dalmata
Domaćin
- Poruka
- 3.098
izgubili smo iza Japana 5, 6 - 0 od Brazila prije 4 danaZa 1 gol omašio, 4:2 umesto 4:3 predviđenih
Bravo Hrvati, u polufinalu ipak gubite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izgubili smo iza Japana 5, 6 - 0 od Brazila prije 4 danaZa 1 gol omašio, 4:2 umesto 4:3 predviđenih
Bravo Hrvati, u polufinalu ipak gubite.
ODBITAK AUTOGOLbrazil je jaci protivnik i od argentine i od holandije
golman im je svakako najzasluzniji za pobedu
ali ne treba zanemariti i to sto kad su posli da daju gol i izjednace- dali su gol
brazil se dugo mucio - hrvati ga umuvase zacas
Ma čestitke na pobedi, meni nije krivo. Budite i šampioni.Tvoja bol nas ne interesira. Idemo u drugo polufinale SP u nizu. Treće u 24 godine. A ti pati
E vidiš ređaju sve uspehe na penale i posle traže da im priznaš da su bolji da su drugi na svetu bez imalo sumnje?Ma čestitke na pobedi, meni nije krivo. Budite i šampioni.
Ali, ruku na srce, ređati gomilu pobeda na penale je nekako... nezaslužene.
Brazilci su realno bili bolji, na stranu što vi imate ludaka na golu.
Ja bih lično ukinuo penal završnicu i da se igra do zlatnog gola. Pa makar to bilo i još 3 sata igre.
Nije samo Brazil vec i vise njih prije no visa je sila da posrani ima rezultat.Rekao sam da imate katakter kao tim i da ste takmicari nevidjeni.Brazil je mogao da vam da danas 6 golova komotno.Ali nije.Fudbalska borba se ne vodi samo na terenu nego i u glavama.A tu je Brazil izgubio utakmicu na mentalnom nivou.Posle na penalima,vidio si im katakter mlaki kao mlaka voda
Čimbenik
Da sam Rvat bilo bi me sramota ovakve pobede al iskreno, al kao što reče Dučić oni za stid i sramotu ne znajuz
ma razumijem taj stav nekoga sa strane. Ako jednom doživiš da ti reprezentacija prođe barem jedno kolo, makar na penale, shvatit ćešMa čestitke na pobedi, meni nije krivo. Budite i šampioni.
Ali, ruku na srce, ređati gomilu pobeda na penale je nekako... nezaslužene.
Brazilci su realno bili bolji, na stranu što vi imate ludaka na golu.
Ja bih lično ukinuo penal završnicu i da se igra do zlatnog gola. Pa makar to bilo i još 3 sata igre.
Mangaok ljudi , idemo dalje
U svakom slučaju mi je logičnije da navijam za hrvate nego za Brazilce.
Tko nas zavadiZlatko Dalić posvetio pobedu "hrvatskim braniteljima"
https://www.b92.net/sport/qatar2022/vesti.php?yyyy=2022&mm=12&dd=09&nav_id=2256705
Zamisli ga da ima tu moć da vraća utakmicu. Stisnuo bi gumb odmah poslije Petkovićevog golaNe važe penali igra se nova utakmica sad su javili.
Opusti se maleruHrvatska 2018 gubila od Danske i Rusije, izjednacila i pobedila na penale, gubila od Engleske pa pobedila u produzetku, u Kataru gubili od Japana i Brazila, vratili se i prosli na penale. Tu je manje do srece, a vise do karaktera.
Odkud SportBible s tim? pa zar ne znaju da nam se "ceo svet smeje"