Светско првенство у кошарци - Турска 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Amerikanci nece imati bas nikakvih problema, do finala sa nama......Jednostavno je razlika u stavu.
Jedino mi na ovom prvenstvu mozemo da igramo da ih dobijemo, svi ostali su mentalno izgubili mec, pre nego je i poceo.
Ja ih nisam gledao puno, ali ono što sam video smučilo mi se ... Napad maksimum traje 10 sekundi, nikakve taktike, samo trči i pucaj ...

Ako Litvance bude ovako kenjjalo i u polufinalu, verujem da imaju veće šanse od Amera ...

A pošto su nam Litvanci stare mušterija, a Boša će nas pustiti eto opet zlata :D ...

Amerikanci nece imati bas nikakvih problema, do finala sa nama......Jednostavno je razlika u stavu.
Jedino mi na ovom prvenstvu mozemo da igramo da ih dobijemo, svi ostali su mentalno izgubili mec, pre nego je i poceo.

Dobice ameri zato sto Litvanci ne mogu da ne igraju brzu kosarku.A ko igra brzo protiv Amera pada vec u 1 cetvrtini.Ali vidjecemo...ako ih krene sut moze biti svasta!

p.s
https://www.facebook.com/pages/Nemanja-Aleksandrov/146121515410413?v=wall&ref=ts
PRIDRUZITE SE :)

Zanimljivo je i to što su se u polufinale plasirale sve prvoplasirane reprezentacije iz svojih grupa.
To ti je pravda, taman se vratilo onim ciganima Grcima i Francuzima što su kalkulisali ...

Ove četiri ekipe su do sada najviše pokazale, tako da očekujem sjajna četiri meča i mada je svaka medalja uspeh, posle ovog danas u vaterpolu sve sem zlata nije dovoljno ... Moramo bar jedno zlato uzeti ...

Od 35:30 do 35:40. Tad se sve raspalo.

Ako ništa drugo, pokazalo se da je ovo miljama daleko od Drim Tima. Ranjivi su i samo je potreban neko dovoljno zajeban da iskoristi tu njihovu ranjivost.

Drugim rečima, mi. :D

Da l su i oni ranjivi ili im je to bila taktika, sad nisam baš sigurna.....

Rusi su se ljudski izmorili u prvom poluvremenu i onda su izgubili snagu i koncentraciju..
Mnogo si im dobri klinci "13", "7"....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back