Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Očito je da je Dalićeva taktika bila igrati do penala. Kad smo primili gol, u roku 12 minuta smo izjednačili...imali smo jednu priliku i odmah je realizirali, Brazilci su imali koliko 9 udarca na naš gol, dakle teška nemoć Brazila. Kad su primili gol, znali su da su izgubili, toliko o Brazilu.
Livaković je vas je doveo dovde prvenstveno kao i Subašić u Rusiji, naravno Dalić ima taktiku.

Ti si neprijatelj hrvatskog naroda jer je Dalić posvetio pobjedu hrvatskom narodu...
Imam pametnijeg posla nego gledati neke kratkonoge, krivonoge jazavce koji nabijaju krpenjacu.

Osim kada igra najveci igrac svih vremena.

file.png

:heart2: 🥰 :heart2: 🤗 :heart2:

⚽🐈

Ma Srbi su u fudbalu luzeri, nema šta tu da se sabira ili oduzima. Fala Bogu da ne igrasmo sa vama, da se brukamo.

Meni ništa ne bi bilo draže nego da budete svetski prvaci, ali ako svaku tekmu dobijate na penale :mrgreen: to bi mi baš bilo nekako poetski... neka, da izvineš, komedija.
ne nego sti ti mislio da ćemo dobiti brazil 2,3, 4 pa se razočarao :D

Uvek usseru svaki uspeh sa braniteljima. 🙄

"Ovo je pobeda za hrvatski narod", bio je prvi komentar selektora Zlatka Dalića, koji je od sreće jedva govorio. Potom je čestitao svojim izabranicima, ali "braniteljima" u ratu tokom kog je proterano više stotina hiljada Srba. "Svaka čast momcima. Izbacili smo najvećeg favorita. Ovo je Hrvatska. Nikad nas je potcenjujte, rekao sam to. Ovo nije naš kraj, idemo dalje. Ovo je pobeda Hrvatske, svi su dali maksimum. Pozdravio bih sve prijatelje koji pišu o Hrvatskoj. Uživajte, hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo. Ovi moji igrači nisu normalni", rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice za HRT.

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1722880/Zlatko-Dalic-pobedu-posvetio-braniteljima-u-ratu.html

Očito je da je Dalićeva taktika bila igrati do penala. Kad smo primili gol, u roku 12 minuta smo izjednačili...imali smo jednu priliku i odmah je realizirali, Brazilci su imali koliko 9 udarca na naš gol, dakle teška nemoć Brazila. Kad su primili gol, znali su da su izgubili, toliko o Brazilu.
Niste vi realizovali ništa.

To JE ODBITAK, čista sreca

Lopta potpuno promenila pravac.

Ovog Stanica sa Arena posle prolaska Hrvatske povracali u zivot vodom i secerom. Navijao za Brazil kao da ima familiju u Riju.

Čovek je za razliku od tebe.

Imamo razloga da vas očima ne možemo videti zar ne

Upamti to, očima.

Tako da je i gofno naše nama draže od vašeg zlata

Šta nam možeš?

Ne podnosimo vas pa sta sad? Krivo zbog komentatora?

Pa gledaj satnijsku tv I slušaj satnijske komentatore ko te tera da slušaš srbe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back