kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.057
Evo Mstislavovih želja za narednu nokaut fazu
Fk BELI KREČ (dalic zvani PENALTIK)
Engleska
Holandija
Maroko
Engleska
Holandija
Maroko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da uopće nisi shvatio moj post.
Da stvar bude još gora post se sastoji od svega dvije proširene rečenice.
Dakle, pojašnjenje za Dobricu, uspjesi Srbije u košarci su za apsolutno poštovanje te bi bilo sociopatski od mene kada bi se ložio na to da ih dobije recimo SAD ne bi li ih tada sve omalovažavao podilazeći svojim niskim porivima. Sad, šta si ti zaključio druga stvar..
košarka košarci, idemo dalje fudbalski postoviPa bi ti ali nemaš aduta tu, Srbija je tukla sve živo u košarci pa izbscila I drim tim prva u istoriji... Nije imala titulu s mnogo lakšim protivnicima...
Ja bi voleo da vi dobijete sutra cigane brazilce...
Njih ne podnosim.
E ONDA bi i ja reko skidam kapu ovo je za priznati bez I jedne reci...
Evo Mstislavovih želja za narednu nokaut fazu
Engleska
Holandija
Maroko
Pravo?Vidovit si pravo, postajes konkurencija Tarotu i Kleopatri.
Portugal je opasniji bez njegaTo sto Ronaldo nije igrao mec osmine finala.
To samo pokazuje kako je mudar trener Portugala.
Samo zamislite u cetvrtfinalu kada ubaci Ronalda.Koliko ce bolje da igra za tim,onako bijesan,ljut sto nije igrao mec.Bice maksimalno raspolozen da odigra najbolji mec.Jer tu se u njemu akumulirala ogromna energija da pokaze u formi kakvoj je.
Santos je bukvalno probudio sada vatru u Ronaldu, svjesno.I sada ce cijeli tim imati boljitak od toga.
Ovako i Ronaldo je vidio da nije u 1 planu.Da nije glavna faca uvijek u reprezentaciji.Trener je to svjesno uradio.Odigrace protiv Maroka sigurno mnogo dobar mec.Trener ima autoritet ali i vuce pametne poteze
Тешко да ће и против њих од 1 минуте кренутиTo sto Ronaldo nije igrao mec osmine finala.
Samo zamislite u cetvrtfinalu kada ubaci Ronalda.Koliko ce bolje da igra za tim,onako bijesan,ljut sto nije igrao mec.Bice maksimalno raspolozen da odigra najbolji mec.Jer tu se u njemu akumulirala ogromna energija da pokaze u formi kakvoj je.
Santos je bukvalno probudio sada vatru u Ronaldu, svjesno.I sada ce cijeli tim imati boljitak od toga.
Ovako i Ronaldo je vidio da nije u 1 planu.Da nije glavna faca uvijek u reprezentaciji.Trener je to svjesno uradio.Odigrace protiv Maroka sigurno mnogo dobar mec.Trener ima autoritet ali i vuce pametne poteze
Sjećam se da su nas minute djelile do Final 4 i te godine. Španjolci su u dvomeču s nama uzeli 3 boda, a mi s njima 3 boda to je Liga, ne kup.. Ovu LN mi idemo na Final 4. Nek nas posere da izvučemo Mađare i možda Hrvatska digne prvi pehar.Agrame sećaš se vašeg nastupa u ligi nacije posle rusije... Utrpase vam španci 4 - 5 kom? I jos je bilo...
To je bio pokazatelj srećnog kostura u Rusiji...
I da zaključimo ok doprvaci ste al uz doze velike slučajnosti I srece.....
Samo se nadam da ga neće ubaciti prerano...pre 70-og minuta nema potrebe.To sto Ronaldo nije igrao mec osmine finala.
Vi ste bili zadnji tad.Sjećam se da su nas minute djelile do Final 4 i te godine. Španjolci su u dvomeču s nama uzeli 3 boda, a mi s njima 3 boda to je Liga, ne kup.. Ovu LN mi idemo na Final 4. Nek nas posere da izvučemo Mađare i možda Hrvatska digne prvi pehar.
ja bi ofanzivno sa 4 špica
Ako ne najbolji, svakako najsujetniji fudbaler u istoriji.
Meni jesu ipak bolji od Figa. Figo je jedino bio bolji paker.Ne moze mi niko reci da je Zidan ili Ronaldinjo bolji igrac od Figa.Po igri nisu po svim kvalitetima fudbalskim
Al Luis Figo nije bio Brazilac,Francuzi itd nego Portugalac
Meni jesu ipak bolji od Figa. Figo je jedino bio bolji paker.