svi moji blamovi :)

uh..moram, biće mi lakše
prije svega da kažem da sam lagano neispavana danima...

danas..u banci, trebam da ispunim jednu uplatnicu, koju oni nemaju, i diktira mi šalteraš, momak... ja izbacila na pult sve što sam mislila da mi treba od dokumentacije... i pišem na papir, a on mi diktira k'o debilu, ono lagano...naziv preduzeće to...kad upišem, ja ga pogledam, onda on nastavlja..svrha, uplata po tome...ja ga pogledam...pao vam papir, ja upišem uredno pao vam, papir...gledam ga...on opet pao vam papir....ja:eek:...pa napisala sam, dalje...on :eek:...ja :eek:
rođaka bila samnom, ja se okrenem put nje u stilu, vidi ovoga debila
, ona od smijeha ne može ništa da mi kaže, samo upire prstom dolje na patos...ja i dalje:eek:...narod okolo se potiho cereka,onda momak lagano, ali glasno, čuli su ga na ulicu...GOSPOĐO, PAO VAM PAPIR NA PATOS..ja :rumenko:, dobro, hvala..dalje

:zcepanje:
Baš si me slatko nasmejala! :rotf:

meni to nije jasno,zasto zabrana za gace i kako misle da drzite ulozak
da li i zenski lekari to brane

Трећег дана после бријања проради ''чичак трака'' - па се лепо држи....:mrgreen::lol:

(Ужас, ни код нас нису дозвољавали да се носе гаће, такво било правило у целом породилишту....:confused:)

Не знам да ли сам ово већ негде написала, али ајд:
Време око полугодишта, ја на часу причам са петацима...
Питам их да ли су до сада некад већ причали о дечијим правима (или тако нечем, не сећам се сад о чему је било реч), они кажу:''Јеееесмоо!'':)
Ја: ''Јао, дивно, а где сте причали о томе?''
Они: ''На ЧОС-у.''
Ја:''Стварно? Баш лепо.'' (пријатно изненађена како им је неко већ причао о томе пре мене) ''А ко је вама разредни?''
Они: :neutral:
Ја: ''Па ком вам је разредни?''
Сад већ мало збуњена што тако ћуте и гледају ме бело, почињем да вртим кроз главу одељенске старешине српских одељења и набројим их у себи све сем разредног 5-1 :confused:
Ја:''Па, добро децо, КО вам је разредни???!!!
Они се прво комешају, згледају међусобно, па се тек онда неко осмели и каже стидљиво: '''Па, ВИ, наставнице!'' :roll:

:dash:

z:dm3:

Не знам да ли сам ово већ негде написала, али ајд:
Време око полугодишта, ја на часу причам са петацима...
Питам их да ли су до сада некад већ причали о дечијим правима (или тако нечем, не сећам се сад о чему је било реч), они кажу:''Јеееесмоо!'':)
Ја: ''Јао, дивно, а где сте причали о томе?''
Они: ''На ЧОС-у.''
Ја:''Стварно? Баш лепо.'' (пријатно изненађена како им је неко већ причао о томе пре мене) ''А ко је вама разредни?''
Ја: ''Па ком вам је разредни?''
Сад већ мало збуњена што тако ћуте и гледају ме бело, почињем да вртим кроз главу одељенске старешине српских одељења и набројим их у себи све сем разредног 5-1 :confused:
Ја:''Па, добро децо, КО вам је разредни???!!!
Они се прво комешају, згледају међусобно, па се тек онда неко осмели и каже стидљиво: '''Па, ВИ, наставнице!'' :roll:

:dash:

z:dm3:

...ahahha...nastavnice, nastavnice....o čemu li ste razmišljali u to vreme
moliću fino...:zper:

...ahahha...nastavnice, nastavnice....o čemu li ste razmišljali u to vreme
moliću fino...:zper:

Хехе, зини да ти кажем...:p

Сад ме подести: 1993. ја почетница, предајем у једном селу, у одељењу 35 седмака, несташни, ужасни... Ја глумим строгоћу не би ли их држала под контролом (само 10 година старија од њих).... И, учимо ти ми последичне реченице и ја диктирам:

''Олуја је била тако јака да су сва стакла попрцала.'' (место попуцала:confused:)

Онда у тренутку сконтам шта сам у ствари рекла, збуним се очекујући њихову реакцију....:sad2:....али, хух, ништа се није десило.... Клинци нису приметили шта сам стварно рекла...
Онда ме је спопао напад смеха, окренула сам се према табли и трудила се да се суздржим....а њима ништа није било јасно што се толико цепам...:)

Е, стварно о чему ли сам размишљала у то време....:mrgreen::lol:

