Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.576
brt pusti ga jbt..imaš ignor opciju
Nisam nikoga stavio, pa necu ni njega. Meni je njega zao u neku ruku jer znam da bi dao sve da Srbija ostvaruje ovakve rezultate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brt pusti ga jbt..imaš ignor opciju
Tačno da se zvezdica nikad me zaboravlja ali pamte se i ovakvi rezultati,pogotovo kada je to na dva uzastopna prvenstva.Koji svet pamti medalje?
Pitaj nekog od 85te nadalje rođenih pamte li bugarsku... Samo ono što se upisuje ko zvezdica pehar... Ne bitno jel sveta evrope ili liga šampiona.... Finalistu niko ne pamti.... Samo winer...
A kosarku?
Tu smo institucija a vi raspad koji finska Češka poljska gaze ko plitak potok....
juriće treće mesto ko 1998 ogroman uspeh, dva polufinala na dva prvenstva za redomMislim da je ovde sve gotovo za Hrvate,ne može se juriti rezultat bez pravog napadača i igre po bokovima.

A ćaletu?Лионелееее, Лионелееее нек' је твојој мајци хвала!
Љубим га у к.A ćaletu?![]()
Pa to je i Piksi izjavioIzgubili smo ali nismo poraženi...Dalic![]()
Dalić je vrhunski izbornik. Doveo je bez ikakve igre svoju reprezentaciju do polufinala. To je čudesan rezultat.Izgubili smo ali nismo poraženi...Dalic![]()
Brazilci sebi grizu damu. Sad shvatili od kakvih su slepaca ispali.
Nemoj tako, proći ćete i vi jednom skupinu (ako se kvalificirate).Дабогда изгубили и за то треће место!

За ове моје ме боли ђока, прогнозирао сам испадање и пре почетка. Странице су ту. Али за вас ми је пуно срце, играте бре педерски антифудбал и увек прођете.Nemoj tako, proći ćete i vi jednom skupinu (ako se kvalificirate).![]()
Naravno.Dalić je vrhunski izbornik. Doveo je bez ikakve igre svoju reprezentaciju do polufinala. To je čudesan rezultat.
Nije to poanta, poanta je moje jadikovanje i žalovanje da se ja kao osoba moram nervirati ko majmun oko stvari na koje ne mogu utjecati. Nekako prije kada smo ispadali u grupi bilo je manje traumatično. Fino gledaš onda poslije, veseliš se utakmicama.brate treći ste u svetu..ili četvrti...aloooo 210 država vi treći ili četvrti!!!!
3:0 вечерас оно три, као поздрав са 3 прстаNemoj tako, proći ćete i vi jednom skupinu (ako se kvalificirate).![]()

Razočaran sam igrom,mislim da su previše respektovali protivnika pogotovo Mesija.Заслужена победа Аргентине. Хрватска катастрофа.