Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.879
Ne kaze se "Jel si nepismen" (i to bez tacke), popravi to, to jedan naprednjak ne bi smeo sebi da dozvoli, ozbiljno ovo pisem, Ne pise se tako, osim ako nije pitanje, a nisi stavio znak pitanja.
Naprednjaci su srpska elita, pa morate voditi racuna kako se predstavljate narodu.
Onaj naprednjak ne zna da pravilno kaze rec vazduhoplov. Ccc... Sramota.
Ako vec hoces da komuniciras sa nama koji drugacije mislimo, nemoj da kucas u mraku i dada tako gresis, pa da te ne razumemo o cemu pises.
Ako nista drugo, svetli ti ekran.
Ja bih volela da me ova vlast politicki progoni, ako treba i zatvori, bar bih imala neka prava u zatvoru, tri obroka dnevno, sto mi tvoj vodja ne omogucava sada kada sam kao slobodna, jel'te...
Naprednjaci su srpska elita, pa morate voditi racuna kako se predstavljate narodu.
Onaj naprednjak ne zna da pravilno kaze rec vazduhoplov. Ccc... Sramota.
Ako vec hoces da komuniciras sa nama koji drugacije mislimo, nemoj da kucas u mraku i dada tako gresis, pa da te ne razumemo o cemu pises.
Ako nista drugo, svetli ti ekran.
Ja bih volela da me ova vlast politicki progoni, ako treba i zatvori, bar bih imala neka prava u zatvoru, tri obroka dnevno, sto mi tvoj vodja ne omogucava sada kada sam kao slobodna, jel'te...