Сад ме подести: 1993. ја почетница, предајем у једном селу, у одељењу 35 седмака, несташни, ужасни... Ја глумим строгоћу не би ли их држала под контролом (само 10 година старија од њих).... И, учимо ти ми последичне реченице и ја диктирам:

''Олуја је била тако јака да су сва стакла попрцала.'' (место попуцала:confused:)

Онда у тренутку сконтам шта сам у ствари рекла, збуним се очекујући њихову реакцију....:sad2:....али, хух, ништа се није десило.... Клинци нису приметили шта сам стварно рекла...
Онда ме је спопао напад смеха, окренула сам се према табли и трудила се да се суздржим....а њима ништа није било јасно што се толико цепам...:)

:zcepanje::zcepanje:

Bila ja prva srednje, tek pošla, znači - mlada i glupa.
Pošto je to bilo doba kada internet nije toliko bio zastupljen, računari su počeli masovno da se kupuju, pa smo na časovima informatike voleli da menjamo pozadine, skrinsejver, itd
I tako ja uđem u properties i listam sličice, samo mi jedna onako mutna i nejasna. Vidim neka devojka ali ne kapiram šta radi. Kliknem ja na nju, kao izbaci preko cele pozadine devojku koja se sprema da oralno zadovolji nekog lika.
Ja se spetljam da promenim, priđoše neki drugovi
- ENE, šta to ima u ustima?
-Ma... nnnne!-počeh ja da see izvlačim - to je.. ovaj...znas... SLADOLED-
-HAHAHAHA... otkad se to zove sladiled!!!!

...hehehe....kao i sve 24-nje devojke predpostavljam....:zper:

...Danas me jedna situacija podsjeti na "vec vidjeno"... :mrgreen:
...Pred kraj srednje skole, setamo prijatelj i ja, kisica rominja, oboje imamo kapuljace, maslinasto zelene jakne...Ja kukam, filozofski obrazlazuci kako mi fali zenstvenosti, jednostavno je nemam u sebi...i nabrajam-evo, prvo ova moja genetski data oficirska ramena, s ledja ne znas je li frajer ili cura...pa stav...oblacenje, ma i ime mi je muski nadimak (Sanja)...On me slusa, i smije se, kao-ma daaaaj, pretjerujes....U tom momentu nailazi neki covjek i kaze-Momci, znate li mozda koliko je sati? :lol:

Danas popodne sa prijateljicom u parku...ja istrcala iz kuce da se brzinski vidimo, u slampavoj trenerci, a ona sva slatka, sredjena, trebalo da ide na neki prijem pa nije...Sjedimo pricamo, pored nas pivo na klupi, ja stavila kapuljacu...
Nailazi neki penzioner....-pa, mozda nije primjereno da kazem, ali nije fino vas dvije tako a nigdje momaka...mi cutimo, a ciko zbunjen, primice se, cek i ti si zensko, je li tako? Jesam, sad ce i momci... :lol:

Druga situacija...komsinica ranom zorom, prije pola 8 zvoni i nosi moje farmerke, ja bunovna iz kreveta slusam-
-Izvinite, ja kupila ves, pa greskom pokupim i vase farmerke, mislila nase...od muza...Ali on kaze, nije ovo moje. Ovo su neke "folklorne farmerke"... A farmerke unikatne, ja im shila neke trakice na rub... :lol:
Nije prvi put da gospoDza pokupi nas ves, sto bijeli, sto peskire...bolje da umjesto onih viklera za promjenu "proseta" naocare...:dash: Eeeee, sve "rolam" jezik da joj ne kazem u lice...:roll:

И?
Колико је сати?... :)
Даћу ти реп за ово кад будем могао... :)

Eee, bijese tad oko 21h...setnja poslije skole i kuci prije 22h ako nije petak ili subota... :lol:

Inace, tu moju sliku o sebi je razbio moj Prvi Pravi...sa jednom sasvim obicnom recenicom...Uredno klimao glavom na moje filozofiranje rekavsi-Da znas da si u pravu, ja da te nisam vidio kao od majke rodjenu, sumnjao bih i dan danas.... :lol: Na moju toboz` zapanjenost i "ljuta sam, kako se usudjujes", fino mi objasnio da zenstvenost dolazi iz sasvim drugih okvira...eee.... :mrgreen:

Citajuci vase blamove... setila sam se svog, najveceg, jedinstvenog i jako bolnog da sam zavrsila u Hitnoj :lol:

