SVI DOBILI ULTIMATUM: Ko ne glasa za Anu Brnabić „LETI“ u opoziciju! (VIDEO)

Ne kaze se "Jel si nepismen" (i to bez tacke), popravi to, to jedan naprednjak ne bi smeo sebi da dozvoli, ozbiljno ovo pisem, Ne pise se tako, osim ako nije pitanje, a nisi stavio znak pitanja.
Naprednjaci su srpska elita, pa morate voditi racuna kako se predstavljate narodu.
Onaj naprednjak ne zna da pravilno kaze rec vazduhoplov. Ccc... Sramota.
Ako vec hoces da komuniciras sa nama koji drugacije mislimo, nemoj da kucas u mraku i dada tako gresis, pa da te ne razumemo o cemu pises.
Ako nista drugo, svetli ti ekran.
Ja bih volela da me ova vlast politicki progoni, ako treba i zatvori, bar bih imala neka prava u zatvoru, tri obroka dnevno, sto mi tvoj vodja ne omogucava sada kada sam kao slobodna, jel'te...

bas tako

ti bi se sutra i poturcili radi fotelje

kad su spremni da podrzavaju pedere onda su spremni na sve.

- - - - - - - - - -

pazi sta su napisali na sajtu ovi satanisti - ANA BRNABIC JE PREMIJER SRBIJE

Tako pise

Kao da je vec izabrana - A NIJE

Znaci oni su CENTAR VLASTI U SRBIJI

ONI BIRAJU

VUCIC JE MARIONETA

SNS JE MARIONETSKA STRANKA

Трилатерала је то! Јасно је да Сорош ведри и облачи по Србији. Напредњаци су ти који су насели на ону Сорошеву жуту патку и, што је најгоре, не намеравају да се са ње скину! :rtfm:

А то да је Трилатерала сатанистичка и злочиначка организација је општепозната ствар.

151.jpg

trilateral.jpg

Хвала Вучићу што је за премијера Србије изабрао и поставио чланицу тако угледне злочиначке и сатанистичке организације. Није то мала ствар. :ok:

Poslednja izmena:
Najbolje što sam danas pročitala je izjava AV- Nadam se da ćemo uspeti da joj napravimo vladu . Znači, ne verujem :lol: Umesto ona da pravi vladu, jer ako ne može da je napravi, kako će tek da je vodi? On se još javno hvali da oni (valjda on) skupljaju glasove s konca i konopca da joj nekako skrpe vladu . Šta je ona? Debil?

Nešto nisam videla ni da se Toma oglasio po tem pitanju :lol:

Pa istina je, dva meseca covek trazi koga da navuce da bude predsednik vlade i na kraju naredi,

ono se jave neki preletaci sa misljenjem svojih maticnih partija, ne ide, brate.

Mada, normalno bi bilo da joj svi okrenu ledja i puste da je gazi kriminalno udruzenje patriota,

koje inace brine o zivotnim uslovima u srbiji vec 30 godina skoro pa uspesno.

- - - - - - - - - -

Neko rece opozicije nema, a mene bas dzindzi ko placa novine koje pisu protiv vlasti

i ove net botove, mozda ipak ima neki drekavac na srpskoj politickoj sceni,

ali ne sme da se pokaze da ne preplasi narod.

Трилатерала је то! Јасно је да Сорош ведри и облачи по Србији. Напредњаци су ти који су насели на ону Сорошеву жуту патку и, што је најгоре, не намеравају да се са ње скину! :rtfm:

А то да је Трилатерала сатанистичка и злочиначка организација је опште позната ствар.

151.jpg

Pogledajte prilog 445767

Хвала Вучићу што је за премијера Србије изабрао и поставио чланицу тако угледне злочиначке и сатанистичке организације. Није то мала ствар. :ok:

510x320_146882-5add3dcb.jpg

Свака част Вучићу.

ko negira realnost - treba pogledati zadnih par godina sta se desavalo u srbiji, i ko je jedini nesto radio za drzavu i gradjane, a ko lupeta po netu

ali, ajde neka se pogleda za par godina unapred, pa ko danas laze neka pojede tastaturu

meni su gradjani srbije svi isti, imam i kuma hrvata beogradjanina koji je 1000x bolji gradjanin srbije od tebe.

bar nisam rasista i sovinista kao ti, da ne ponavljam da lazes ali redovno
Sewndvic si zasluzio al ga vise nema zato dok cekas sendvic pocasti se iznutricama iz wc solje:hahaha:

Pa istina je, dva meseca covek trazi koga da navuce da bude predsednik vlade i na kraju naredi,

ono se jave neki preletaci sa misljenjem svojih maticnih partija, ne ide, brate.

