Svi bi da pomiluju ustašu!

..a zašto neka.."velika politička stranka"..ili grupa ljudi..mora imati..boju fašizma..ili neku drugu boju..da bi bila..zločinačka...boja je nebitna..bitna su "dijela" iliti nedjela..koja naprave u cilju političih ideologija.....:rtfm:..
..osobno smatram..da je SRS..i "slične" stranke... koje podržavaju ..četnistvo..ZLOČINAČKE.....i da ih treba zakonom..zabraniti..:rtfm:..

Treba ih zabraniti zato ste se ne uklapaju u tvoj nacionalizam. :think:
Zabraniti SRS ? SRS je zlocinacka ? Zlocini nikakvi za njih nisu dokazani.
Cetnici iz II sv rata su antifasisti, pa prema tome njihovo velicanje je velicanje antifasisticke borbe Srpskog naroda.
Sto se tice rata 90-tih tu cetnika nije ni bilo. Tacnije neki pojedinci su sebe nazivali cetnicima, a hrvati i bosnjaci su sve Srbe (civile i vojnike) nazivali cetnicima.
Smesna mi je svaka hrvatska prica o tzv cetnicima u poslednjem ratu.

Hrvati ako zele dobre odnose sa Srbijom moraju da prekinu sa tom sizofrenom politikom nazivanja svih Srba cetnicima, i pre svega morate prekinutu preuvelicavanje uloge i zlocina koje su pocinili pripadnici JVUO i plasenja sopstvenog naroda bradatim cetnicima, koji kolju sve zivo. A u isto vreme umanjujete i relativizujete hrvatske zlocine iz II sv rata i iz rata 90-tih.

Treba u Hrvatskoj zabraniti svaku stranku koja negira ili umanjuje genocid koji su sproveli Hrvati nad Srbima, Jevrejima i Romima. Treba zabraniti svaku stranku koja velica ustastvo i ndh. Treba takodje zabraniti i svaku stranku koja negira etnicko ciscenje i zlocine nad Srbima pocinjene 90-tih od strane Hrvata.

Ne znam zašto se osećaš prozvanim. Da si malo pažljivije čitao video bi da odgovorio na post u kom se pominje samo Obraz, nikakvi radikali. Razlika je ogromna jer je Obraz nevladina organizacija koja je od strane državnih organa (konkretno policije) označena kao klerofašistička dok je SRS regularna parlamentarna stranka koju neko voli, a neko drugi ne, kao i sve druge.
Ne znam šta piše u američkom ustavu, ali znam da se naša država pismeno obavezala na potpunu saradnju s Tribunalom koja podrazumeva i izručivanje optuženih.;)

Не бих да противречим,
али ако коза лаже, рог не лаже ...

Original postavio Hangar 18
Ovo mi liči na one debile iz bezOBRAZ-a i SeReSe-a koji bi da proglase Mladića za heroja.

Dokaz da i u Srbiji i u hrvatskoj ima budala.

Дакле, да си ти мало пажљивије читао .....

:bye::bye::bye:

Ovakva obećanja kandidata ne treba da čude, jer je i aktuelni hrvatski predsednik Stjepan Mesić, koji uskoro ide u političku penziju, nedavno izjavio da mu je najgori potez u dva mandata bilo to što je haškog optuženika generala Antu Gotovinu pozivao da se preda dok je bio u bekstvu. On je i najavio mogućnost pomilovanja ratnog zločinca Mirka Norca.

Valjda ce razumni u Hrvatskoj odbaciti te politicare koji koketiraju sa fasistima.
:ok:

@ Cartman ja shvatam da bi trebali dozvoliti da ih i dalje zovete ujkama i da priznaju da su govna.

:dash:
Sta god te cini srecnom. :D
Ali ne mogu ocekivati dobre odnose sa Srbijom a da koketiraju sa ubicama Srba.
Nadam se da ce se odnosi Srbije i Hrvatske uskoro popraviti.
Ali za to je potrebno dvoje. BoTa je uputio izvinjenje i pruzio ruku. Napravio je prvi korak ka boljim odnosima, na njima je drugi.