Pre tri godine bili kod druga na vikendici . Vracamo se kuci prvo kod mene, nas troje i setimo se blizu moje kuce da nismo kupili nista za klopati kada dodjemo. Jedan od njih govori kako ce se on vratiti po klopu dok nas dvoje unesemo stvari. Vadi torbe i ostale gluposti iz auta, ostavlja nas dvoje i ide da se okrene (slepa ulica). Ovaj drugi nosi sve to u kucu, i ja iz nekog raloga, umesto kratkom stazicom u jednom moentu... nema me, ja u shahtu :rotf:
Osecam bol jos uvek zbunjena, jedna noga mi je skroz propala a druga na pola. Vidim druga koji je u medjuvremenu okrenuo auto, prolazi, ja masem ocajnicki srecna neko me video izvucice me iz rupe :zcepanje: , on svira i odlazi, ja ostajem u cudu :eek:

Elem, nakog nekog vremena izlazi moj drug iz kuce vadi me iz shahta.. nisam polomila nista ali sam bila puna podliva, imala vise srece nego pameti. Njihova prica kasnije kaze;
Drug u autu prolazi i vidi me kako masem i konta:".. sedi na torbi i mase.." :eek: :rotf:
Drugi gleda kroz prozor i misli :"Sta ona lujka izigrava na sred dvorista i sedi " :rotf:

Eto moj najveci blam, i najbolniji, zauvek ostace kao No.1 cak i kod klinca od komsinice koji je tuznim pogledom rekao mami kako on nije video komsinicu kada je upala a njegov drug jeste :rotf:

Мислим да сам ово писала већ на некој другој теми, али ајд...

Дођем у понедељак у школу....а већ на ходнику ме сачекују неки ђаци:''Наставнице, наставнице, шта сам добио на писменом???''... Какав писмени :eek:, шта причају ова деца...па нисмо имали никакав писмени....:roll: Стигне пети час, код тог одељења, сви скачу по мени:''Јесте ли прегледали писмене??'' Ја појма немам ни о каквом писменом....:sad2: Питам какав их писмени спопао, шта причају, а они ми кажу:''Па писали смо писмени још у четвртак!''
:eek:
Смунтам их како ћу донети сутра....али појма немам како сам могла да заборавим да су уопште писали и где су ми вежбанке....:sad2: Претражим свој орман у школи - нема их! Стигнем кући, претурим целу кућу на главу - нема их!:dash:
Почнем да реконструишем своје кретање у четвртак, и сконтам да сам право из школе отишла у локални супермаркет и да сам можда тамо на улазу оставила кесу с вежбанкама. :confused: Дођем ја у супермаркет (дакле, после укупно 4 дана:confused:) и тражим на оном пулту - али, наравно, нема кесе с мојим вежбанкама...
Већ замишљам фрку и бламажу у школи, и компликације које могу да ме задесе јер сам изгубила школску евиднецију.....:sad2:...а онда скупим храброст и обратим се трговцу.
''Извините, да нисте овде затекли неку кесу са свескама, пре једно 4 дана?'':rumenko:
А трговац ће гласно, пред десетак окупљених муштерија:''АААА, а ми се баш питали како нико не долази по њих већ данима! Не брините, ту су Вам писмени задаци. И ДА ЗНАТЕ, СВЕ СМО ИХ ПРОЧИТАЛИ - ЈАКО СТРОГО ОЦЕЊУЈЕТЕ!'' :rumenko::dash::cool:

Наставак претходног блама:
Једно пола године касније у истом супермаркету, прилази ми трговац (не знам да ли је онај исти), иде упоредо са мном, хвата ме дискретно под руку, нагиње се ка мени и шапатом ми говори:''Ви сте опет пре неки дан заборавили овде школске планове!'' ;)
Јаооо... а ја била заборавила и да сам их заборавила! :rumenko::mrgreen::lol:
Ја се, као, направим мртва ладна, као:''Је л'? А ја баш хтела да вас питам за то.'' (Како да не! :mrgreen:). Каже он:''Не брините, сваки пут кад вам се то деси - ми ћемо све сачувати код касирке. Разумемо вас, сасвим.'':mrgreen::lol:

Куку! :dash:

:rumenko::rumenko::rumenko:

Poslednja izmena:
Мислим да сам ово писала већ на некој другој теми, али ајд...

