kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.804
ZA ISTORIJU!Hrvati imaju šansu da uđu u istoriju. Osvojiće bronzanu medalju a da su pobedili jedino kanadske hokejaše.
Kako do medalje sa jednom pobedom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZA ISTORIJU!Hrvati imaju šansu da uđu u istoriju. Osvojiće bronzanu medalju a da su pobedili jedino kanadske hokejaše.
Hrvati u istoriju MUNDIJALA. Jedino dobili hokejaše iz toronta...
Umeće...
Samo nisu dosli. Nisu mogli da nadju letnju odeću.ja sam za eskime iz tanganjike
Tako je. Tema o tome na politici nek se otvori.Dosta više pljuvanja po hrvatskoj reprezentaciji
Ljudi igraju fudbal bolje od nas i to ne treba da bude razlog da ih se omalovazava i uvodi politika i ovde na Sport.
Obrisani su postovi i molim vas da diskutujete o fudbalu i igrama a ne o politici
prvo pljuvanje o karakteru i moralu je pocelo na racun argentinskih igraca.Dosta više pljuvanja po hrvatskoj reprezentaciji..ovo je tema o svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru
Ljudi igraju fudbal bolje od nas i to ne treba da bude razlog da ih se omalovazava i uvodi politika ovde na sportu
Obrisani su postovi i molim vas da diskutujete o fudbalu i igrama a ne o politici
mArOkU nAmEšTaJu
HrVaTiMa nAmEšTaJu
kada oni budu politicari i kada budu deo neke stranke,onda daTako je. Tema o tome na politici nek se otvori.
ne znam ovog ******og al ovaj što leži je kapetanmark( hrvatska nema veze s fudbalom , njegov debilizam od pre 20 dana)Ako Hrvatska veceras prodje i eventualno osvoji pehar slikovit prikaz stanja kolege forumasa iznad i jos par pride. Bice teske borbe da preteknu nadolazece dane, vec je sad stanje veoma tesko.
![]()
doktor Luka i pacov MesiLM10 vs LM10 oba kapiteni
Bez karijere?Maroko na izgled čiste pobede
Nije im se "istakao" đed od golmana bez karijere
Glasao sam za Argentinu među prvima.doktor Luka i pacov Mesi
Bez karijere?
Zasto pises o necemu o cmu nemas pojma?
A i ja svasta pitam...
Glasao sam za Argentinu među prvima.
Nadam se da će osvojiti, inače ako Hrv ode u finale biće noć bensedina zbog ovih koji pišu nebuloze.
spremi infuzijuTo bi bilo super
Ono kada znaš da su Hrvatima dali misli da sede u ćošku i glođu
Sutra kad im narede da sami sebe zahebu reći će im pa šta zar niste prvaci svet
Taj Kapiten vodja tih na terenu i SELEKTOR kao vodja svih njih su deo njihovog uspeha, a uspeh je SREBRO sa tog terena koje PROSLAVLJAJU JAVNO PO DOLASKU SA MUNDIJALA tako što pozivaju u slavljenicki autobus ništariju i ljudsko moralno posrnuce ultra fašisti TOMPSONA (peva o kasapljenju i veliča ustaske mesare) čiji su nastupi zabranjeni SIROM EVROPE.Jedno je politika a drugo dešavanja na terenu, ne igraju političari fudbal već kopačke.
LM10 vs LM10
I meni se gadi taj ustasluk i TompsonTaj Kapiten vodja tih na terenu i SELEKTOR kao vodja svih njih su deo njihovog uspeha, a uspeh je SREBRO sa tog terena koje PROSLAVLJAJU JAVNO PO DOLASKU SA MUNDIJALA tako što pozivaju u slavljenicki autobus ništariju i ljudsko moralno posrnuce ultra fašisti TOMPSONA (peva o kasapljenju i veliča ustaske mesare) čiji su nastupi zabranjeni SIROM EVROPE.
Dakle, igraju da bi proslavljao sa fasistom najpoznatijim u muzičkoj svetskoj branši?
Normalan covek se gadi Dalica i Modrica zbog toga. S kim si takav si. Plus sto si lično ga zvao na proslavu srebra pa ako oni mogu to da mešaju onda mi ovde imamo pravo da o tome pišemo.
Poražavajuća za svaki normalan ljudski um... I želeti im sreću?
To može samo nistarija od karaktera.