Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tvoja bol nas ne interesira. Idemo u drugo polufinale SP u nizu. Treće u 24 godine. A ti pati
Ma čestitke na pobedi, meni nije krivo. Budite i šampioni.

Ali, ruku na srce, ređati gomilu pobeda na penale je nekako... nezaslužene.

Brazilci su realno bili bolji, na stranu što vi imate ludaka na golu.

Ja bih lično ukinuo penal završnicu i da se igra do zlatnog gola. Pa makar to bilo i još 3 sata igre.

Ja bih lično ukinuo penal završnicu i da se igra do zlatnog gola. Pa makar to bilo i još 3 sata igre.
E vidiš ređaju sve uspehe na penale i posle traže da im priznaš da su bolji da su drugi na svetu bez imalo sumnje?

To može samo ko obraza nema i joos se cude

Rekao sam da imate katakter kao tim i da ste takmicari nevidjeni.Brazil je mogao da vam da danas 6 golova komotno.Ali nije.Fudbalska borba se ne vodi samo na terenu nego i u glavama.A tu je Brazil izgubio utakmicu na mentalnom nivou.Posle na penalima,vidio si im katakter mlaki kao mlaka voda
Nije samo Brazil vec i vise njih prije no visa je sila da posrani ima rezultat.
Kvalitet ne smije pobjediti to je u zraku ko magla se nadvilo.

ma razumijem taj stav nekoga sa strane. Ako jednom doživiš da ti reprezentacija prođe barem jedno kolo, makar na penale, shvatit ćeš

U svakom slučaju mi je logičnije da navijam za hrvate nego za Brazilce.

Како је то логично? то је најмање логична ствар коју сам икада чуо.

1. Не волим мијешаt политик и спорта, стога заузимам неутралан став о хрватском спортском успјеху. Никада их не подржавам, али се никада не љутим када победе. Дозвољавам себи да уживам у позоришту и магији фудбала.

2. Рекавши то, не може се занемарити патња коју је наш народ претрпео у последњих сто година. А све је то захваљујући Хрватском националном пројекту који је настао, спроведен и процветао на душевној основи мржње према Србима. Нема изговора за подршку земљи која је убила стотине хиљада ваших људи у Другом светском рату, етнички очистила оно што је преостало 90-их и наставила да злоставља и терорише преживеле и потомке мртвих.

Палестинци не подржавају репрезентацију Израела, без обзира са ким Израел игра. Израел и Пољска никада не подржавају репрезентацију Немачке. То је једноставно здрав разум и основно самопоштовање. Требали бисте имати исто мишљење о Хрватској.

3. Мислим да је веома логично навијати за Бразил. Поготово ако се има у виду да су историјска фудбалска нација, забавна, политички неутрална према Србима итд. Било би другачије да Хрватска игра са Енглеском или Немачком, онда бих бар могао да разумем зашто би могло бити 'логично' навијати за Хрватску (иако никада је). Међутим, они нису играли неку од других земаља која је нашим људима нанела толико бола, већ су играли против креатора Јога Бонита и Г-Стрингса.

4. У фудбалском смислу Хрватска је била досадна и веома срећна. Једна победа у пет утакмица, два пенала итд. Ништа ми не смета ни резултат ни њихов стил, они заслужују сав успех који имају. Али не пролазе кроз турнир уз узбудљиве игре и играче – напротив, играли су као Грчка 2004.

Čestitke igračima, ali još više Zlatku Daliću koji je sjajni strateg i koji je tokom tekme tako miran, a poslije sjajnih pobjeda dostojastven, čovjek za uzor!!! Moram spomenuti i braću Mamić koji su nepravedno proganjani u Hrvatskoj, Dalić je izbor mlađeg Mamića, a što reći o starijem Mamiću!!! On je bog, on je zakon, on je osobno stvorio igrače, ovi kokošari u Hajduka su potirali Luku Modrića, što drugo reći:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back