Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А јеси видео како се Роналдо искрено радује и када је на клупи...супер је тип, схватио је да је матор да има бољих, бржих и то му је скроз ок...а жарко је желео гол кад је ушао...
Odličan je. Dok cijela momčad slavi sa navijačima i klincem od 21 godinu koji je zabio hattrick, Ronaldo se pokupio u svlačionicu. znači ne može podnjeti da je klinac od 21 godinu uzeo spotlight. To ti je suigrač, umjesto da ga podržiš, ti uvrijeđeno ne želiš slavit s njima jer nisi ti taj koji je zabio golove. Užas.

Кад мало боље размислим волео бих да освоји Португалија...играју лепршаво, Роналдо је тотални готивац лик, једино се плашим да је и њихова одбрана помало шупља ако се упореди са Енглезима, Французима, Холанђанима...биће занимљиво...
Ronaldo je sve samo ne gotivac jer se duri sto sedi na klupi. Navodno hoce i da napusti turnir.
Meni su Portugal i Brazil relativno slicne ekipe. Igraju bas tim leprsavim stilom. S druge strane Francuska je evropska takmicarska ekipa...zato njima dajem najvece sanse.

zezas me jel de

nema to vgeze sa tim , maroko je bio prvak vase grupe sad na mundijalu i tu je kraj price bolje se pokazao od vas puno!

na kraju krajeva on je izbacio jednu spaniju na penale a vi ping pong

kapa dole maroku...
Ajd mi objasni kako smo mi mogli izbacit bilo koga osim Japana? Kako smo mogli izbaciti npr. Argentinu, ili Englesku? Na koji način? Ne razumijem što te sada žulja?
Svaka čast Maroku. Ulaskom u četvrtfinale su ostvarili najveći uspjeh na SP u svojoj nogometnoj povijesti.

Ajd mi objasni kako smo mi mogli izbacit bilo koga osim Japana? Kako smo mogli izbaciti npr. Argentinu, ili Englesku? Na koji način? Ne razumijem što te sada žulja?
Svaka čast Maroku. Ulaskom u četvrtfinale su ostvarili najveći uspjeh na SP u svojoj nogometnoj povijesti.
imate sad priliku

konacno rpavi protivnik dosta je bilo dnaski rusije japana...

dok drugi timovi na drugoj strani prolazise kroz trnje....

evo sad fino izbacite brazil i skidam kapu!

i obradovacete me!

u suprotnom aj kuci i vicite da ste dokuvnjaci da prostis...

ostace da se iskaljujete kad se ozdrljekate, ej mi smo tukli rusiju dansku....na penale...

u petak je prilika da fk penaltik pobedi brazil

i pokaze da je velesila a ne neko kogaj e opasno do sad gonio zreb i sreca

Screenshot_20221207-223825.png

Odličan je. Dok cijela momčad slavi sa navijačima i klincem od 21 godinu koji je zabio hattrick, Ronaldo se pokupio u svlačionicu. znači ne može podnjeti da je klinac od 21 godinu uzeo spotlight. To ti je suigrač, umjesto da ga podržiš, ti uvrijeđeno ne želiš slavit s njima jer nisi ti taj koji je zabio golove. Užas.
Ја нисам то видео...после утакмице јел? отишао у свлачионицу пре свих?...приметио сам током текме да се баш радовао головима својих другара. Друго он ми је пример спортисте који воли да игра за своју земљу, детињаст јесте, а чуо сам и много прича током његове каријере да је баш добар лик...не знам што га хејтухеш толико...

imate sad priliku

konacno rpavi protivnik dosta je bilo dnaski rusije japana...

dok drugi timovi na drugoj strani prolazise kroz trnje....

evo sad fino izbacite brazil i skidam kapu!

i obradovacete me!

u suprotnom aj kuci i vicite da ste dokuvnjaci da prostis...

ostace da se iskaljujete kad se ozdrljekate, ej mi smo tukli rusiju dansku....na penale...

u petak je prilika da fk penaltik pobedi brazil

i pokaze da je velesila a ne neko kogaj e opasno do sad gonio zreb i sreca
Opet Hrvatska 2018.? Nije dugo bilo. Ima sigurno 1 strana.
Iskreno, nevjerojatno mi je da te to toliko boli i peče nakon 4 i pol godine.
A sad te peče i ovo četvrfinale.
Stvarno te ne zajebavam, niti mi je namjera uvrijediti te na bilo koji način. Ali misliš li da je normalno da se igra SP 2022. a da je tebi minimum 30% postova posvećeno Hrvatskoj u Rusiji?