Mada, normalno bi bilo da joj svi okrenu ledja i puste da je gazi kriminalno udruzenje patriota,

koje inace brine o zivotnim uslovima u srbiji vec 30 godina skoro pa uspesno.

- - - - - - - - - -

Neko rece opozicije nema, a mene bas dzindzi ko placa novine koje pisu protiv vlasti

i ove net botove, mozda ipak ima neki drekavac na srpskoj politickoj sceni,

ali ne sme da se pokaze da ne preplasi narod.

Moguce je da se zamorio, Evo slusao sam veceras da i onaj Marko Djuric trazi da ga pomeri negde na lakse mesto ,pa Maja Gojkovic isto misli da zasluzuje da malo uziva, Demokrate su isluzene kadrove smestali u privrednu komoru ,ali to je prepunjeno,

Ovde vise nije bitna vlast,

a koliko god da mi Vucic nije omiljena licnost, i koliko god da je do malo pre grebao za sto vise politicke podrske,
u ovom momentu on je Anu postavio kao kamen na kome ce se razlomiti i oprobati Srbija!

Ili ce biti u stanju da se nosi sa svetom oko sebe i vremenom u kome je - ili nece!

Pa dokle vise da se "lomimo i oprobavamo"?

Umesto da se opredelimo na jednu stranu a to je ka Rusiji premda neutralni, mi se jos uvek zaduzujemo kod MMF-a i u rukama smo zapada ekonomski, a nece nas pa nece u Evropi niti sam sigurna da vise mi to zelimo. Pa sta radimo to?

Ali slazem se da ce posle ovoga biti jos jasnije koliko nas nece i ne zele i koliko nas lazu i porobljavaju ekonomski, stavise sve i da formalno udjemo u EU (kao Bugarska ili Rumunija) to ce biti clanstvo sa neprestanim uslovljavanjem ka NATO.

Ne kaze se "Jel si nepismen" (i to bez tacke), popravi to, to jedan naprednjak ne bi smeo sebi da dozvoli, ozbiljno ovo pisem, Ne pise se tako, osim ako nije pitanje, a nisi stavio znak pitanja.
Naprednjaci su srpska elita, pa morate voditi racuna kako se predstavljate narodu.
Onaj naprednjak ne zna da pravilno kaze rec vazduhoplov. Ccc... Sramota.
Ako vec hoces da komuniciras sa nama koji drugacije mislimo, nemoj da kucas u mraku i dada tako gresis, pa da te ne razumemo o cemu pises.
Ako nista drugo, svetli ti ekran.
Ja bih volela da me ova vlast politicki progoni, ako treba i zatvori, bar bih imala neka prava u zatvoru, tri obroka dnevno, sto mi tvoj vodja ne omogucava sada kada sam kao slobodna, jel'te...

ja za teletabise ponekad stavim u post `ratluk`, i uvek se zaletite formalisti i progutatte zutog macora

malogradjanstina u nepatvorenom obliku, eto sta ste, nazadni i crni desnicari, paraziti i kocnicari, itd itt

- - - - - - - - - -

Sewndvic si zasluzio al ga vise nema zato dok cekas sendvic pocasti se iznutricama iz wc solje:hahaha:

ko ne voli sendvic srpski ne voli ni ljude. jedi ti plasticni mek, inace masta ti je do ja ja

1200px-Peanut-Butter-Jelly-Sandwich.png

- - - - - - - - - -

konacno ste svi na okupu - ds, ldp, nvo, cro, siptari

sve ljubitelji srbije! ha, ha, ha

Najbolje što sam danas pročitala je izjava AV- Nadam se da ćemo uspeti da joj napravimo vladu . Znači, ne verujem :lol: Umesto ona da pravi vladu, jer ako ne može da je napravi, kako će tek da je vodi? On se još javno hvali da oni (valjda on) skupljaju glasove s konca i konopca da joj nekako skrpe vladu . Šta je ona? Debil?

