Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo zbog ove slike vrijedilo je izgubiti:

d613c2be-b3a7-43cf-8ad6-5c25f0525b33.png

Pamti svet, nije to kosarka, rukomet ili odbojka gde se medalje osvajaju kao na traci.
Koji svet pamti medalje?

Pitaj nekog od 85te nadalje rođenih pamte li bugarsku... Samo ono što se upisuje ko zvezdica pehar... Ne bitno jel sveta evrope ili liga šampiona.... Finalistu niko ne pamti.... Samo winer...

A kosarku?
Tu smo institucija a vi raspad koji finska Češka poljska gaze ko plitak potok....

Koji svet pamti medalje?

Pitaj nekog od 85te nadalje rođenih pamte li bugarsku... Samo ono što se upisuje ko zvezdica pehar... Ne bitno jel sveta evrope ili liga šampiona.... Finalistu niko ne pamti.... Samo winer...

A kosarku?
Tu smo institucija a vi raspad koji finska Češka poljska gaze ko plitak potok....

Pitaj nekog van Srbije pamti li zlato iz Indianapolisa ili cetvrto mesto Bugara i Stoickova. Cenim da bi vise bilo potvrdnih odgovora za ovo drugo.

Dobro, težak poraz, jbg, vratiše nam za 2018.
Penal bio ne bio svejedno, zabiše još dva pa pamet i znanje, mi napad nemamo i to ne može tako do finala. Obrana nestabilna i čudno mlitava od početka. Pun mi ****** ove nervoze i debiliziranja. Protiv Brazila sam se toliko isekirao da ovo dođe kao olakšanje i blagoslov. Sretni ste što ste ispali u grupi jer ništa to nema smisla. Dođeš s posla i umjesto da uživaš u filmu sa ženom i sl moraš gledati tu kalvariju i protiv Japana i Brazila i Argentine. I ne možeš se isključiti jer svi okolo gledaju to, mobitel ti šalje notifikacije, pišu svi, moraš gledat..htio ne htio.

Osvojit ionako nećeš jer nemaš tu kvalitetu i puno toga ovisi o drugim stvarima.

Argentina vratila za poraz prosli put sa kamatom. Nismo ocekivao laku pobedu. Oni bi dobili i Holandiju u 90 da nije bio slobodan udarac onako blizu da ih izrade na foru. Sad ocekujemo pobedu Francuske. Lepo je neko rekao ovde da jedan poraz u grupi nista ne znaci. Bolje poraz u grupi nego ovako u bitnom mecu. Sreća je napustila kockaste. Jbg, ne moze se Argentina dobiti svaki put kao sto nece ni Brazil. Sad nek se okrenu Ligi Nacija da tamo neispadnu u polufinalu. Ako ih posluzi sreća da Maroko prodje onda je Argentina novu prvak sveta. Ako se desi realnost onda prednost dajem Francuskoj. Da sacekamo sutrašnji meč.

Dobro, težak poraz, jbg, vratiše nam za 2018.
Penal bio ne bio svejedno, zabiše još dva pa pamet i znanje, mi napad nemamo i to ne može tako do finala. Obrana nestabilna i čudno mlitava od početka. Pun mi ****** ove nervoze i debiliziranja. Protiv Brazila sam se toliko isekirao da ovo dođe kao olakšanje i blagoslov. Sretni ste što ste ispali u grupi jer ništa to nema smisla. Dođeš s posla i umjesto da uživaš u filmu sa ženom i sl moraš gledati tu kalvariju i protiv Japana i Brazila i Argentine. I ne možeš se isključiti jer svi okolo gledaju to, mobitel ti šalje notifikacije, pišu svi, moraš gledat..htio ne htio.

Osvojit ionako nećeš jer nemaš tu kvalitetu i puno toga ovisi o drugim stvarima.
brate treći ste u svetu..ili četvrti...aloooo 210 država vi treći ili četvrti!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back