Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji svet pamti medalje?

Pitaj nekog od 85te nadalje rođenih pamte li bugarsku... Samo ono što se upisuje ko zvezdica pehar... Ne bitno jel sveta evrope ili liga šampiona.... Finalistu niko ne pamti.... Samo winer...

A kosarku?
Tu smo institucija a vi raspad koji finska Češka poljska gaze ko plitak potok....
Tačno da se zvezdica nikad me zaboravlja ali pamte se i ovakvi rezultati,pogotovo kada je to na dva uzastopna prvenstva.

Nemoj tako, proći ćete i vi jednom skupinu (ako se kvalificirate). :super:
За ове моје ме боли ђока, прогнозирао сам испадање и пре почетка. Странице су ту. Али за вас ми је пуно срце, играте бре педерски антифудбал и увек прођете.

brate treći ste u svetu..ili četvrti...aloooo 210 država vi treći ili četvrti!!!!
Nije to poanta, poanta je moje jadikovanje i žalovanje da se ja kao osoba moram nervirati ko majmun oko stvari na koje ne mogu utjecati. Nekako prije kada smo ispadali u grupi bilo je manje traumatično. Fino gledaš onda poslije, veseliš se utakmicama.
Malo karikiram ali vrlo malo i ništa.
Igračima kapa do poda jer su dali svoj maksimum i ginuli i jer su normalni momci.

Bit će zanimljivo finale ako Francuzi sutra odrade Maroko, ne znam ko bi mi bio favorit. Možda blago Argentina, gladniji su.

IMG_20221213_223518.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back