kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.034
izvoli reakcije sirom svetaJa sam iz Irana
ne mogu da se nacude ljudi cudu koje je lukaku promasivao i kakvu ste vi imali neverovatnu srecu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvoli reakcije sirom svetaJa sam iz Irana
zezas me jel dePortugal je pobjedio Švicarsku, a Srbija je pobjedila Portugal. Srbija je zaslužila biti u četvrtfinalu.
Odličan je. Dok cijela momčad slavi sa navijačima i klincem od 21 godinu koji je zabio hattrick, Ronaldo se pokupio u svlačionicu. znači ne može podnjeti da je klinac od 21 godinu uzeo spotlight. To ti je suigrač, umjesto da ga podržiš, ti uvrijeđeno ne želiš slavit s njima jer nisi ti taj koji je zabio golove. Užas.А јеси видео како се Роналдо искрено радује и када је на клупи...супер је тип, схватио је да је матор да има бољих, бржих и то му је скроз ок...а жарко је желео гол кад је ушао...
Što dokazuješ? Svi smo vidjeli da je Lukaku promašio zicere. Kada je netko ovdje rekao da nije?izvoli reakcije sirom sveta
ne mogu da se nacude ljudi cudu koje je lukaku promasivao i kakvu ste vi imali neverovatnu srecu!
Ronaldo je sve samo ne gotivac jer se duri sto sedi na klupi. Navodno hoce i da napusti turnir.Кад мало боље размислим волео бих да освоји Португалија...играју лепршаво, Роналдо је тотални готивац лик, једино се плашим да је и њихова одбрана помало шупља ако се упореди са Енглезима, Французима, Холанђанима...биће занимљиво...
Što dokazuješ? Svi smo vidjeli da je Lukaku promašio zicere. Kada je netko ovdje rekao da nije?
Ajd mi objasni kako smo mi mogli izbacit bilo koga osim Japana? Kako smo mogli izbaciti npr. Argentinu, ili Englesku? Na koji način? Ne razumijem što te sada žulja?zezas me jel de
nema to vgeze sa tim , maroko je bio prvak vase grupe sad na mundijalu i tu je kraj price bolje se pokazao od vas puno!
na kraju krajeva on je izbacio jednu spaniju na penale a vi ping pong
kapa dole maroku...
Alo, svi znamo da je Belgija imala bolje prilike i da je Lukaku promašio zicere. Što pokušavaš reći? Poanta, koja je?
Sreca prati hrabreAlo, svi znamo da je Belgija imala bolje prilike i da je Lukaku promašio zicere. Što pokušavaš reći? Poanta, koja je?
Ne zezam te, slijedim tvoju logiku.zezas me jel de
imate sad prilikuAjd mi objasni kako smo mi mogli izbacit bilo koga osim Japana? Kako smo mogli izbaciti npr. Argentinu, ili Englesku? Na koji način? Ne razumijem što te sada žulja?
Svaka čast Maroku. Ulaskom u četvrtfinale su ostvarili najveći uspjeh na SP u svojoj nogometnoj povijesti.
Ја нисам то видео...после утакмице јел? отишао у свлачионицу пре свих?...приметио сам током текме да се баш радовао головима својих другара. Друго он ми је пример спортисте који воли да игра за своју земљу, детињаст јесте, а чуо сам и много прича током његове каријере да је баш добар лик...не знам што га хејтухеш толико...Odličan je. Dok cijela momčad slavi sa navijačima i klincem od 21 godinu koji je zabio hattrick, Ronaldo se pokupio u svlačionicu. znači ne može podnjeti da je klinac od 21 godinu uzeo spotlight. To ti je suigrač, umjesto da ga podržiš, ti uvrijeđeno ne želiš slavit s njima jer nisi ti taj koji je zabio golove. Užas.
Opet Hrvatska 2018.? Nije dugo bilo. Ima sigurno 1 strana.imate sad priliku
konacno rpavi protivnik dosta je bilo dnaski rusije japana...
dok drugi timovi na drugoj strani prolazise kroz trnje....
evo sad fino izbacite brazil i skidam kapu!
i obradovacete me!
u suprotnom aj kuci i vicite da ste dokuvnjaci da prostis...
ostace da se iskaljujete kad se ozdrljekate, ej mi smo tukli rusiju dansku....na penale...
u petak je prilika da fk penaltik pobedi brazil
i pokaze da je velesila a ne neko kogaj e opasno do sad gonio zreb i sreca
moja logika oko portugala je davno izrecena, da su je budale nase slusale ne bi se niko toliko razocarao...Ne zezam te, slijedim tvoju logiku.
Da. Sam, gotovo odmah. Dok su ostali slavili s navijačima.Ја нисам то видео...после утакмице јел? отишао у свлачионицу пре свих?...приметио сам током текме да се баш радовао головима својих другара. Друго он ми је пример спортисте који воли да игра за своју земљу, детињаст јесте, а чуо сам и много прича током његове каријере да је баш добар лик...не знам што га хејтухеш толико...