Дођем у понедељак у школу....а већ на ходнику ме сачекују неки ђаци:''Наставнице, наставнице, шта сам добио на писменом???''... Какав писмени :eek:, шта причају ова деца...па нисмо имали никакав писмени....:roll: Стигне пети час, код тог одељења, сви скачу по мени:''Јесте ли прегледали писмене??'' Ја појма немам ни о каквом писменом....:sad2: Питам какав их писмени спопао, шта причају, а они ми кажу:''Па писали смо писмени још у четвртак!''
:eek:
Смунтам их како ћу донети сутра....али појма немам како сам могла да заборавим да су уопште писали и где су ми вежбанке....:sad2: Претражим свој орман у школи - нема их! Стигнем кући, претурим целу кућу на главу - нема их!:dash:
Почнем да реконструишем своје кретање у четвртак, и сконтам да сам право из школе отишла у локални супермаркет и да сам можда тамо на улазу оставила кесу с вежбанкама. :confused: Дођем ја у супермаркет (дакле, после укупно 4 дана:confused:) и тражим на оном пулту - али, наравно, нема кесе с мојим вежбанкама...
Већ замишљам фрку и бламажу у школи, и компликације које могу да ме задесе јер сам изгубила школску евиднецију.....:sad2:...а онда скупим храброст и обратим се трговцу.
''Извините, да нисте овде затекли неку кесу са свескама, пре једно 4 дана?'':rumenko:
А трговац ће гласно, пред десетак окупљених муштерија:''АААА, а ми се баш питали како нико не долази по њих већ данима! Не брините, ту су Вам писмени задаци. И ДА ЗНАТЕ, СВЕ СМО ИХ ПРОЧИТАЛИ - ЈАКО СТРОГО ОЦЕЊУЈЕТЕ!'' :rumenko::dash::cool:

Наставак претходног блама:
Једно пола године касније у истом супермаркету, прилази ми трговац (не знам да ли је онај исти), иде упоредо са мном, хвата ме дискретно под руку, нагиње се ка мени и шапатом ми говори:''Ви сте опет пре неки дан заборавили овде школске планове!'' ;)
Јаооо... а ја била заборавила и да сам их заборавила! :rumenko::mrgreen::lol:
Ја се, као, направим мртва ладна, као:''Је л'? А ја баш хтела да вас питам за то.'' (Како да не! :mrgreen:). Каже он:''Не брините, сваки пут кад вам се то деси - ми ћемо све сачувати код касирке. Разумемо вас, сасвим.'':mrgreen::lol:

Куку! :dash:

:rumenko::rumenko::rumenko:

...hahhaaa...a, da kupiš Memoril:heart:..........:rotf::rotf::rotf:

...heheh...onda kesu sa sveskama u korpu ili kolica kad ulaziš u market,
samo pazi da ti ih prodavačica ne naplati....:lol::lol:

Имала сам ја, још пре петнаестак година и бољи бисер:
Кренем ја из куће....замислим се нешто...стижем у ту исту продавницу (која је преко улице, 5 минута удаљена, али се пролази кроз пијацу и тржни центар)....кренем да узимам корпу..............и тек онда видим да у другој руци држим канту за ђубре!!!!! :eek::dash: Да уопште нисам кренула у продавницу него да бацим ђубре (а, бајдвеј, контејнери се налазе на сасвим другој страни зграде :sad2:)....и да сам ладно прошетала кроз цео тржни центар тако са пуном кантом кантом за ђубре у рукама....:sad2: и да сам је унела у продавницу.....:sad2: Срећом, мислим да нико није обратио пажњу....:neutral:

Poslednja izmena:
Имала сам ја, још пре петнаестак година и бољи бисер:
Кренем ја из куће....замислим се нешто...стижем у ту исту продавницу (која је преко улице, 5 минута удаљена, али се пролази кроз пијацу и тржни центар)....кренем да узимам корпу..............и тек онда видим да у другој руци држим канту за ђубре!!!!! :eek::dash: Да уопште нисам кренула у продавницу него да бацим ђубре (а, бајдвеј, контејнери се налазе на сасвим другој страни зграде :sad2:)....и да сам ладно прошетала кроз цео тржни центар тако са пуном кантом кантом за ђубре у рукама....:sad2: и да сам је унела у продавницу.....:sad2: Срећом, мислим да нико није обратио пажњу....:neutral:

....qq..qq...Helen i juče i danas se smejem...tvojim blamovima, i pitam se
vratiš li se kući svaki put kad kreneš iz škole....:lol::lol:

Ух, не верујем да би вредело...:confused: Откад знам за себе ја сам тако расејана и заборавна....:(

Ovo me podsjeti na jednu situaciju... Tipicne predrasude za ucitelje/nastavnike/profesore je da su rasijani i zaboravni...
I prica nama to jedan prof.
Kad...isao on u Trzni centar po namirnice, i ima u sklopu centra djecija igraonica. Ostavi on svoje klice tu i ode u nabavku. Vrati se kuci, tek u neka doba, dolazi kuci i zena, pita ga, a gdje su djeca? :lol:
A inace redovno dodje svojim autom, vrati se pjeske kuci, jednom je i prijavio kradju kad je parkirao na drugom mjestu... :mrgreen:
A super lik nasmijan, duhovit, mlad 30 i kusur...ali radi po 5 poslova-funkcija simultano, pa zato rasijan...ili po prirodi, ne znam...

Back