'Clint'
Iskusan
- Poruka
- 5.991
Kapetane pa da osvoje bronzu treba da pobede i MarokoOsvojiće bronzu pobedivši samo hokejaše sa jezera u kanadi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapetane pa da osvoje bronzu treba da pobede i MarokoOsvojiće bronzu pobedivši samo hokejaše sa jezera u kanadi....
Na penaleKapetane pa da osvoje bronzu treba da pobede i Maroko![]()
Ko to pamti osim kompleksa sa i matoraca...
Ko pamti od mladih bugarsku... Danas raspad...
Samo pehar

Ja bih se rado menjao s njima da na penale dodjemo do polufinala i ispadnemo od Argentine s 3-0. Onda da snimimo film gde Bikovic glumi Vlahovica ( pošto su jeb.ači obojica ) a Piksija niko drugi do Laza Ristovski.Na penale
Koji svet pamti medalje?Pamti svet, nije to kosarka, rukomet ili odbojka gde se medalje osvajaju kao na traci.

Izgleda da Klaus Svab navija za Argentinu.cEnTrI mOćI nE dOzVOlJaVaJu

Koji svet pamti medalje?
Pitaj nekog od 85te nadalje rođenih pamte li bugarsku... Samo ono što se upisuje ko zvezdica pehar... Ne bitno jel sveta evrope ili liga šampiona.... Finalistu niko ne pamti.... Samo winer...
A kosarku?
Tu smo institucija a vi raspad koji finska Češka poljska gaze ko plitak potok....
Mstislave sucut
brt pusti ga jbt..imaš ignor opcijuSucut tebi iskompleksiranku. Zbog takvih nikada Srbija nece napraviti nesto slicno.
Kog briga za Srbiju? Bitno da su Rvati izgubili, život je odma lepšiSucut tebi iskompleksiranku. Zbog takvih nikada Srbija nece napraviti nesto slicno.
Nije bolest sve što boli.Kog briga za Srbiju? Bitno da su Rvati izgubili, život je odma lepši
brate treći ste u svetu..ili četvrti...aloooo 210 država vi treći ili četvrti!!!!Dobro, težak poraz, jbg, vratiše nam za 2018.
Penal bio ne bio svejedno, zabiše još dva pa pamet i znanje, mi napad nemamo i to ne može tako do finala. Obrana nestabilna i čudno mlitava od početka. Pun mi ****** ove nervoze i debiliziranja. Protiv Brazila sam se toliko isekirao da ovo dođe kao olakšanje i blagoslov. Sretni ste što ste ispali u grupi jer ništa to nema smisla. Dođeš s posla i umjesto da uživaš u filmu sa ženom i sl moraš gledati tu kalvariju i protiv Japana i Brazila i Argentine. I ne možeš se isključiti jer svi okolo gledaju to, mobitel ti šalje notifikacije, pišu svi, moraš gledat..htio ne htio.
Osvojit ionako nećeš jer nemaš tu kvalitetu i puno toga ovisi o drugim stvarima.