Па добро попиздео је мало што и он није дао гол...све је то људски...Da. Sam, gotovo odmah. Dok su ostali slavili s navijačima.
Svaka čast. Malo koji navijač Srbije je ovako realan u ocjeni svoje reprezentacije. Tu ti skidam kapu.moja logika oko portugala je davno izrecena, da su je budale nase slusale ne bi se niko toliko razocarao...
portugal je u lisabonu odigrao lose....
isli su na iks, dovoljno im bilo i bili su ubedjeni da to mogu...
zeznuli su se opasno i to na samom kraju...dakle ludacka sreca za nas isto je portugal isao na iks , da mu je igrala samo pobeda pokido bi nas ko svinja masan dzak
ja se ne zavaravam piksijevim tralalajkama....
u beogradu je pokraden portugal i tu je trebao pobediti
sami su krivi za ono u portugalu a mi smo imali debelu srecu jbg...
mi smo u tim kvalifikacijama dobili golove od svih!
cak i od luksemburga!
i umesto da ga to opameti , dzaba, zivelo se na uspehu iz lisabona ....zavaravanje
potom u ligi nacija svedska u raspadu norveska vrlo losa i slovenija koja je kuvtoncic...
ali i tada su nam svi davali golove, slovenija posle 0-2 i bnez igre dolazi do remija sa nama
bolno otreznjenje je bilo u kataru neminovano
dok sam ja ovde govorio ljudi nemamo odbranu duvace promaja kao i do sad samo sad jos mnogo gore smejali su mi se se tutubani
ja sam realista
tako i vase danske rusije japani
ok bili ste ekipa superiska u rusiji al za jedno osmo mesto....
ono drugo mesto je plod neverovatnog zreba i spleta okolnosti...ruleta....
a sto vi niste realisti zabole me
sto se ovog tice, nastavlja se sreca...Opet Hrvatska 2018.? Nije dugo bilo. Ima sigurno 1 strana.
Iskreno, nevjerojatno mi je da te to toliko boli i peče nakon 4 i pol godine.
A sad te peče i ovo četvrfinale.
Stvarno te ne zajebavam, niti mi je namjera uvrijediti te na bilo koji način. Ali misliš li da je normalno da se igra SP 2022. a da je tebi minimum 30% postova posvećeno Hrvatskoj u Rusiji?
Bold 1: Statistike kažu drugačije.sto se ovog tice, nastavlja se sreca...
u grupi sa marokom , bledo jadno , prespavana utakmica suvise smuseno defanzivno, cuvali ste remi maltene...
i oni isto
sa kanadom je glupo i pricati, tip koji je vikao kako ce vas ebati izveo je tim sa 2 vezna igraca!
protiv belgije nista, sreca velika
sa japanom? pa sreca, oni su imali priliku vise od vas onu stopostotnu ako ne i dve
onda penali i devijantno izvodjenje japana
i sad neko kaze mi smo medju prvih osam?
ma vi ste q na biciklu sto se katara tice
mozda za dlaku iznad srbije i to mozda
i jedno i drugo, ok nije lose, ali promucaj pa prospi
nas zbog odbrane vas zbog napada....
pato vec vidim nase dileje koji bi isto vikali ej mi smo ej mi smo ovo i ono mi smo ej vicsampioniSvaka čast. Malo koji navijač Srbije je ovako realan u ocjeni svoje reprezentacije. Tu ti skidam kapu.
Makar pitanje zašto te toliko okupira Hrvatska i njeni rezultati od prije 4 i pol godine i dalje stoji.
za DLAKU ste mogli biti domaBold 1: Statistike kažu drugačije.
Bold 2: Ali mi jesmo među 8 na svijetu. Igramo QF Svjetskog prvenstva. To je činjenica. Nije nešto što sam ja, Analitički, ili bilo tko drugi ovdje lupio. To je stvarnost.
Bold 3: kako za dlaku ako ste vi po rezultatima 29. reprezentacija od 32, a mi smo ušli među 8. I ne govorim o dojmovima, ko je šta rekao, šbbkbb isl. Govorim o ostvarenom rezultatu Srbije i Hrvatske u Kataru 2022.
Реално по приказаном већа разлика постоји између 5-6 најачих селекција и 7.-8. него између 7.-8.(ви) и 29.(ми)...Швабе су на пример више показале од вас а испод су пласирани...како то објашњаваш...при том не умањујем ја успех Хрватске, волео бих да смо и ми тако...него причамо...Bold 3: kako za dlaku ako ste vi po rezultatima 29. reprezentacija od 32, a mi smo ušli među 8. I ne govorim o dojmovima, ko je šta rekao, šbbkbb isl. Govorim o ostvarenom rezultatu Srbije i Hrvatske u Kataru 2022.