pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.579
Šta vam to znači u životu ? Svrstavate ste, ovakvi onakvi , to vređanje je potpuno besmisleno . Hajde bre svi smo mi ljudi .
Ovo je sportska tema .
Ovo je sportska tema .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu svi hrvati ustašeZlatko Dalić posvetio pobedu "hrvatskim braniteljima"
Zlatko Dalić, selektor hrvatske repreznetacije, posvetio je pobedu protiv Brazila hrvatskom narodu, kao i "braniteljima", u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.
Ovo je izjavio posle Brazila...
Dakle?
Čovek potencira ustastvo. Otuda mu je tompson bio želja da im peva na proslavi uspeha iz rusije...
On to ne krije
Je li, jes.Livaković je super momak.. skroman i priseban.. msm da mi u reprezetaciji nemamo ni jednog takvog..možda Živković jedino
A šta nekoliko učesnika na temi ovde , Hrvata, imaju sa tim kako se nešto proslavlja? Što projektuješ ? Pa eto zavija Kerleuša na trgu u Bg ili svejedno gde i neko će reći da ja to slušam i imam nešto s tim ?Gde su uvrede naše?
Bolje on nego tompsonovi fanovi dalic I modricbiće penal za agentinu garant ako se ovi zatvore. a ako bude potrebe i još jedan. mesi mora da ide u finale.![]()
To nije naša sramota i sramota većine ljudi koji žive u Hrvatskoj. To je sramota manjine . Imamo i mi takve. Pusti se toga .Budi pozitivan .Ovo je mundijal.
Oni uspeh sa mundijala proslavljaju sa BOLEŠĆU LJUDSKOM, onim čega se normalan stidi.
Idakle I dalje su deo mundijala takvi sramni izdanci ljudskog roda.
Poželeti I'm sreću da što lepše zapevaju o klanju srba posle s TOMPSONOM?
Izvini dalic sam ističe to... I neki dan je pozdravljao branitelje da je to sve za njih...
pa nije valjda i modrić takav jer mu je majka srpkinjaBolje on nego tompsonovi fanovi dalic I modric

ma to ti je ono u fudbaluTo nije naša sramota i sramota većine ljudi koji žive u Hrvatskoj. To je sramota manjine . Imamo i mi takve. Pusti se toga .Budi pozitivan .
ma razumem strasti al da budeš tetreb i da toliko nemaš pojma o fudbalu pa da napišeš kako hrvati ne znaju i kako grupu neče proći , oni uđu u 4 a ti nastavljaš da jedeš g.. kao da ništa nije bilo je čist debilizam.. il nema obraza il je glup pa i ne zna šta je to imati obrazma to ti je ono u fudbalu
brazil ne voli argentinu i obrnuto
srbija ne voli hrvatsku i obrnuto
zvezda ne voli partizan i obrnuto
i onda strasti se raspale
hrvati ne igraju lep fudbal, ali unčikovit a samo se to pamti.ma razumem strasti al da budeš tetreb i da toliko nemaš pojma o fudbalu pa da napišeš kako hrvati ne znaju i kako grupu neče proći , oni uđu u 4 a ti nastavljaš da jedeš g.. kao da ništa nije bilo je čist debilizam.. il nema obraza il je glup pa i ne zna šta je to imati obraz

Знам да су САД рекле да ће им бити грб на дресу у бојама дугеИ јесу носили, него оваккве траке су пре СП репрезентације носиле
Заборавио си и црне мађијеUrota Bildelberga, Vatikana i Cie. Sve bilo spremno da nasi dodju do samog kraja, ali ubacise agenticu Rajkovic da rasturi atmosferu i srusi nade o peharu.