Nešto nisam videla ni da se Toma oglasio po tem pitanju :lol:

pa šreder je pre neki dan lajao da ga je lezbačetina obavestila da ima većinu . Danas laje nešto drugo .

nije ona debil nego ko zna šta .:sad2:

ja za teletabise ponekad stavim u post `ratluk`, i uvek se zaletite formalisti i progutatte zutog macora

malogradjanstina u nepatvorenom obliku, eto sta ste, nazadni i crni desnicari, paraziti i kocnicari, itd itt

- - - - - - - - - -

ko ne voli sendvic srpski ne voli ni ljude. jedi ti plasticni mek, inace masta ti je do ja ja

1200px-Peanut-Butter-Jelly-Sandwich.png

- - - - - - - - - -

konacno ste svi na okupu - ds, ldp, nvo, cro, siptari

sve ljubitelji srbije! ha, ha, ha

Ja ti to dobronamerno napisala.
Nisam se nasla u tvom spisku. Sorry.

http://www.balkanuzivo.net/svi-dobili-ultimatum-ko-ne-glasa-za-anu-brnabic-leti-u-opoziciju-video/

SVI DOBILI ULTIMATUM: Ko ne glasa za Anu Brnabić „LETI“ u opoziciju! (VIDEO)

vucic-sns-srpska-napredna-stranka-600x356.jpg

Svi oni iz vladajuće koalicije koji ne budu glasali za izbor nove vlade na čelu sa Anom Brnabić neće moći da budu deo vlasti i moraće da pređu u opozicione redove.

To je jedan od razloga zbog čega je sednica parlamenta o izboru Vlade odložena za idući vikend, kako bi svi u vlasti imali dovoljno vremena da razmisle — da li ostaju u vladajućem bloku ili ga napuštaju.

Naime, u vrhu Srpske napredne stranke tvrde da je Ana Brnabić kao mandatarka definitivni izbor predsednika države i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, i da svi koji to ne podrže sami sebe formalno eliminišu iz parlamentarne većine.

Glasanje za novog premijera, njen program i novi sastav ministarskog tima u Nemanjinoj 11 nije obično glasanje za neki zakon kada poslanici imaju slobodu da odlučuju u skladu sa svojim programom i uverenjima.

Glasanje za vladu je odluka o tome da li su poslanici dosadašnje parlamentarne većine partneri vladajuće koalicije, da li podržavaju program iza koga stoji i predsednik države Aleksandar Vučić ili prelaze u opozicioni tabor.

Čista demokracija.
Ko ne misli kao vladajuća većina, neka ide brate u opoziciju.

Nema potrebe da ga većina isteruje, treba sam da ode.

Lepo kaže: Drugovi, takva i takva stvar ... ja se ne slažem sa vama ... puno sreće u daljem radu, kako profesionalno, tako i u privatnom životu .... A JA ODOH ...

To je za mene lep, dostojanstven odlazak, a ne da ga neko isteruje ...

• Podržavam
Reactions: 27E
Čista demokracija.
Ko ne misli kao vladajuća većina, neka ide brate u opoziciju.

Nema potrebe da ga većina isteruje, treba sam da ode.

Lepo kaže: Drugovi, takva i takva stvar ... ja se ne slažem sa vama ... puno sreće u daljem radu, kako profesionalno, tako i u privatnom životu .... A JA ODOH ...

To je za mene lep, dostojanstven odlazak, a ne da ga neko isteruje ...
Jok ovo veze nema sa demokratijom.. Demokrstija je sukob ideja debate razmene mišljenja sve suprotno od onoga kako bi to zamišljate..

Jok ovo veze nema sa demokratijom.. Demokrstija je sukob ideja debate razmene mišljenja sve suprotno od onoga kako bi to zamišljate..

Да није ово никаква демократија. Као што ни наметање хомосексуализма деци у школама никакве везе са демократијом нема.

Као што Поповић, какав год он био, има право на своје мишљење, свидело се оно некоме или не.

Mogu se i iz opozicije sukobljavati mišljenja i promovisati ideje, ali ako si u vladi, onda si na strani većine.

Prema tome, ili - ili ... na kraju, nije smak sveta ako neko ostane bez fotelje.

Mogu se i iz opozicije sukobljavati mišljenja i promovisati ideje, ali ako si u vladi, onda si na strani većine.

Prema tome, ili - ili ... na kraju, nije smak sveta ako neko ostane bez fotelje.

Ma opet jok ali ne vredi vama objašnjavat.. Vi imate interesne grupe koje se dogovaraju oko podele pelena nema tu demokratije niti ideologije..

Back