Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako onda objašnjavaš pobjedu na Maksimiru protiv te iste Španjolske? Srećni kostur?
Prvo ste pukli 6 - 0, debakl. Silovanje.

Potom u Maksimiru pogotkom u 90 +3 pobedili na jedvite jade sa 3-2, POSED LOPTE I TAD 67 :33 % ZA SPANCE,
sutevi u okvir gola 7-6 za hrvate...

Dakle šta? Puno veći posed njihov I vi iz kontri pobedili nekako u produžetku...

Naspram oni 6 - 0 I nije špancima trebao tu neki poseban rezultat već su dobili i engleze I obezbedili prvo mesto...

Vi Srbi imate taj kompleks superiornosti u fudbalu iz vremena nesretne bivše države, zbog dominacije Zvezde i Partizana, ali svi znamo kako su i zašto ti klubovi bili privilegovani u odnosu na hrvatske. Ali nema više toga kad smo se odvojili. I tko malo zna o istoriji fudbala na ovim prostorima, zna da se ozbiljan fudbal prvo igrao u Hrvatskoj, ali s prvom Jugoslavijom počeli su i Srbi da uče od Hrvata. A u toj državi su i morali da budu glavni.
Jeste učili srbi pa otišli bez vas u Urugvaj i bilo treći tukli Brazil...

Sa turke tom I mosom niste nam ni trebali niti ste imali tad neke bog zna sta...

Drugo 98me uzeli ste broncu mi ispali nesretno od holandije mijat promašio penal...

Iduće godine u kvalifikacijama mi vas izbacili doduše beše nerešeno oba puta ali mi odosmo a ne vi na prvenstvo evrope...

Niste vi nikakva velesila no danska Rusija i fk BELI KREČ

Vi Srbi imate taj kompleks superiornosti u fudbalu iz vremena nesretne bivše države,
Ако смо га и имали веруј ми сада га више немамо(лоши резултати хебига)... у Србији фудбал мора да се развија из почетка много је пропао...

Jeste učili srbi pa otišli bez vas u Urugvaj i bilo treći tukli Brazil...

Sa turke tom I mosom niste nam ni trebali niti ste imali tad neke bog zna sta...

Drugo 98me uzeli ste broncu mi ispali nesretno od holandije mijat promašio penal...

Iduće godine u kvalifikacijama mi vas izbacili doduše beše nerešeno oba puta ali mi odosmo a ne vi na prvenstvo evrope...

Niste vi nikakva velesila no danska Rusija i fk BELI KREČ
98, смо имали јачи тим од Хрвата...

Prvo ste pukli 6 - 0, debakl. Silovanje.

Potom u Maksimiru pogotkom u 90 +3 pobedili na jedvite jade sa 3-2, POSED LOPTE I TAD 67 :33 % ZA SPANCE,
sutevi u okvir gola 7-6 za hrvate...

Dakle šta? Puno veći posed njihov I vi iz kontri pobedili nekako u produžetku...

Naspram oni 6 - 0 I nije špancima trebao tu neki poseban rezultat već su dobili i engleze I obezbedili prvo mesto...
Vidi njega sada te interesira statistika..

Dakle, po tebi 6:0 je jedini relevantni rezultat, silovanje..provukli se do finala, lagan kostur (u kojem Rusi izbace te iste Španjolce!?!)
3:2 Nije relevantno jer..eto Španjolci imali veći posjed. Pravi prikaz snage je samo ono što ti odrediš.

Kako god okreneš i što god da se dogodi ti ćeš izvući isti zaključak a to već spada u komediografsku kategoriju. Imaš već pripremljeno mišljenje u koje ćeš samo ukalupiti događaje.

Inače, ako mene pitaš, puno značajnija od obje te utakmice bila je ona lanjska sa Španjolskom 5:3, odnosno 3:3 i 5:3 u produžecima. Španjolska gle čuda zna igrati nogomet i gle čuda dobili su Hrvate koji su putem krpali i klepali ekipu od između ostalih, Ivanušeca, Mile Škorića ,Bradarića, Jedvaja, Uremovića, Melnjaka, Barišića, Budimira, Gvardiola od 18 godina jer gle čuda dobar dio prethodne ekipe se oprostio. Istina, ovi jesu bili uglavnom zamjene ali indikativno je kakva je bila klupa i što se sve isprobavalo.

Vidi njega sada te interesira statistika..

Dakle, po tebi 6:0 je jedini relevantni rezultat, silovanje..provukli se do finala, lagan kostur (u kojem Rusi izbace te iste Španjolce!?!)
3:2 Nije relevantno jer..eto Španjolci imali veći posjed. Pravi prikaz snage je samo ono što ti odrediš.

