Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako ih Holandjani 2010 e izbacaju sa Mundijala

Korner ,lopta visoka

Kepeci u odbrani koliko god bili dobri igraci.Skok im je boljka

Prilozi

• Shutterstock_1202882an.jpg
    Shutterstock_1202882an.jpg
    268 KB · Pregleda: 2
A jbg onda, zašto bi itko lagao odakle je? Pa ponosim se što sam Purger. kakva te kriza identiteta trese Analitički?

Axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Zasto bi me tresla

Znaci kada sam iznosio kritike na racun Hrvatske selekcije,koje su doduse bile objektivne.Onda sam bio Srbin teski.Anti Hrvat

Sada kada iznosim pohvale na racun Hrvatske sada sam odjednom Hrvat teski.

Vi ne razumijete sta znaci biti objektivan.

Nego agrame,mozda sa budimirom I perišićem se može??

Upravo to što kaže ovaj...

Odbranu imate dosta dobru, sredinu izuzetnu....

E sadu napadu na te kornere prekide....

Nabacivati visoke lopte, jedino tako ih možeš zeznuto jer ih natrcati ili prexiblavati nećeš nemaš s čim....
daj budimo realni. Ako ih probaš napast posjedom, iskontrirat će te. Ako se zabiješ iza, prejaki su na lopti, izigrat će te. Jedino što kaže, i u pravu je, da probamo kao i ostali. da nekako držimo nulu i uvalimo iz prekida. pa vama nisu prvo poluvrijeme puno stvorili. Ali prva utakmica, vidila se malo i kod njih nervoza. Sad su se rasplesali. Možda Lukita ima koji savjet, igra(o) im sa pola momčadi :D

Da, mogao je pomoć. Ali Gudelj je mlađi i brži. Al ako nije igrao kvalifikacije, glupo je da netko otpada. Al opet, 26 igrača je išlo.
Agrame budi ozbiljan. Gudelj???

Pogledaj agrame utakmicu Portugal Srbija u Lisabonu, prvi gol Portugala...

OK aj da je i bio faul nad njim al koji debil tu kao zadnji pred golmanom se okreće unazad i vodi traljavo loptu umesto snjom u vrazju mater aut korner bilo gde?!
Samo debil nulta inteligdncije.

Kontas.

E sad pogledaj protiv Brazila u drugo poluvreme, videćeš kako se okreće ka nazad i dodaje brazilcu, čak je i komentator rekao JAO!!!!

DEBIL, pitanje treba kada će da kiksira I napravi fijasko...

Axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Zasto bi me tresla

Znaci kada sam iznosio kritike na racun Hrvatske selekcije,koje su doduse bile objektivne.Onda sam bio Srbin teski.Anti Hrvat

Sada kada iznosim pohvale na racun Hrvatske sada sam odjednom Hrvat teski.

Vi ne razumijete sta znaci biti objektivan.
ne, ja sam na tvojoj strani. od početka tvrdim da nema šanse da si hrvat. jer ni jedan hrvat ne umanjuje srebro iz Rusije. Ali kapetana je zbunio listić. Di si Eure uplatio, a na listiću hrvatsko-srpski. ja gađam na Sloveniju ili biH

Kada gledate kvalitet ekipe.Ne gledajte samo kvalitet Igraca.

Kada poredite Hrvatsku i Brazil

Atmosfera u ekipi
Grupa
Tezina rivala koje su obije ekipe imale
Velika imena koje su te ekipe dobile u poslednje makar 2 godine.

Brazil jos nije imao ozbiljnog rivala.Nisu dobili nijednu Evropsku krem de la krem ekipu.I onda bi te vase price imale smisla.

Ovako oni buse van Evropske ekipe.I osrednje ekipe Evrope

Oni nisu zadnjih 20 godina na Mundijalu dobili

Esp,Ned,Bel,Eng,Ita,Fra,Ger...

Jesu jedino Cro kuci 2014 e i to je to

Agrame budi ozbiljan. Gudelj???

Pogledaj agrame utakmicu Portugal Srbija u Lisabonu, prvi gol Portugala...

