Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zlatko Dalić posvetio pobedu "hrvatskim braniteljima"
Zlatko Dalić, selektor hrvatske repreznetacije, posvetio je pobedu protiv Brazila hrvatskom narodu, kao i "braniteljima", u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Ovo je izjavio posle Brazila...

Dakle?

Čovek potencira ustastvo. Otuda mu je tompson bio želja da im peva na proslavi uspeha iz rusije...

On to ne krije
nisu svi hrvati ustaše

krv nije voda

Gde su uvrede naše?
A šta nekoliko učesnika na temi ovde , Hrvata, imaju sa tim kako se nešto proslavlja? Što projektuješ ? Pa eto zavija Kerleuša na trgu u Bg ili svejedno gde i neko će reći da ja to slušam i imam nešto s tim ?
To možeš da primeniš na bilo šta , spoljnu , unutrašnju politiku itd.

Ovo je mundijal.
Oni uspeh sa mundijala proslavljaju sa BOLEŠĆU LJUDSKOM, onim čega se normalan stidi.

Idakle I dalje su deo mundijala takvi sramni izdanci ljudskog roda.

Poželeti I'm sreću da što lepše zapevaju o klanju srba posle s TOMPSONOM?

Izvini dalic sam ističe to... I neki dan je pozdravljao branitelje da je to sve za njih...
To nije naša sramota i sramota većine ljudi koji žive u Hrvatskoj. To je sramota manjine . Imamo i mi takve. Pusti se toga .Budi pozitivan .

To nije naša sramota i sramota većine ljudi koji žive u Hrvatskoj. To je sramota manjine . Imamo i mi takve. Pusti se toga .Budi pozitivan .
ma to ti je ono u fudbalu
brazil ne voli argentinu i obrnuto
srbija ne voli hrvatsku i obrnuto
zvezda ne voli partizan i obrnuto
i onda strasti se raspale

ma to ti je ono u fudbalu
brazil ne voli argentinu i obrnuto
srbija ne voli hrvatsku i obrnuto
zvezda ne voli partizan i obrnuto
i onda strasti se raspale
ma razumem strasti al da budeš tetreb i da toliko nemaš pojma o fudbalu pa da napišeš kako hrvati ne znaju i kako grupu neče proći , oni uđu u 4 a ti nastavljaš da jedeš g.. kao da ništa nije bilo je čist debilizam.. il nema obraza il je glup pa i ne zna šta je to imati obraz

ma razumem strasti al da budeš tetreb i da toliko nemaš pojma o fudbalu pa da napišeš kako hrvati ne znaju i kako grupu neče proći , oni uđu u 4 a ti nastavljaš da jedeš g.. kao da ništa nije bilo je čist debilizam.. il nema obraza il je glup pa i ne zna šta je to imati obraz
hrvati ne igraju lep fudbal, ali unčikovit a samo se to pamti.
to je malo a kad nekog malo više ljubomora. što je i normalno jer bi ja voleo da srbija bude 🏆 ali to možemo samo da maštamo, a trenutno sanjamo da pređemo grupnu fazu već jednom :D
ne kažem ni da nema politike, ubeđen sam da pravoslavne zemlje nikad neće moći biti prvaci sveta pa taman i da razbijaju u fudbalu.
i prekidam jer nije politička tema, jer će me manga najuriti :D

Fudbal je jedini sport u kojem na jednom turniru slabiji moze vise puta da pobedi bolje.
Setite se Grcke sa EP iz 2004. godine...
U drugim sportovima nije mogucce nista slicno.
Mogu npr. Poljaci u basketu dobiti Sloveniju...ali ne onda redom i Spaniju, Francusku i Ameriku.
Zato fudbal i volim.
Ali ipak ne bih voleo shok finale...
smatram da je bolje da ga igraju Argentina i Francuska.

Urota Bildelberga, Vatikana i Cie. Sve bilo spremno da nasi dodju do samog kraja, ali ubacise agenticu Rajkovic da rasturi atmosferu i srusi nade o peharu.
Заборавио си и црне мађије
1024x538_cmsv2_fa9861df-5ea4-526b-8772-357ca9d1bbc9-7212382.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back