GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.173
Gazi, gazi, gazi siptara!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.Sa vedrije strane, poslali smo Portugal u baraz i izbegli smo osvetu i petardu na SP. Poslasmo Svajcarce da njih terorisu.
Portugal misli na bracu Srbe.
![]()
Na B92 naslov Portugal osvetio Srbiju
Ko da je neko sa foruma...
Portugal misli na bracu Srbe.
![]()
Kad nasi urade nesto ozbiljnije kao Japan, Korea, Maroko, bore se kao Iran onda cemo reći da smo ok ekipa. Mi na SP samo smo Nemce dobili i posle nista 12 godina. U medjuvremenu gubis od nekih pajsera od kojih nisi jači, ali mozes da igras lakse nego sa Brazilom.
To sto smo mi u kvalifikacijama za SP 06 bili ispred Španije, 2010 ispred Francuske, sad Portugala nista preterano ne znaci kad dodjes na turnir. Nase kvalifikacije su relativno lake. 6 ekipa od toga 1 ili 2 su ti pravi rivali za 2 mesta. Ako se poklopi kao nama sa Petkom, Anticem, Pixijem, Muslinom eto "jake" ekipe.
Svet se smejao Šiptarima.. ne verujem da se nama neko smejao.. bruka je ovo večeras tetrebeБоље да се нисмо пласирали спасили би се од бруке. Цео свет се смеје пиксијевцима..![]()
Ех у квалификацијама...ћути можда је и боље што нисмо прошли ко зна шта би данас било. Можда би потукли неславне рекорде са разних првенстава...Аргентина, Холандија 0-6 и 1-6...није то пријатно...Mi smo Portugal pobedili u kvalifikacijama
Jel mi moramo ovde da trpimo onanisanje o seljani zvanoj hnl liga?Takav pritisak imaju svi igrači Hajduka i općenito svi koji igraju za bilo koji klub sa visokim ambicijama. Ako se Ljubičić ne može nositi sa tim onda on nije za velike stvari.
Ne lupaj brtЕх у квалификацијама...ћути можда је и боље што нисмо прошли ко зна шта би данас било. Можда би потукли неславне рекорде са разних првенстава...Аргентина, Холандија 0-6 и 1-6...није то пријатно...