Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Brazil je imao više prilika(ruku na srce) ali to su opet bile situacije previše iskosa, ili kad bi se njihov igrač našao pred Livakovićem ali na vrlo malom prostoru i Livakoviću zapravo i nije bilo teško potpuno zatvoriti tog igrača.
Nisu mogli ništa, ama baš ništa i to im se vidilio na facama nakon prvog poluvremena. Nakon drugog poluvremena nisu znali što im se događa. Oholost je najveća, pred sami pad.

Nisu mogli ništa, ama baš ništa i to im se vidilio na facama nakon prvog poluvremena. Nakon drugog poluvremena nisu znali što im se događa. Oholost je najveća, pred sami pad.
Što kažeš na Petkovića? Čovjek je ko blato, kad primi balun namišta se po ure pa mu lako uzmu loptu, faza obrane nula bodova, teatralno se valja po terenu ali samo jedan potez Petkovićeve magije i :worth:

Čestitke igračima, ali još više Zlatku Daliću koji je sjajni strateg i koji je tokom tekme tako miran, a poslije sjajnih pobjeda dostojastven, čovjek za uzor!!! Moram spomenuti i braću Mamić koji su nepravedno proganjani u Hrvatskoj, Dalić je izbor mlađeg Mamića, a što reći o starijem Mamiću!!! On je bog, on je zakon, on je osobno stvorio igrače, ovi kokošari u Hajduka su potirali Luku Modrića, što drugo reći:confused:
Vuksi, ja saznao prije 15 minuta, legao spavati nakon posla.

Cudi me da je kvart miran, nema puskaranja.

:mrgreen:

@Čimbenik , da li se barem kod tebe malo pripucalo, jel bilo bjezanja u podrum?

Aha.. Covek je napravio prave izmene i igrao je sa 3 napadaca kad je poceo da gubi. Mozda nije najbolji trener ali je najbolji takticar. Za Piksija je doktor nauka. Ni meni se ne svidja igra hr reprezentacije ali ne mislim da se provlace.
Sto je najbitnije, Dalica ne smenjuju ako negde pogresi kao npr. na EP prosle godine kada je HR ispala u 1/8 finala.

A ovde Piksiju 100% spremaju katil-ferman u fss-u.

ali ne treba zanemariti i to sto kad su posli da daju gol i izjednace- dali su gol

brazil se dugo mucio - hrvati ga umuvase zacas
Očito je da je Dalićeva taktika bila igrati do penala. Kad smo primili gol, u roku 12 minuta smo izjednačili...imali smo jednu priliku i odmah je realizirali, Brazilci su imali koliko 9 udarca na naš gol, dakle teška nemoć Brazila. Kad su primili gol, znali su da su izgubili, toliko o Brazilu.

ma razumijem taj stav nekoga sa strane. Ako jednom doživiš da ti reprezentacija prođe barem jedno kolo, makar na penale, shvatit ćeš
Ma Srbi su u fudbalu luzeri, nema šta tu da se sabira ili oduzima. Fala Bogu da ne igrasmo sa vama, da se brukamo.

Meni ništa ne bi bilo draže nego da budete svetski prvaci, ali ako svaku tekmu dobijate na penale :mrgreen: to bi mi baš bilo nekako poetski... neka, da izvineš, komedija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back