OK aj da je i bio faul nad njim al koji debil tu kao zadnji pred golmanom se okreće unazad i vodi traljavo loptu umesto snjom u vrazju mater aut korner bilo gde?!
Samo debil nulta inteligdncije.

Kontas.

E sad pogledaj protiv Brazila u drugo poluvreme, videćeš kako se okreće ka nazad i dodaje brazilcu, čak je i komentator rekao JAO!!!!

DEBIL, pitanje treba kada će da kiksira I napravi fijasko...
Ali on kad je izašao, oni su vas pregazili. On vam počinje napade jer su stoper tudumi, pa se spušta između njih. Dok se branite čuva tu zonu oko 20 metara, može pokrivat leđa Živkoviću. Mislim, gledali ste više od mene, ali jmislim da donosi više od lukića.

Danas je Portugal dobio 7 - 1.Svi su lagani.Los rival itd.

A da je Brazil kojim slicajem dobio Svajcarsku 7-1 svi bi pricali sve najbolje,pohvale do neba

Brazil dobio Koreju 4-1 svi hvale do nebesa

Portugal dobio 7-1,jacu ekipu od Koreje.I nikom nista.Kakav crni Portugal i slicne price

A novinari stvaraju bajke o Arg i Bra,jer su zaljubljeni u Mesija i Nejmara bolesno

Kada gledate kvalitet ekipe.Ne gledajte samo kvalitet Igraca.

Kada poredite Hrvatsku i Brazil

Atmosfera u ekipi
Grupa
Tezina rivala koje su obije ekipe imale
Velika imena koje su te ekipe dobile u poslednje makar 2 godine.

Brazil jos nije imao ozbiljnog rivala.Nisu dobili nijednu Evropsku krem de la krem ekipu.I onda bi te vase price imale smisla.

Ovako oni buse van Evropske ekipe.I osrednje ekipe Evrope

Oni nisu zadnjih 20 godina na Mundijalu dobili

Esp,Ned,Bel,Eng,Ita,Fra,Ger...

Jesu jedino Cro kuci 2014 e i to je to
I to su nas pokrali da se ne zaboravi

Ali on kad je izašao, oni su vas pregazili. On vam počinje napade jer su stoper tudumi, pa se spušta između njih. Dok se branite čuva tu zonu oko 20 metara, može pokrivat leđa Živkoviću. Mislim, gledali ste više od mene, ali jmislim da donosi više od lukića.
Ni lukić ni on pliz.

Neko ko nije debil kiksara. Zato ne gudelj. Mira se naći neko mesto njega, a lukić svakako napolje i neko poput matica.

OK za sada u ovom timu tamo u kataru je na 2-1 morao uvesti zamene, odma u 36 minutu...

Izbacuti mitra ubaciti gudelja...
Uz to izbaciti lukica ubaciti grujica ili ilića...

Evo realno.od kada gledam Hrvatsku, znači od prve utakmice, nikad ni za jednog protivnika nisam mislio da mu ne možemo ništa kao što mislim za ovaj Brazil. Tukli smo manje više sve najveće reprezentacije, ali ovo još nisam vidio. Djeluju kao da nemaju slabu točku. A mi nismo Urugvaj ili Argentina da im uđemo pod kožu, sječemo igru faulovima, izazivamo koškanja, kartone....mi to ne znamo kao oni jer oni stalno igraju s njima. Želim bit optimist, ali smrdi mi na debakl

Brazil i Argentina da Igraju Evropske kvalifikacije.Ne bi igrali na svakom Mundijalu.

Kakve sile u Evropi se nisu zadnjih decenija plasirale na Mundijal.Jel je pretezak Format u Evropi

Juzna Amerika ima 10 ekipa 5 ode na Mundijal

Od tih 10 ekipa max 3 su uvijek dobre Arg,Bra i Uru

Ostali kante manje vise.Eto nekad bljesne neka ekipa.

U Evropi ako odete u baraz,mozete lako igrati sa ekipama tipa Esp,Ned itd jer se uvijek desi da neka od tih ne bude prva u grupi.Pa mora kroz Baraz do Mundijala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back