Ne zezam te, slijedim tvoju logiku.
moja logika oko portugala je davno izrecena, da su je budale nase slusale ne bi se niko toliko razocarao...

portugal je u lisabonu odigrao lose....

isli su na iks, dovoljno im bilo i bili su ubedjeni da to mogu...

zeznuli su se opasno i to na samom kraju...dakle ludacka sreca za nas isto je portugal isao na iks , da mu je igrala samo pobeda pokido bi nas ko svinja masan dzak

ja se ne zavaravam piksijevim tralalajkama....

u beogradu je pokraden portugal i tu je trebao pobediti

sami su krivi za ono u portugalu a mi smo imali debelu srecu jbg...

mi smo u tim kvalifikacijama dobili golove od svih!

cak i od luksemburga!

i umesto da ga to opameti , dzaba, zivelo se na uspehu iz lisabona ....zavaravanje

potom u ligi nacija svedska u raspadu norveska vrlo losa i slovenija koja je kuvtoncic...

ali i tada su nam svi davali golove, slovenija posle 0-2 i bnez igre dolazi do remija sa nama

bolno otreznjenje je bilo u kataru neminovano

dok sam ja ovde govorio ljudi nemamo odbranu duvace promaja kao i do sad samo sad jos mnogo gore smejali su mi se se tutubani

ja sam realista

tako i vase danske rusije japani

ok bili ste ekipa superiska u rusiji al za jedno osmo mesto....

ono drugo mesto je plod neverovatnog zreba i spleta okolnosti...ruleta....

a sto vi niste realisti zabole me

Ја нисам то видео...после утакмице јел? отишао у свлачионицу пре свих?...приметио сам током текме да се баш радовао головима својих другара. Друго он ми је пример спортисте који воли да игра за своју земљу, детињаст јесте, а чуо сам и много прича током његове каријере да је баш добар лик...не знам што га хејтухеш толико...
Da. Sam, gotovo odmah. Dok su ostali slavili s navijačima.

moja logika oko portugala je davno izrecena, da su je budale nase slusale ne bi se niko toliko razocarao...

portugal je u lisabonu odigrao lose....

isli su na iks, dovoljno im bilo i bili su ubedjeni da to mogu...

zeznuli su se opasno i to na samom kraju...dakle ludacka sreca za nas isto je portugal isao na iks , da mu je igrala samo pobeda pokido bi nas ko svinja masan dzak

ja se ne zavaravam piksijevim tralalajkama....

u beogradu je pokraden portugal i tu je trebao pobediti

sami su krivi za ono u portugalu a mi smo imali debelu srecu jbg...

mi smo u tim kvalifikacijama dobili golove od svih!

cak i od luksemburga!

i umesto da ga to opameti , dzaba, zivelo se na uspehu iz lisabona ....zavaravanje

potom u ligi nacija svedska u raspadu norveska vrlo losa i slovenija koja je kuvtoncic...

ali i tada su nam svi davali golove, slovenija posle 0-2 i bnez igre dolazi do remija sa nama

bolno otreznjenje je bilo u kataru neminovano

dok sam ja ovde govorio ljudi nemamo odbranu duvace promaja kao i do sad samo sad jos mnogo gore smejali su mi se se tutubani

ja sam realista

tako i vase danske rusije japani

ok bili ste ekipa superiska u rusiji al za jedno osmo mesto....

ono drugo mesto je plod neverovatnog zreba i spleta okolnosti...ruleta....

a sto vi niste realisti zabole me
Svaka čast. Malo koji navijač Srbije je ovako realan u ocjeni svoje reprezentacije. Tu ti skidam kapu.
Makar pitanje zašto te toliko okupira Hrvatska i njeni rezultati od prije 4 i pol godine i dalje stoji.

Opet Hrvatska 2018.? Nije dugo bilo. Ima sigurno 1 strana.
Iskreno, nevjerojatno mi je da te to toliko boli i peče nakon 4 i pol godine.
A sad te peče i ovo četvrfinale.
Stvarno te ne zajebavam, niti mi je namjera uvrijediti te na bilo koji način. Ali misliš li da je normalno da se igra SP 2022. a da je tebi minimum 30% postova posvećeno Hrvatskoj u Rusiji?
sto se ovog tice, nastavlja se sreca...

u grupi sa marokom , bledo jadno , prespavana utakmica suvise smuseno defanzivno, cuvali ste remi maltene...
i oni isto

sa kanadom je glupo i pricati, tip koji je vikao kako ce vas ebati izveo je tim sa 2 vezna igraca!

protiv belgije nista, sreca velika

sa japanom? pa sreca, oni su imali priliku vise od vas onu stopostotnu ako ne i dve

onda penali i devijantno izvodjenje japana

i sad neko kaze mi smo medju prvih osam?

ma vi ste q na biciklu sto se katara tice

mozda za dlaku iznad srbije i to mozda

i jedno i drugo, ok nije lose, ali promucaj pa prospi

nas zbog odbrane vas zbog napada....

sto se ovog tice, nastavlja se sreca...

u grupi sa marokom , bledo jadno , prespavana utakmica suvise smuseno defanzivno, cuvali ste remi maltene...
i oni isto

sa kanadom je glupo i pricati, tip koji je vikao kako ce vas ebati izveo je tim sa 2 vezna igraca!

