kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.953
Agrame utakmica sa Brazilom jeste TEŠKA, veoma teška jer je to Brazil (gde nemaš dva tri majstora no...Pa ako postoji utakmica gdje mogu izać bolnog qoortza i reć ajd da vidimo kolko ste bolji, to je ova. Nitko im A neće reć ako ih i nakantaju, ako odigraju jako, jako dobro, kažem, dajem nam nekih 35% max. Ali to je ona utakmica di nemaš šta izgubit. A njima ipak je stiska. Mi smo kvart u Riu, nemamo im mi šta smetat u proslavama.
Bojim se najviše ranog gola njihovog. Onda pobijesne, ko da si ih s lanca pustio. Makar, ove Titeove čagice, djeluje kao da si je on već spremio kofer za boginju.
I ovo što kažeš rezervirano. U Rusiji smo igrali rezervirano do drugog poluvtremena protiv Engleza. Tek tu su pustile kočnice. najbolju utakmicu smo odigrali u finalu. Ali ovo u petak nama je finale. kako god, mi smo svoje ovdje napravili, cilj je ispunjen. Među 8 na svijetu. Sve preko je nezamislivo.
Ali je istovremeno i NAJLAKŠA!!!
Jer nemaš šta izgubiti. Imas priliku nadmecati se sa majstorima...
No ne očekujem to od Dalica.
Ono što mene zanima, koliko će ovi cigani protiv vas imati posed lopte....
Sad ce naići na izuzetno jak srednji vez, modric Brozovic kovačic...
Nece oni vas lako otvoriti, ni blizu kao koreju.
Bice ovde opasna odbrana spremljena od dalica.
Kombinacija zadnje linije i srednjeg reda, stim što će kažem posao olakšava ti modric kovači Brozovic....
Sad vam treba modric iz najboljih dana