Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
Treba ponovo da se igra prvenstvo, ovo je neizdrživo šta rade Centri Moći.
tako je , ajde nova anketa da ponovo glasamozezo se ti ili ne mislim da si u pravu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ponovo da se igra prvenstvo, ovo je neizdrživo šta rade Centri Moći.
tako je , ajde nova anketa da ponovo glasamozezo se ti ili ne mislim da si u pravu

Sve poruke koji se ne bave fudbalom na terenu nego šbbkbb i teorije zavere treba brisati, veze s mozgom nema, nego zavist, kompleksi, treće oko...tako je , ajde nova anketa da ponovo glasamo![]()
pa moguće je da su ovde najpametnijiNebuloze teorija zavera, milijarde ljudi gleda fudbal ovih dana, samo su ovde najpametniji.
papua nova gvinejatako je , ajde nova anketa da ponovo glasamo![]()
Pa što da ne izbacipa moguće je da su ovde najpametniji
a maroko izbaci španiju i portugaliju
ronaldo matori košta koliko tunis i maroko zajedno
niti sam rekao da sam u pravu niti tvrdim, već spomenuh iz mog ugla ono što sam gledao mi je sumnjivoPa što da ne izbaci
Jel bio Lester šampion
Bila i Grčka
Ljudi vole te priče
Zelena trava je sumnjivaniti sam rekao da sam u pravu niti tvrdim, već spomenuh iz mog ugla ono što sam gledao mi je sumnjivo
da ponovim
frsncuska se igrala mačkr i miša sa englezima
mesiju sudija virio iz guzice
hrvati jedan šut i go u poslednjim trenucima
marokanci izbacili španiju i portugaliju.
meni to sve sumnivo, a ko smatra da je sve pošteno ok ja mu neću protivurečiti.
Sve poruke koji se ne bave fudbalom na terenu nego šbbkbb i teorije zavere treba brisati, veze s mozgom nema, nego zavist, kompleksi, treće oko...
ovo nije obrisano , treba liZelena trava je sumnjiva
Lopta je sumnjiva
Sve što smatrate brišiteovo nije obrisano , treba li
okSve što smatrate brišite

Svi lobiraju kada to mogu.Fifa je uvijek vise bila katolicka.Al i Englezi kada su osvojili Mundijal bio je na celu Fife tada Englez.Brazilci su u doba Avelanza na celu Fife osvojili mnogo titula
Francuski lobi je nevidjeno uvijek bio jak u Fifi
Ko sad namešta hrvatima?
Jesmo. To niko ne spori. Isto smo videli faul nad Mitrom sad protiv Švajcarske i niko nije nista svirao. Kazem tad nije bilo Vara i islo nam u korist. Posle nam se taj gol i gol Mitra u 90. minutu obio o glave losim rezultatom i igrom. Portugal je kao sto smo znali prosao dalje do 1/4 f. Mogli su u polufinale, ali eto. Oni da su izvukli nas isto bi dosli dotle.Svi smo videli loptu iza linije.
Toliko o forsiranju npr.
Svi lobiraju kada to mogu.Fifa je uvijek vise bila katolicka.Al i Englezi kada su osvojili Mundijal bio je na celu Fife tada Englez.Brazilci su u doba Avelanza na celu Fife osvojili mnogo titula
NamestiJo im Makedoniju u baražu. Oni sto su bili nesposobni da daju gol je njihov problem.Evo vidimo Infantino Italijan doveo Italijane do titule nAmEsTiO
Rusija. Žele da pređemo na njihovu na stranu. Toliko smo moćni.Ko sad namešta hrvatima?

Igrati malo jače, povrediti Brozovica ili modrica...Pretpostavljam da ce i Argentinci nasesti na silu da moraju da pobede Hr jer su eto jači i svi ih podrzavaju kao bolje.I kladionice i plaču šta će jadan Mesi ako ne bude prvak.Pod pritisokm ce igrati jer su bolji.To je opasno.Tu Hrvati love u mutnom to je njihov teren.Ne briljiraju deluju onako kao da ce izgubiti a provuku se.Deluje mi da to namerno rade usredotočeni na igru na sredini terena gde su jaki.Napad i odbrana im nisu dobri.Bit ce to gusto maltretiranja razvlačenja jadne lopte,pustit ce incijativu Mesiju...I opet 120 min mučenja a posle bože pomozi.
Sto zele svi pravi ljubitelji FUDBALA a ne mrcvarenja...Mislim da će finale biti Argentina-Francuska.
Pa što da ne izbaci
Jel bio Lester šampion
Bila i Grčka
Ljudi vole te priče
Ko pamti polufinala?3 polufinala u 25 godina nAmEšTaJu hRvAtImA