje:

bila prosle nedelje na slavi kod zeta popa,a bilo jos 6 popova(ja njih bas i ne mirisem nesto,osim ovog naseg forumskog)i krenem da se ljubim i pozdravljam sa svima.i kad sam se pozdravljala sa jednim svestenikom,on meni, pa malo pre smo se rukovali,stajao sam kod vrata.a ja ladno,pa sta se setate dok se nisam sa svima pozdravila:evil:

a inace na toj slavi me tetka preko stola pita sta mi radi muz,ja kazem bio je u gipsu,iscasio koleno,a tetka,lepo,lepo...
:roll:site se ispricasmo...

a ja se odmah setila onog vica kako je na slavama uvek bucno,svi se pitaju za zdravlje,a niko nikog ne slusa,pa tako jedna pita,a kako je uja?kazu joj,pa uja je umro,a ona ,vid,vid naseg uje...:zcepanje:

:lol: :lol:

Насмејала се ме :zcepanje: :rotf:

:cmok2:

Ово ме подсетило на виц о Лалама.
Седе двојица Лала и причају.

Каже један "јеси ли чуо да је умро Стева?"
"Јесам."
"Опет се извукао да не бере кукуруз, отац његов." :)

Ово ме подсети на догађај кад сам ушао у месару да тражим посне колаче...

Ех, како сам црвенео... :)

:super:
podsetise me sad nasi blamovi na druga koji je svojevremeno radio u prodavnici nakita
s jedne strane dragstor a s druge prodavnica slikarskim materijalom
ludeo od senilnih baba i rasejanih umetnika
kaze da je svaka deseta osoba dolazila da kupi nakit
ostali trazili hleb,mleko,boje,platna,cetke...

Skoro sam ceo dan na poslu provela u majici okrenutoj naopacke... I niko da mi kaze, tek kad sam krenula kuci skontala sam... Ko zna sta su ljudi pomislili, al sto ne rece neko nesto? Ja kad vidim da je koleginica omasila dugme recimo, kazem joj

Kad sam propala kroz stolicu u klubu na letovanju u italiji. Na srecu sam se uhvatila za rukovhate sa strane, ali sam zavrsila sa jednom nogom u vazduhu i to u haljini :) A pri tom se nisam zapitala zasto je ta stolica jedina slobodna, na cistini, nema nikoga oko nje, a svi ostali gledaju gde ce da sednu xD

...dva puta mi se desilo u poslednjih mesec dana da pokušavam da otvorim tuđ auto na parkingu...Znate ono- parkiram se na velikom parkingu, nakupujem šta mi treba ( i ne treba) i krenem sa kesema natrag...Prvi put pritiskam ono dugme ( auto ima centralnu bravu) a ono samo crveni al se vrata ne otvaraju...Pomislim- opet nešto crklo...Onda malo bolje pogledam i vidim da auto ima petora vrata (moj ima troja), a ista marka, ista boja, isto neopran kao moj...
Drugi put mu prilazim odpozadi i pogled mi padne na polomljenu plastičnu masku...Ne mogu da verujem , pomislim, i stanem onako iznervirana da vučem ostatak maske da je polomim bar do kraja...Sreća te ne uspeh...Pogled mi ovoga puta pade na reg. tablicu kad shvatih da to upšte nije moj auto...A ista marka, ista boja, isto neopran...I ima troja vrata! :lol: Sreća te srećni vlasnik nije bio u blizini...:rumenko:

У школи млевену кафу држимо у једној стакленој теглици. Како кафу пијемо тек на великом одмору, после 2. часа - прва два часа кризирам :sad2: (јер ми је то прва јутарња кафа), па после првог часа често отварам теглицу да бих макар удахнула мирис млевене кафе (обожавам тај мирис :)). То баш често радим....и једнога дана тако мало ''снифам'' кафу и одем на час код осмака - мангупа. Час протекне скроз мирно, радно, све ок....а кад је звонило ја уђем у толает да оперем руке и погледам се у огледало, кад оно - мени на носу огромна браон туфна од млевене кафе?!!!! :eek::eek::eek: Како сам је мирисала претходни одмор и замочила њушку у њу - остао ми врх носа сав од кафе!!!! :dash:
И што је најгоре - НИКО од деце ми ништа није рекао, нико се није ни насмејао, понашали су се скроз коректно као да ништа немам на носу?! :confused:
...Ко зна - можда се деси учинило да ми је то нека краста, па им било непријатно да покажу да су обратили пажњу на то....:confused:

:zcepanje:

Сад ме Јека подсети на нешто о чему нисам писао...

Не знам да ли знате али летос се у Бг-у одржавало ЕП у пружању прве помоћи.
И, сад, код самих симулација повреда шминка је јако битан елемент тако да у ЦК постоји обука за шминкере у реалистичном приказу повреда.
Ја се иначе тиме не бавим али су ме девојке које то раде замолиле да одем уместо њих у набавку која се обавља у продавници и апотеци...
У продавници је све било ОК...
Међутим, у апотеци је било мало веселије.
Зашто?
Једноставно, оне су поред правих назива појединих производа стављале и колоквијалне који су непрецизни, а и описне.
И, како сам ја покушао да испаднем неко ко се у то разуме, то је неизбежно довело до тога да испаднем будала.
Па сам се тотално збунио кад сам тражио "цинкову маст", а апотекарка ме питала да ли мислим на "цикнову пасту".
Мислим се, откуд ја знам шта да мислим. :) Ја сам носач... :)
Најтеже је било са иглама. Ни један ми прави назив нису дале, а преко телефона нису знале да ми објасне.
На крају се продавачица насмејала кад сам тражио "оне са ружичастом пластиком" објаснивши ми да други произвођач користи другу боју.
А ове моје су толико инсистирале на тој боји да сам ја мислио да им је то нека ознака намене...

Баш сам се нацрвенио и назнојио...
Знате оно презнојавање кад вам зној избије у трену на све стране... :)
Е, тако је мени било... :)
Мислим да се тако нисам избламирао од кад сам ухватио ону девојку за дојку...
Али, о томе сам вам писао... :)

Back