Kako god okreneš i što god da se dogodi ti ćeš izvući isti zaključak a to već spada u komediografsku kategoriju. Imaš već pripremljeno mišljenje u koje ćeš samo ukalupiti događaje.

Inače, ako mene pitaš, puno značajnija od obje te utakmice bila je ona lanjska sa Španjolskom 5:3, odnosno 3:3 i 5:3 u produžecima. Španjolska gle čuda zna igrati nogomet i gle čuda dobili su Hrvate koji su putem krpali i klepali ekipu od između ostalih, Ivanušeca, Mile Škorića ,Bradarića, Jedvaja, Uremovića, Melnjaka, Barišića, Budimira, Gvardiola od 18 godina jer gle čuda dobar dio prethodne ekipe se oprostio. Istina, ovi jesu bili uglavnom zamjene ali indikativno je kakva je bila klupa i što se sve isprobavalo.
Pa vi pričate bitne su statistike...

Nisu bitne, neko iz kontri, ima manji posed ali može imati daleko više šansi u konturama nego neko sa posedom bez pravih prilika...

Nego rekoh aj dobili ste ih 3- u trećem minutu nadoknade a oni vas 6-0 ej 6...

Nebitno vi ste VELESILA osetili su to danci rusi i ping pong na penalima doduše...

Poenta je da hrvati kada nalete na pravog protivnika u nokaut fazi tu je kraj... Prošli put je to žreb dao tek u finalu što je u sreća jel sada je to dve utakmice ranih uz eventualni prolaz nekako ovaj put je u polufinalu opet teško.. Kao recimo francuzima gde su na putu do finala imali u kosturu na toj strani Argentina Brazil Belgija Portugal...

Evo ga protivnik vredan cetvrfinala.

Prišli put su ih bas u istom cetvrtfinalu izbacili belgijanci...

Saće to učiniti VELESILA PODNO velebita...

Poenta je da hrvati kada nalete na pravog protivnika u nokaut fazi tu je kraj... Prošli put je to žreb dao tek u finalu što je u sreća jel sada je to dve utakmice ranih uz eventualni prolaz nekako ovaj put je u polufinalu opet teško.. Kao recimo francuzima gde su na putu do finala imali u kosturu na toj strani Argentina Brazil Belgija Portugal...

Evo ga protivnik vredan cetvrfinala.

Prišli put su ih bas u istom cetvrtfinalu izbacili belgijanci...

Saće to učiniti VELESILA PODNO velebita...
Ajde samo da Brazil sutra dobije Hrvate pa da ti dođeš na svoje..jer to će biti vrhovni dokaz da se zapravo Hrvati provlače još od 98'. I opet bez veze potenciraš priču o velesilama kako bi ti valjda(?) bilo slađe kada sutra Brazil, sasvim očekivano i u skladu sa impresivnim rosterom, izbaci Hrvatsku. Pa jbt više ste vi spominjali polufinala nego mi ovo SP..

Na 2018. se nećemo vraćati 100x ali tvoja zapažanja su mi bez veze. Omalovažavanje Rusa i Danaca i čisto zaboravljanje Argentine u skupini i Engleske u nokaut fazi su tvoja stvar.

Ajde samo da Brazil sutra dobije Hrvate pa da ti dođeš na svoje..jer to će biti vrhovni dokaz da se zapravo Hrvati provlače još od 98'. I opet bez veze potenciraš priču o velesilama kako bi ti valjda(?) bilo slađe kada sutra Brazil, sasvim očekivano i u skladu sa impresivnim rosterom, izbaci Hrvatsku. Pa jbt više ste vi spominjali polufinala nego mi ovo SP..

Na 2018. se nećemo vraćati 100x ali tvoja zapažanja su mi bez veze. Omalovažavanje Rusa i Danaca i čisto zaboravljanje Argentine u skupini i Engleske u nokaut fazi su tvoja stvar.
Argentinu u grupi dobila i Arabija...

Čak i bolju od te 2018te...

Cuda se dešavaju...

Ali sutra je čudima kraj. Jer u nokaut fazi konačno pravi protivnik... Kraj priče, bićete za dom spremni.

Sto se fudbala i nogometa tice, naši velikani redovno zimuju u evropi u poslednjih 5 godina a slavni dinamo do pre nekoliko god nije vido proleće od doba bo derek...

O ajduku da ne pričamo on je cirkus...

