Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Izmislio je penal za njih. to nije domaćinsko suđenje. to je krađa.Domacinsko je sudjenje bilo, tacno
Slušajte engleske komentatore:
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izmislio je penal za njih. to nije domaćinsko suđenje. to je krađa.Domacinsko je sudjenje bilo, tacno
Okle evri u kladionici u RS? U Hr od prvog januara može. Jedino CG.Slovenija nije I oni bi napisali Švicarska.
Cg ili r srpska rvat iz brckog recimo
U CG su Euri u upotrebi? Onda si riješio dilemu. Analitički je Mirko Vučinić.Okle evri u kladionici u RS? U Hr od prvog januara može. Jedino CG.
Dejo?U CG su Euri u upotrebi? Onda si riješio dilemu. Analitički je Mirko Vučinić.
Već bi mi rekao dođi, popu..i ga Purgeru, usta škrbava
A nije istina. kako si do toga došao? Već sam ti napisao da Argentina 2014. nije uzela SP samo zato jer je Higuain zapucao 3 ziceraZadnje 2 decenije je razlika Izmedju Evrope i Juzne Amerike u fudbalu,kao Sto je razlika izmedju Nba i Evrolige u kosarci,objektivno.Smijesno porediti
Mitar u Latinoamerickom obliku.A nije istina. kako si do toga došao? Već sam ti napisao da Argentina 2014. nije uzela SP samo zato jer je Higuain zapucao 3 zicera
Rekoh ti zbog eura I izgovora Švajcarska da je CG prva opcijaU CG su Euri u upotrebi? Onda si riješio dilemu. Analitički je Mirko Vučinić.
Argentinski lukakuA nije istina. kako si do toga došao? Već sam ti napisao da Argentina 2014. nije uzela SP samo zato jer je Higuain zapucao 3 zicera
Evo realno.od kada gledam Hrvatsku, znači od prve utakmice, nikad ni za jednog protivnika nisam mislio da mu ne možemo ništa kao što mislim za ovaj Brazil. Tukli smo manje više sve najveće reprezentacije, ali ovo još nisam vidio. Djeluju kao da nemaju slabu točku. A mi nismo Urugvaj ili Argentina da im uđemo pod kožu, sječemo igru faulovima, izazivamo koškanja, kartone....mi to ne znamo kao oni jer oni stalno igraju s njima. Želim bit optimist, ali smrdi mi na debakl
Evo najiskrenije. Ako ćemo odigrati kako smo igrali na ovom SP-u( s izuzetkom dijelova protiv Kanade i Belgije), napunit će nas. Ako uspjemo odigrat kako smo igrali 2 x protiv Danske (vani i doma) i na Saint Denisu protiv Francuske u LN, onda imamo šanse. Znači treba nam jedno od naša 3 najbolja izdanja u zadnjih 2 godine. I Rusiju na Poljudu bi tu ubrojio. Fenomenalna utakmica naših, iako su uvjeti bili horor. S tim najboljim izdanjima imamo šanse. Nisu to šanse 50-50 ili 60-40, ali imamo nekih 65:35.Favoriti jesu, ali vi ste aktuelni vicesampion sveta. Brazil dosada nije imao ozbiljnijeg protivnika, a ako neciji vezni red moze da se nosi sa kariokama onda je to hrvatski.
Higuainu puno lakše bilo. Nije ga čuvao Gvardiol.Argentinski lukaku
Evo najiskrenije. Ako ćemo odigrati kako smo igrali na ovom SP-u( s izuzetkom dijelova protiv Kanade i Belgije), napunit će nas. Ako uspjemo odigrat kako smo igrali 2 x protiv Danske (vani i doma) i na Saint Denisu protiv Francuske u LN, onda imamo šanse. Znači treba nam jedno od naša 3 najbolja izdanja u zadnjih 2 godine. I Rusiju na Poljudu bi tu ubrojio. Fenomenalna utakmica naših, iako su uvjeti bili horor. S tim najboljim izdanjima imamo šanse. Nisu to šanse 50-50 ili 60-40, ali imamo nekih 65:35.