protiv belgije nista, sreca velika

sa japanom? pa sreca, oni su imali priliku vise od vas onu stopostotnu ako ne i dve

onda penali i devijantno izvodjenje japana

i sad neko kaze mi smo medju prvih osam?

ma vi ste q na biciklu sto se katara tice

mozda za dlaku iznad srbije i to mozda

i jedno i drugo, ok nije lose, ali promucaj pa prospi

nas zbog odbrane vas zbog napada....
Bold 1: Statistike kažu drugačije.
Bold 2: Ali mi jesmo među 8 na svijetu. Igramo QF Svjetskog prvenstva. To je činjenica. Nije nešto što sam ja, Analitički, ili bilo tko drugi ovdje lupio. To je stvarnost.
Bold 3: kako za dlaku ako ste vi po rezultatima 29. reprezentacija od 32, a mi smo ušli među 8. I ne govorim o dojmovima, ko je šta rekao, šbbkbb isl. Govorim o ostvarenom rezultatu Srbije i Hrvatske u Kataru 2022.

Svaka čast. Malo koji navijač Srbije je ovako realan u ocjeni svoje reprezentacije. Tu ti skidam kapu.
Makar pitanje zašto te toliko okupira Hrvatska i njeni rezultati od prije 4 i pol godine i dalje stoji.
pato vec vidim nase dileje koji bi isto vikali ej mi smo ej mi smo ovo i ono mi smo ej vicsampioni

ja bi im reko da da jesmo jesmo, al smo i neverovatni srecnici i to neverovatni, ne u jednoj utakmici tak oda smanjite dozivljaj

od te rusije naovamo sad ud ohi gledam debilnostyi pa i daliceve velsila smo uzecemo pehar

i smucilo mi se ....

a za nas , pa ne znam secas li se nije bilo davno pre desetak dana kad je pocinjalo prvenstvo ovde su se ismejavali, hvalisali nas piksija napadacku igru a ja govorio stavi u odbranu makar i cetiri stopera ako enmas bekove sam ostavi cetiri!

onda su botine poskakale da se smeju da pravdaju piksiji diletanta za odbranu... a mi smo doziveli isto sto i protiv slovenije sa 2-0 na remi tako i sa kamerunom koji je puno jaci od slovenije pa smo na kraju strepili i za bod

mi smo ti neozbiljna ekipa za danasnji fudbal...

nama su u kvalifikacijama davali golove luksemburg i kompanija....

u ligi nacija polupane svedska slovenija sa samo jednim halandom i slovenija raspala...

i onda smo poceli da BRBOCEMO DEBILNOSTI, ej idemo do pulufinala, cak se i vucic primio i izjavio minimum polfuinale ej1

pocelo opstenaredno ludilo a odbrana zali boze tutuban do tutubana! PROMAJA

formacija koja nigde veze

lukici savic totalni kiksevi zbog takve formacije

da mi imamo brozovica i modrica e moj bato

onda bi i ja potpisao idemo u polufinale...

ispali smo smesni i cirkus... smeju nam se svi za odbranu a napad svi postuju naravno

vrlo neozbiljno za jedan mundijal

jel ti sad jasno zasto ne volim balkanstinu i busanje u grudiza nesto sto bas nije tako?

kontas u portugalu smo imali ludacku srecu i portugal los koji igra mlako na iks...

u beogradu su bili pokradeni cist gol ronalda...

ej mi smo dobili portugal!

danas da cujes ej vidi sta portuga l ucinio sipcima...a mi tukli portugal?

debili!

ma koga si tuko jado jadni...

Bogu fala pa sa ovom odbranom nismo isli dalje jer da jesmo portugal bi nas ponizio, nabrijani bi bili da nam uteraju sto vise mogu!

da pokazu da cuda nisu svako vece...

Bold 1: Statistike kažu drugačije.
Bold 2: Ali mi jesmo među 8 na svijetu. Igramo QF Svjetskog prvenstva. To je činjenica. Nije nešto što sam ja, Analitički, ili bilo tko drugi ovdje lupio. To je stvarnost.
Bold 3: kako za dlaku ako ste vi po rezultatima 29. reprezentacija od 32, a mi smo ušli među 8. I ne govorim o dojmovima, ko je šta rekao, šbbkbb isl. Govorim o ostvarenom rezultatu Srbije i Hrvatske u Kataru 2022.
za DLAKU ste mogli biti doma

i biti tu kao i mi negde 25 26 28mi

TO JE POENTA

Реално по приказаном већа разлика постоји између 5-6 најачих селекција и 7.-8. него између 7.-8.(ви) и 29.(ми)...Швабе су на пример више показале од вас а испод су пласирани...како то објашњаваш...при том не умањујем ја успех Хрватске, волео бих да смо и ми тако...него причамо...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back