98, смо имали јачи тим од Хрвата...
Naravno, ali smo mijatović promašajem ispali od holandije u osmini jbg nije nam uleteo ping pong ili danska Rusija...

Da se podsetimo,

Kralj
Mirković djukic govedarica jokanović

Vladimir jugović, stojković, savićević, mihajlović, dejan stanković, milošević drulovic kovačević perica ognjenović...

Jači od hrvata te 98me pojedinacno

Iduće godine smo to dokazali nisu videli zbog nas evropsko prvenstvo...

Tad su oni pobedili nemce u cetvrtfinalu ali od 40og min kod rezultata 0-0 nemci su ostali bez igrača manje...

Argentinu u grupi dobila i Arabija...

Čak i bolju od te 2018te...

Cuda se dešavaju...

Ali sutra je čudima kraj. Jer u nokaut fazi konačno pravi protivnik... Kraj priče, bićete za dom spremni.

Sto se fudbala i nogometa tice, naši velikani redovno zimuju u evropi u poslednjih 5 godina a slavni dinamo do pre nekoliko god nije vido proleće od doba bo derek...

O ajduku da ne pričamo on je cirkus...
Opa, sutra nam Kep-Kostarika napokon dolazi na svoje..

Otkad ste se odvojili od Crnogorca ne možete grupu proći niti se plasirati na Euro. . Hrvatska je Euro 2000 propustila zbog nekih drugih kikseva, a ta generacija joj je bila u padu nakon mundijala 1998. Može se reći da smo vam došli u pravom trenutku pa ste nekako izvukli dva nerešena.

Pa mnogi od vas su i prije 4 god govorili da hrvatska nema bolje igrače, a razlika je bila puno veća nego danas ili 98.
Znam da se ložite na fudbal i teško vam je što mrski rvati postižu rezultate koje vi sanjate, i imate poseban mentalitet, ali morate imati malo dostojanstva i prihvatiti činjenice.

@kapetanmark

Molim te prekini vise da trolujes i da smaras , nije ti ovo pdf politika.

Inace zaista je neumesno i smesno da mi komentarisemo rezultate hrvatske reprezentacije u bilo kom kontekstu osim da govorimo sa postovanjem, realno svetslosnim godinama su ispred nas u svakom pogledu (a narocito u rezultatskom), mislim igrali su na skoro duplo vise velikih takmicenja od nas , za ovih 20-ak i nesto godina koliko nastupaju kao samostalna drzava vec imaju jedno trece mesto i bronzu sa SP, jedno finale SP i evo sad jos jedno minimum 1/4 finale , takodje na poslednja 4 velika takmicenja su svaki put prolazili u nokaut fazu dok mi na tako nesto cekamo vec 20 i kusur godina, tako da je stvarno neumesno i idiotski komentarisati njihove rezultate u nekom omalovazavajucem smislu.

Ало бре људи није политика али је фудбал :mrgreen:...пустите да се развија расправа...мени је баш интересантно да се подсетимо неких резултата тимова итд...Зна се да су Хрвати бољи од нас у том спорту кад ми фудбал и немамо од распада Југославије...знамо целу причу...држава, менаџери, лоша селекција...тако нам пропада и кошарка мада се ту још колико толико држимо...

Мој фаворит, на основу свега до сада виђеног је Холандија.
Имају млад, тактички обучен тим, и феноменалног тренера.
Француска је тренутно јача као екипа, али нису мој фаворит.
А сада, ако може, и други мало да пишу о томе.
Пун ми је кофер више препуцавања леве и десне стране Дунава.

Мој фаворит, на основу свега до сада виђеног је Холандија.
Имају млад, тактички обучен тим, и феноменалног тренера.
Француска је тренутно јача као екипа, али нису мој фаворит.
А сада, ако може, и други мало да пишу о томе.
Пун ми је кофер више препуцавања леве и десне стране Дунава.
ne znam, koliko sam do sada video jaki su francuzi. tipujem na njih, mada du pod pritiskom da sačuvaju tron. a po difoltu navijam za sabije (barem po proglasu). argentina je traljavo krenula ali polako se konsolidiju. brazil je pokazao lepu igru ali su više dosadni.
maroko me iznenadio, defanzivnom igrom su blokirali špance.
i zaista lično bi voleo portugalci da budu prvaci. a razlog je što smo ih mi oterali u baraž pa bi mi verovatno bilo lakše da svarim ove naše njanjave koji imaju uvek opravdanje na sp :D