Pa ako postoji utakmica gdje mogu izać bolnog qoortza i reć ajd da vidimo kolko ste bolji, to je ova. Nitko im A neće reć ako ih i nakantaju, ako odigraju jako, jako dobro, kažem, dajem nam nekih 35% max. Ali to je ona utakmica di nemaš šta izgubit. A njima ipak je stiska. Mi smo kvart u Riu, nemamo im mi šta smetat u proslavama.Slazem se, ali mislim da je Hrvatska igrala dosta rezervisano. Sad kad ste prosli Japan rastereceni ste, a Brazilcima pritisak samo porastao.
Evo da vidimo tko je po analitici ostao među prvih 8. 6/8 su pogodili. Hrvatska s 11. mjesta ušla, Maroko ko zna koji je bio.
Favoriti jesu, ali vi ste aktuelni vicesampion sveta. Brazil dosada nije imao ozbiljnijeg protivnika, a ako neciji vezni red moze da se nosi sa kariokama onda je to hrvatski.
Znamo. Ali moroni od novinara već desetljećima forsiraju Carioce, iz ne znam kojeg razloga. Selecao je najlogičnije. Kao i Elf npr.ili Zbornaja komanda. Baš me zanima kako Argentinci zovu reprezentaciju. Imam neki osjećaj da je ne zovu Gaučosi.Nisu svi Brazilci Karioke, Karioke su samo iz Rija, to je lokalna odrednica (kao kod nas recimo Lale, Sose, Carapani, Ere, Gedze, itd) , pa tako i kod njih imas te nadimke u zavisnosti od regiona tipa : Karioka, Paulista/Paulistano (Paulista je osoba rodjena ili iz drzave Sao Paulo a Paulistano je neko bas iz grada Sao Paula) , Mineiro, Gaucho, Baiano, Pernambucano, Amazonense, Goiano, Paranaense, Maranjense, Serzipano, Florianopolitano, itd.
Inace naziv za zitelje (demonim) Rio de Zeneira je Karioka ili Fluminense.
Brazilci svoju reprezentaciju inace zovu "Canarinho" (Mali kanarinac) ili "Selecao" (selekcija).![]()
Ne, pogriješio sam. Ovo su samo šanse za osvajača. Nisu uzete u obzir osmina, QF, SF. Jer nije moguće da i Srbija, i Brazil i Švicarska igraju osminu.Evo da vidimo tko je po analitici ostao među prvih 8. 6/8 su pogodili. Hrvatska s 11. mjesta ušla, Maroko ko zna koji je bio.
Al za osminu finala promašili 6 od 16. Puno.
Meni isto bome..volio bi da Brazilce natamburaju recimo Francuzi, vrlo su mi antipatični sa onim proslavama od pola sata, mislim..odj.ebi. A ima i nešto subjektivno, one njuške Neymara, Rišarlisona i još nekih drugih, kao da bi te zaklali u uličici favele, uz to, ta prenemaganja, padanja, naglašene emocije, odnos prema sucima. Neymar je klasa nad klasama ali je istodobno i šup.čina, meni barem. Prije nisam to mislio o njihovim ekipama ali nekako su mi gadni. Primitivizam s moje strane ali jbg.Evo realno.od kada gledam Hrvatsku, znači od prve utakmice, nikad ni za jednog protivnika nisam mislio da mu ne možemo ništa kao što mislim za ovaj Brazil. Tukli smo manje više sve najveće reprezentacije, ali ovo još nisam vidio. Djeluju kao da nemaju slabu točku. A mi nismo Urugvaj ili Argentina da im uđemo pod kožu, sječemo igru faulovima, izazivamo koškanja, kartone....mi to ne znamo kao oni jer oni stalno igraju s njima. Želim bit optimist, ali smrdi mi na debakl