crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Ameri su samo malo pojacali odbranu, a Rusi se usrali samo tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa realno i mi i Argentina i Turci mogu da ih pobede.............
Ja ih nisam gledao puno, ali ono što sam video smučilo mi se ... Napad maksimum traje 10 sekundi, nikakve taktike, samo trči i pucaj ...Amerikanci nece imati bas nikakvih problema, do finala sa nama......Jednostavno je razlika u stavu.
Jedino mi na ovom prvenstvu mozemo da igramo da ih dobijemo, svi ostali su mentalno izgubili mec, pre nego je i poceo.
Amerikanci nece imati bas nikakvih problema, do finala sa nama......Jednostavno je razlika u stavu.
Jedino mi na ovom prvenstvu mozemo da igramo da ih dobijemo, svi ostali su mentalno izgubili mec, pre nego je i poceo.
Šta tebi dođe Aleksandrov kad baš u svakoj poruci ostavljaš ovaj link?
Šta tebi dođe Aleksandrov kad baš u svakoj poruci ostavljaš ovaj link?
Čoveče skapirali smo da ga obožavaš i da bi voleo da se priključimo grupi, ali pretera ga brate posle treće porukeDobar jaran![]()
To ti je pravda, taman se vratilo onim ciganima Grcima i Francuzima što su kalkulisali ...Zanimljivo je i to što su se u polufinale plasirale sve prvoplasirane reprezentacije iz svojih grupa.
Od 35:30 do 35:40. Tad se sve raspalo.
Ako ništa drugo, pokazalo se da je ovo miljama daleko od Drim Tima. Ranjivi su i samo je potreban neko dovoljno zajeban da iskoristi tu njihovu ranjivost.
Drugim rečima, mi.![]()
Dođe mu zaovine jetrve sinovca od pašenoga svekrva.
Pocepaše Litvanci Argentince k'o siroče pljeskavicu.