analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.972
Hrvatska vs Brazil 1
Holandija vs Argentina X
Francuska vs Engleska 2
Portugal vs Maroko 1
Holandija vs Argentina X
Francuska vs Engleska 2
Portugal vs Maroko 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја ценим Митровића за труд и многе важне голове које је дао од којих су неки били евроголови, али тај човек не зна да игра са лоптом, практично је неупотребљив на средини терена...никада нисам волео тај тип играча...дакле ништа лично...Da je klasa ne bi 7 god igrao u klubu zvanom promaja
Služe da zatvaraju i otvaraju vrata premijer lige
Jesi ti gledao nas na prvenstvu? A jesi gledao Brazil?Hrvatska vs Brazil 1
Holandija vs Argentina X
Francuska vs Engleska 2
Portugal vs Maroko 1
HahahahaPolufinale ce biti
Hrvatska vs Argentina X. (Hrvati na penale dalje)
Engleska vs Portugal 1
Finale
Engleska vs Hrvatska 1
Polufinale ce biti
Hrvatska vs Argentina X. (Hrvati na penale dalje)
Engleska vs Portugal 1
Finale
Engleska vs Hrvatska 1
Kompleks dalicev. Mnogi kod vas su posle onih penala sa rusijom danskom otišli u ofsajd...Jesi ti gledao nas na prvenstvu? A jesi gledao Brazil?
Hahahaha
Ovaj hrvat je cirkus...
3 velesile prosim lepo.Cetvrtfinale ce biti top. Imamo dve velesile (Brazil i Francusku), 5 sila i jedno iznenadjenje (Maroko). Bas onako kako treba.
Pokaži taj tiket ovde sad odma!Kad sam danas na tiketu pogodio da ce Maroko proci Spaniju dalje
I da ce na mecu Portugal vs Svajacarska biti 7 ili vise golova
Onda sam jako dobar prognozer
Portugal?3 velesile prosim lepo.
Tako je, zar da ne pomene...3 velesile prosim lepo.
Nije lik Hrvat. Nema šanse.Hahahaha
Ovaj hrvat je cirkus...
Pokaži taj tiket ovde sad odma!
ja sam pogodio sve točne rezultate osmine finala. Stavio sam 100 eura i više ne moram na posao dok sam živKad sam danas na tiketu pogodio da ce Maroko proci Spaniju dalje
I da ce na mecu Portugal vs Svajacarska biti 7 ili vise golova
Onda sam jako dobar prognozer
Hahahahaja sam pogodio sve točne rezultate osmine finala. Stavio sam 100 eura i više ne moram na posao dok sam živ
Videcemo da li ce mu se prognoza o pobedi Hrvatske nad Brazilom ostvariti.Analitički uvek forsira analize koje niko živi osim njega ne plasira. Time dokazuje originalnost.![]()
znaš šta, sad kad sam vidio šta gađa na kladi, odmah sam i ja veći optimist. Pričaj mi Analitički. kako ćemo ih izbacit?Videcemo da li ce mu se prognoza o pobedi Hrvatske nad Brazilom ostvariti.
U nosHahahaha
A gde si stavio? Na papir?
Daj tiket onaj il ne lazi!
pa skinuo na 2 para kof 180. da je stavio 10 eura to je 1800 eura jbtAnalitički uvek forsira analize koje niko živi osim njega ne plasira. Time dokazuje originalnost.![]()