@kapetanmark

Inace zaista je neumesno i smesno da mi komentarisemo rezultate hrvatske reprezentacije u bilo kom kontekstu osim da govorimo sa postovanjem, realno svetslosnim godinama su ispred nas u svakom pogledu (a narocito u rezultatskom), mislim igrali su na skoro duplo vise velikih takmicenja od nas , za ovih 20-ak i nesto godina koliko nastupaju kao samostalna drzava vec imaju jedno trece mesto i bronzu sa SP, jedno finale SP i evo sad jos jedno minimum 1/4 finale , takodje na poslednja 4 velika takmicenja su svaki put prolazili u nokaut fazu dok mi na tako nesto cekamo vec 20 i kusur godina, tako da je stvarno neumesno i idiotski komentarisati njihove rezultate u nekom omalovazavajucem smislu.
Vid satnije što je lajkovala još jedan roman ovog demagoga 😂🤣🤣 plus gologuzi novinar 😂

@kapetanmark

Bilo čije rezultate, bilo Hr u nogometu, Srbije u košarci, Novakove, skijaški skokovi (navukao sam se na to).

Ne bi imalo nikakvog smisla da ja sad kažem, npr aha, Srbija će igrati sa SAD u košarci, sad će ih oni vratiti na fabrička podešavanja, i pokažite sad koliko vrijedite..nema smisla.

Bilo čije rezultate, bilo Hr u nogometu, Srbije u košarci, Novakove, skijaški skokovi (navukao sam se na to).

Ne bi imalo nikakvog smisla da ja sad kažem, npr aha, Srbija će igrati sa SAD u košarci, sad će ih oni vratiti na fabrička podešavanja, i pokažite sad koliko vrijedite..nema smisla.
Kosarka?
Pa to vam trn u oku posle sramnog napuštanja bronzanog postolja .
Sad ste na nivou dominikane kostarike paname...

Srbija je u toj košarci prva izbacila drim tim sa takmičenja i to usred usa 2002ge

Daj nesto drugo nadji gde bas kosarku...

Aba liga je i osnovana da biste sa srpskim klubovima gledali kvalitet i koliko toliko imali sa kime da učite i jačate se ona nama nije interes vec nas ucenjuju da je igramo...

Vasa košarkaška liga je inače zanimljiva kolko i indijski kriket...

Ne smeš reči istinu bog te ovi dalicevci zbilja umislili da su kako on kaže VELESILA koja ide po pehar

Izjava ravna ludilu

Kosarka?
Pa to vam trn u oku posle sramnog napuštanja bronzanog postolja em sto niste više nikada prismrdeli medalji em sto vas je Srbija od tada silovala redovno ( nije više zanimljivo, siluju vas I česi)
Sad ste na nivou dominikane kostarike paname...

Srbija je u toj košarci prva izbacila drim tim sa takmičenja i to usred usa 2002ge

Daj nesto drugo nadji gde bas kosarku...

Aba liga je i osnovana da biste sa srpskim klubovima gledali kvalitet i koliko toliko imali sa kime da učite i jačate se ona nama nije interes vec nas ucenjuju da je igramo...

Vasa košarkaška liga je inače zanimljiva kolko i indijski kriket...

Ne smeš reči istinu bog te ovi dalicevci zbilja umislili da su kako on kaže VELESILA koja ide po pehar

Izjava ravna ludilu
Izgleda da uopće nisi shvatio moj post.
Da stvar bude još gora post se sastoji od svega dvije proširene rečenice.

Dakle, pojašnjenje za Dobricu, uspjesi Srbije u košarci su za apsolutno poštovanje te bi bilo sociopatski od mene kada bi se ložio na to da ih dobije recimo SAD ne bi li ih tada sve omalovažavao podilazeći svojim niskim porivima. Sad, šta si ti zaključio druga stvar..

Izgleda da uopće nisi shvatio moj post.
Da stvar bude još gora post se sastoji od svega dvije proširene rečenice.

Dakle, pojašnjenje za Dobricu, uspjesi Srbije u košarci su za apsolutno poštovanje te bi bilo sociopatski od mene kada bi se ložio na to da ih dobije recimo SAD ne bi li ih tada sve omalovažavao podilazeći svojim niskim porivima. Sad, šta si ti zaključio druga stvar..
Pa bi ti ali nemaš aduta tu, Srbija je tukla sve živo u košarci pa izbscila I drim tim prva u istoriji... Nije imala titulu s mnogo lakšim protivnicima...

Ja bi voleo da vi dobijete sutra cigane brazilce...

Njih ne podnosim.

E ONDA bi i ja reko skidam kapu ovo je za priznati bez I jedne reci...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back