..a zašto neka.."velika politička stranka"..ili grupa ljudi..mora imati..boju fašizma..ili neku drugu boju..da bi bila..zločinačka...boja je nebitna..bitna su "dijela" iliti nedjela..koja naprave u cilju političih ideologija.....:rtfm:..
..osobno smatram..da je SRS..i "slične" stranke... koje podržavaju ..četnistvo..ZLOČINAČKE.....i da ih treba zakonom..zabraniti..:rtfm:..

a ja se slazem u potpunosti :worth::worth::worth::worth:

Nije neumesna.
"Oni" brane svoje (osudjene) zločince, "Oni" (ovdašnji) brane svoje optužene ili osudjene. I jedni i drugi rade isto, Šta je tu neumesno porediti?
Miting "Ćao radovane" i ovo sa norcem?
Ista priča, drugo pakovanje.

pogresna paralela. ako zelis da dovedes ovo u istu ravan onda napises taj i taj kandidat za predsjednika srbije je koketirao sa ratnim zlocincima na tim i tim izborima. poenta je da je 2010 za par dana a mi ocekujemo napredne polticare bez retorickih vratolomija iz savremene i napredne hrvatske. dakako, ako moralna odgovornost i evropski svjetonazor nisu prepreka vecini birackog tjela....

Oni su slali dobrovoljce, kojima je komandovala JNA.
Za sve navoden zlocine tuzi JNA.

..slažem..se...:D :D :D :D :D :D:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
..evo..šta drugo da ti kažem...treba tuziti..one koji su ih slali..tj.nagovarli...:hahaha: :hahaha:.i one koji su s njima..komandovali..tj.tzv.JNA....ona ih je naoruzavala...:hahaha: :hahaha: :hahaha:..ajde daj..neka netko od lokalnih..dežurnih..četnika..objasni..ovom..deranu... neke stvari...:hahaha: :hahaha: :hahaha:...ubi Vas..ovaj..sunece ti...:hahaha: :hahaha: :hahaha:..ima da Vam svima..robiju..namakne...:hahaha: :hahaha: :hahaha:...
..Cartmanland..lega ..imaš medalju...evo ide bona..:hahaha: :hahaha: :hahaha:....deca ne lažu..ona istinu..i samo istinu ..govore..i pišu...

Poslednja izmena:
SRS, DSS, DELIJE, GROBARI, RTS....

Ja mislim da je ovo navedeno daleko od većine (čuj "skoro cela"), brat bratu ni 15%.
Ja ne idem nigde odavde, ovo mi je domovina. Nemam nameru da bijem nikakve bitke, tako da me mani te "junačko/herojske " retorike Lupetaš onoliko, pa ako ne možeš da skapiraš o čemu pričam, onda :bye:

Имаш ти неки доказ за тих 15%!?
Или је то брат брату!? Не дај Боже да си ми ти брат!!!
А РТС нисам ни видео да си навео!?
Је л' то по теби "јавни медијски сервис европске србије" - профашистичка институција!?:think::think::think:
И зар тај сервис није по твојој (демократској) мери!?

И за разлику од тебе,............ мени (нама ) Србија није домовина...............ВЕЋ ОТАЏБИНА!!!:worth::worth::worth:

Američkom? Dokaz? Da tužim?

Ajde, još malo daj argumenata u vidu trubica i animiranih smajlija. Kad naučiš da čitaš, onda ćeš možda i moći nešto da objasniš sebi i drugima ;)

Шта ћеш сине................ДЕЦА ПОЧИЊУ СА БОЈАНАКАМА!!!
Тако да се можеш сматрати привилегованим!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

a122.gif
a122.gif
a122.gif

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

..slažem..se...:D :D :D :D :D :D:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
..evo..šta drugo da ti kažem...treba tuziti..one koji su ih slali..tj.nagovarli...:hahaha: :hahaha:.i one koji su s njima..komandovali..tj.tzv.JNA....ona ih je naoruzavala...:hahaha: :hahaha: :hahaha:..ajde daj..neka netko od lokalnih..dežurnih..četnika..objasni..ovom..deranu... neke stvari...:hahaha: :hahaha: :hahaha:...ubi Vas..ovaj..sunece ti...:hahaha: :hahaha: :hahaha:..ima da Vam svima..robiju..namakne...:hahaha: :hahaha: :hahaha:...
..Cartmanland..lega ..imaš medalju...evo ide bona..:hahaha: :hahaha: :hahaha:....deca ne lažu..ona istinu..i samo istinu ..govore..i pišu...

1. Slanje dobrovoljaca u regularnu vojsku nije krivicno delo.
2. Onog trenutka kada JNA preuzme komandu nad tim ljudima preuzima i odgovornost za njih i oni od tad nemaju veze sa SRS. (SRS ne komanduje njima, to vrsi JNA, a ciju oni clansku kartu imaju je njihova privatna stvar)

Seselju se na teret ne stavlja nista osim drzanja govora koje neki karakterisu kao zapaljivi govori. Ili ono sto se danas naziva izazivanje nacionalne i verske netolerancije.
NI sa jednim zlocinom nisu uspeli da ga povezu.
Pogledaj Seseljevu optuznicu i prati sudjenje i videces da je tako.

Back